Maak gebruik van onze

E-mail marketing

Leg directe klantencontacten met e-mailmarketing.

E-mailmarketing is dé manier om je klanten te bereiken. Door ze te mailen over actuele ontwikkelingen, (nog) niet geplaatste bestellingen en mogelijke kortingen zorg jij voor een hoger aantal conversies in jouw webshop. Natuurlijk dien je voor de best haalbare resultaten je e-mails zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. We helpen je graag!

Meer traffic naar je website, een hogere verkoop en de klantvriendelijkheid verhogen? Als dit jouw zakelijke wensen zijn, kan e-mail marketing je helpen deze doelen te bereiken. E-mail marketing is één van de meest krachtige online kanalen waarbij je een massapubliek aan ontvangers bereikt, maar het bericht toch persoonlijk kunt inrichten. Met e-mail marketing kun je herhaalaankopen stimuleren en klanten aan je bedrijf blijven binden.

Om jouw mailingcampagnes zo effectief mogelijk in te zetten, werkt Traffic Today met Spotler (voorheen Mailplus). Traffic Today is gecertificeerd Spotler Partner. Als Spotler Partner beschikken wij over alle middelen om een mailingcampagne zo effectief mogelijk op te zetten.

De voordelen van e-mail marketing

 • Meer traffic genereren naar jouw website
 • De klantvriendelijkheid van jouw organisatie verhogen
 • Een krachtig online kanaal om een massapubliek te bereiken
 • Mogelijkheid tot personalisatie
 • Optimaal gebruik van je database voor het meeste rendement
 • Content sluit naadloos aan op jouw websitebezoeker

Droomdatabase

Uit je database haal je het meeste rendement door deze optimaal te gebruiken. Soms is de klantendatabase een rommeltje en zijn gegevens verouderd of onvolledig. Dit is zonde. Onze specialisten helpen je graag met het ordenen én aanvullen van je database. Op deze manier kun je alle informatie die je nodig hebt inzetten en doelgerichter segmenteren. Wij zorgen ervoor dat jouw e-mail marketing een echt succesverhaal wordt.

Content voor e-mailmarketing

De strategie is opgezet en de database is volledig en up-to-date. De volgende stap is het creëren van content die naadloos aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Bij Traffic Today beschikken we over ervaren contentspecialisten die precies de juiste content voor jouw mail produceren. Een ander niet te onderschatten punt is het versturen van de mail. Door de komst van de GDPR worden er allerlei specifieke eisen gesteld aan het versturen van e-mails. Wij zijn op de hoogte van deze privacywetgeving en weten precies wat wel en niet kan en mag.

E-mail marketing

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van e-mail marketing zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Van strategie tot uitvoering

Traffic Today is dé partner en expert op het gebied van e-mail marketing. Van strategie tot uitvoering en van meten tot bijsturen. Ons stappenplan ziet er als volgt uit:

 • Intakegesprek waarbij we samen doelstellingen en KPI’s bepalen
 • Opstellen van e-mail marketing strategie
 • Opstellen en segmenteren van doelgroepen
 • Creatieve mailings bedenken
 • Opstellen en inrichten van de mailings
 • Verzending van de mailing
 • Meten, meten en meten
 • Op basis van de data actie- en verbeterpunten een volgende mailing in kaart brengen

Start vandaag nog met e-mail marketing

Start vandaag nog met e-mail marketing en bereik heel gericht de juiste doelgroep, met het juiste bericht tegen een relatief lage prijs. Met e-mailmarketing zie je snel resultaat doordat alle statistieken realtime inzichtelijk zijn via zowel de Spotler interface als bijvoorbeeld Google Analytics. Wil je meer weten over e-mail marketing? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom gerust eens langs, dan vertellen we je meer over de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie.

cta-employee-particles
call-to-action
Sander staat voor je klaar!
Meer weten over e-mail marketing?
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.