Blog - 14 augustus 2018

Stage lopen bij Traffic Today? Zo heeft Chantal het ervaren!

Geschreven door Onze ervaren Content Marketeer | Head of Content

“Mijn naam is Chantal Sanders en ik studeer Commerciële Economie op Hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens mijn opleiding word ik breed opgeleid binnen het commerciële vakgebied. Ik krijg onder andere les in marketing, verkoop, inkoop en communicatie. Daarnaast kwam ook het vak online marketing voorbij in mijn eerste twee leerjaren. Dit vond ik een erg interessant onderdeel binnen mijn opleiding, dus toen ik tijdens mijn tweede jaar op zoek moest gaan naar een stage, leek het me een mooie kans om meer te leren over dit vakgebied.”

Hoe ben je bij Traffic Today terechtgekomen?

“Op school heb ik al een beetje kennis mogen maken met de online marketing wereld, maar ik wist nog niet exact welke richting mij het meest interesseerde. Een stage bij een online marketingbureau zou dus perfect bij mij passen. Toen ik op Facebook zat te scrollen, zag ik ineens de advertentie van Traffic Today voorbijkomen. In de advertentie las ik dat ze nog op zoek waren een stagiair, dus ik dacht: laat ik het gewoon proberen. Nog geen week later zat ik bij Roy en Steven aan tafel en was mijn stage geregeld.”

Hoe heb jij jouw stage ervaren?

“Tijdens mijn eerste stagedag was ik erg zenuwachtig. Gelukkig was dit nergens voor nodig. Dit merkte ik ook toen ik eenmaal op kantoor was. Een leuk welkom stond direct te wachten, want mijn bureau was helemaal versierd met slingers en ballonnen. Daarnaast kreeg ik een welkomstpakketje, waardoor ik me direct thuis voelde. Gedurende mijn stage kreeg ik veel goede begeleiding, waardoor ik voldoende ruimte kreeg om te sparren over mijn ontwikkeling, schoolopdrachten en ambities. Ik denk dat ik op deze manier heel veel uit mijn stage heb gehaald.”

Wat heb je allemaal geleerd?

“Zoals aangegeven heb ik de keuze voor een online marketingbureau speciaal gemaakt. Dit heb ik ook aangegeven bij mijn stagebegeleider, waardoor ik een veelzijdig takenpakket kreeg. Zo hield ik me bijvoorbeeld bezig met conversie optimalisatie, linkbuilding en 404-pagina’s aanpassen binnen AdWords. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om certificaten te behalen, zodat je na de stage ook met iets ‘tastbaars’ weggaat. Door de positieve stimulering binnen Traffic Today kan ik zeggen dat ik nu officieel AdWords gecertificeerd ben! Als ik terugkijk op mijn ontwikkeling ben ik erg tevreden en weet ik zeker dat de opgedane kennis mij veel gaat bieden in de toekomst.”

Wat vind je van de werksfeer?

“Als stagiaire werd ik echt gezien als een volwaardige collega. Je kan je mening laten horen en er wordt ook daadwerkelijk naar je geluisterd. De werksfeer is superfijn en dat komt denk ik mede doordat er veel wordt gedaan aan de teambuilding. Van lasergamen tot wokken: stagiaires worden overal bij betrokken. Er worden ook regelmatig vrijdagmiddagborrels georganiseerd en we gaan om de week sporten. Iets wat me het allermeest is bijgebleven, is dat we met het hele team naar discotheek Index zijn geweest. Tijdens deze stapavond heb ik iedereen nog beter leren kennen, waardoor de onderlinge banden alleen maar sterker zijn geworden. Dit maakte mijn stage uniek.”

Wat is je hoogtepunt tijdens je stage bij Traffic Today?

“Als ik terugblik op mijn stageperiode dan was mijn eindgesprek toch wel het hoogtepunt. Ik heb mijn stage met een mooi cijfer afgerond en daarnaast kreeg ik ook nog eens te horen dat ik mag blijven werken bij Traffic Today. Of ik iedere student aanraad om ook stage te lopen bij Traffic Today? Jazeker! Je kunt hier veel leren en het is ook nog eens erg leuk!”

“Wil je meer weten over mijn stage of heb je vragen over wat je kunt verwachten? Stuur dan een mailtje naar chantal@traffictoday.nl. Wie weet spreek ik je snel!”

Ook stage lopen bij Traffic Today?

Lijkt het je ook leuk om stage te lopen bij Traffic Today? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiairs. Neem een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer!

Google en een beetje Guinness

Vorige blog

Google geeft advertenties opnieuw meer ruimte

Volgende blog
Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.