Case

Rebatt

Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012 en is gespecialiseerd in accu's, batterijen, laders, draad&kabel, verlichting, omvormers, UPS systemen en toebehoren.

Doelstellingen
  • Linkbuilding op ‘fietsaccu revisie’
  • Content uitbreiden
  • SEO beter scoren in Google

Samenwerking

Soms zijn er niet veel woorden nodig en is er genoeg wederzijds vertrouwen dat een maandelijkse update voldoet. Mochten er ontwikkelingen zijn of nieuwe producten die onder de aandacht gebracht dienen te worden, dan is het een kwestie van snel schakelen, dit is gelukkig geen enkel probleem dankzij de goede verstandshouding. Rebatt zorgt ervoor dat alle producten en categorieën goed zijn en dat er producten zijn gekoppeld. Zij zijn hier continu mee bezig, zodat de webshop up-to-date blijft. Wij ondersteunen door het schrijven van content voor deze pagina’s en door middel van het verbeteren van de vindbaarheid.

Soms zijn er niet veel woorden nodig en is er genoeg wederzijds vertrouwen dat een maandelijkse update voldoet.

Over Rebatt

Als we het hebben over een ware specialist in accu’s, batterijen, batterijsamenstellingen, draad & kabel, kabelbewerkingen, laders en meer, dan hebben we het over Rebatt. Door jarenlange ervaring zijn zij in staat altijd eerlijk en specialistisch advies te geven. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staat bij hen voorop.

Wij maken het mogelijk voor Rebatt

Hoor het van Niels

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen?

Melis Logistics

Vorige case

Packaging Direct

Volgende case
Close Hoor het van Niels

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.