Digitale marketing

Digitale marketing is de overkoepelende term voor alle online marketingactiviteiten die er maar bestaan. Een groot voordeel van digitale marketing is dat je de resultaten in real-time kunt zien. Met tools als Google Analytics meet je eenvoudig hoeveel bezoekers jouw blog hebben gelezen en via social media check je snel het bereik van een bepaalde post. Traffic Today biedt ondersteuning aan bedrijven op het gebied van digitale marketing.

De voordelen van digitale marketing

  • Vergroot je online vindbaarheid
  • Doelgroep makkelijk te targeten
  • Meer organisch verkeer naar je website
  • Niches targeten
  • Meetbaar dus makkelijk om doelen te stellen en campagnes te optimaliseren
  • De markt verschuift naar online, dit vraag om digitale marketing

Het belang van digitale marketing

Bijna iedereen zit dagelijks wel op internet. Het begint al ’s ochtends vroeg: als we wakker worden scrollen we door Facebook en Instagram. Als we eenmaal op het werk zijn, hebben we internet nodig om informatie op te zoeken en om e-mails te versturen. En ’s avonds op de bank bestellen we via onze smartphone nog even wat kleding of boodschappen bij onze favoriete webshops. Wat de doelgroep van je bedrijf ook is: de kans is groot dat je potentiële klanten online actief zijn. Daarom is het belangrijk dat je de doelgroep weet te bereiken. Maar hoe bereik je nou de juiste bezoekers? En hoe zorg je ervoor dat je deze bezoekers aanzet tot actie? Wij van Traffic Today helpen jou hier graag mee door een online marketing plan op te stellen, zodat jouw bedrijf in korte tijd online groeit.

Digitale marketing

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van digitale marketing zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

De verschillende vormen

Als je regelmatig op internet surft heb je de term SEO vast weleens voorbij zien komen. Het staat voor Search Engine Optimization. Alle activiteiten die hierbij komen kijken hebben één doel: jouw website verbeteren voor zoekmachines zoals Google.
De essentie van content marketing is op een relevante en aantrekkelijke manier content bieden waar je klanten en prospects daadwerkelijk iets aan hebben. Deze content is in de meeste gevallen niet direct gekoppeld aan je producten of diensten.
SEA staat voor Search Engine Advertising en noemen we ook wel zoekmachine adverteren. Met Google Ads is het mogelijk om verschillende advertentiecampagnes op te zetten. Dankzij het inzichtelijke systeem is er snel resultaat te behalen. De SEA-specialisten van Traffic Today kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van zoekmachine adverteren.

Zijn jouw zakelijke wensen meer traffic naar je website, een hogere verkoop en het verhogen van klantvriendelijkheid? In dit geval kan e-mail marketing je helpen deze doelen te bereiken. Je bereikt dankzij dit krachtige kanaal een massapubliek aan ontvangers en toch kun je het bericht persoonlijk inrichten.
Een zeer intensieve, maar effectieve manier van netwerk marketing is social media marketing. Het is eigenlijk vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze digitale levens. Als we eerlijk zijn liken, delen en taggen we er met z’n allen wat op los. Jouw doelgroep dus ook. Social media biedt een mooie kans om de interactie aan te gaan met jouw doelgroep. Kort uitgelegd wordt social media ingezet op jouw online doelen te behalen. Hoe we dat doen? Laat dan maar aan onze social experts over. Traffic Today weet met elke tactiek raad en kan je als geen ander op weg helpen om je online imago te verbeteren.

Werkt digitale marketing ook voor B2B bedrijven?

Voor ieder bedrijf kan digitale marketing zinvol zijn. Het belangrijkste is het definiëren van je doelgroep, de wensen en behoeften en vervolgens het creëren van waardevolle content. De digitale marketing strategie dient goed afgestemd te zijn op je doelgroep.

Grootse voordeel digitale marketing

Dankzij digitale marketing kun je al je marketinginspanningen, zoals websitebezoekers, gekwalificeerde leads en het aantal conversies per blog of landingspagina gemeten worden. Dit maakt het tevens gemakkelijk om bij te sturen wanneer dat nodig is.

Ondersteuning bij je online marketing activiteiten

Denk je dat jouw bedrijf op online vlak nog een hoop winst kan behalen? En wil je graag dat de conversie op je website omhoog gaat? Traffic Today kan dit voor je regelen. Neem contact met ons op en dan maken we een plan om je verder te helpen.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.