SERVICES

Digitale Marketing

Wil jij digitale marketing inzetten om jouw online doelstellingen te behalen? Traffic Today is jouw ideale partner! Digitale marketing is ons specialisme: we helpen je graag met welke dienst dan ook. Onze marketeers zijn in staat om snel te schakelen en doen er alles aan om het ultieme online resultaat voor jouw bedrijf te behalen!

Wat is digitale marketing?

De letterlijke definitie van digitale marketing is “alle diensten die online ingezet kunnen worden ter promotie van een bedrijf, dienst of product”. Vandaag de dag kun je simpelweg niet meer om digitale marketing heen: het is overal. Digitale marketing draagt bij aan veel verschillende doelstellingen. Wij helpen je graag om online marketing in te zetten voor jouw bedrijf en stellen samen met jou een gedegen strategie op om jouw doelen te behalen! Hoe we dit doen, lees je op deze pagina.

DigitaleMarketing

De voordelen van digitale marketing

 • Betere online vindbaarheid
 • Goede meetbaarheid door o.a. targetingmogelijkheden
 • Meer organisch verkeer naar je website
 • Veel mogelijkheden voor optimalisatie
 • Je gaat mee met je tijd
 • Vrijwel elke doelgroep is gemakkelijk online te bereiken

De geschiedenis van digital marketing

Het internet is al meer dan 50 jaar oud. Digital marketing kwam niet tegelijkertijd met de oprichting van het internet, maar toen in 1991 de eerste website online werd gegooid, kon deze marketingvorm niet langer op zich laten wachten.  In 1993 kwam de eerste banneradvertentie online, wat het begin was van digitale marketing. Sindsdien is de groei in een enorm snel tempo gegaan. Deze snelle groei gaat natuurlijk hand in hand met de enorme groei van internet in het algemeen. Waar het in 1969 werd opgericht als privénetwerk om onderling te kunnen communiceren, is het tegenwoordig allesbehalve een privénetwerk. Vrijwel iedereen zit op het internet en bijna alles kan erop gevonden worden. In 2003 worden platforms als LinkedIn en MySpace gelanceerd: grondleggers van de socialmediaplatforms die we vandaag de dag kennen. Ook op deze platforms wordt fanatiek aan marketing gedaan.

Het huidige digitale marketinglandschap is een actieve plek, waar constante innovatie plaatsvindt. Op het hele internet zijn er voor jouw bedrijf mogelijkheden om jezelf, je dienst of product te promoten. Via social media zet jij jezelf in het zonnetje, maar ook deze dienst kun je als marketingvorm inzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het is wel de bedoeling dat je digitale marketing met een plan uitvoert. Hier helpen wij je graag bij. Kom in contact!

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact formulier

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom digitale marketing?

Er zijn veel verschillende redenen waarom jouw bedrijf digitale marketing moet inzetten als promotiemiddel. We noemen er graag een paar:

 • Meetbaarheid: Vrijwel elke digitale marketingvorm heeft een duidelijke meetbaarheid. Dit is ideaal, want hierdoor ga jij niet blindelings aan de slag. Je gebruikt voorheen geboekte resultaten als basis van komende campagnes, waarin jij successen meeneemt, maar ook inspeelt op dat wat er de vorige campagne nog minder goed ging.
 • Targeting: Met digital marketing kun je erg gericht te werk gaan. De targetingmogelijkheden zijn namelijk enorm! Dit betekent dat niet het gehele internet jouw advertentie te zien krijgt, maar dat je gericht op een bepaalde doelgroep kunt adverteren. Deze gegevens kun je gemakkelijk opslaan. Zo kun je onderscheid maken op locatie, leeftijd, het online gedrag etc.
 • Innovatief: Digital marketing is een uitstekende manier om te laten zien hoe innovatief je bent. De online wereld is er één die constant verandert: een flexibele houding is dus meer dan welkom. Door constant met nieuwe ideeën te komen, zorg je ervoor dat je mee gaat met je tijd, maar ook dat potentiële klanten zien dat je innovatief kunt denken. Ideaal dus!
 • Wereldwijd bereik: Door digitale marketing als marketingvorm in te zetten, is het mogelijk om de hele wereld te bereiken. Door slim te targeten, haal jij het meest mogelijke uit je digital ads.
 • En nog veel meer!

Verschillende diensten van een digitaal marketingbureau

Een digitaal marketingbureau biedt veel verschillende diensten aan die binnen digitale marketing vallen. Deze zijn los van elkaar in te zetten, maar door ze op een slimme wijze te combineren, haal je de meest optimale resultaten. Onze strategen schrijven eerst een strategie voor je, waarin precies naar voren komt welke diensten jij moet inzetten om het meeste online succes te boeken. We lichten een paar van deze diensten voor je uit!

SEO Optimalisatie

Hoger in Google, meer naamsbekendheid en meer verkeer naar je website. Zijn dit drie doelstellingen die in jouw strategie terug te vinden zijn? Dan is SEO Optimalisatie de perfecte dienst voor jouw bedrijf! SEO staat voor Search Engine Optimization: door naar de eisen van Google voor aan een website te kijken, passen wij jouw website dusdanig aan dat deze zo goed mogelijk aan deze eisen voldoet. Google heeft een enorme lijst met factoren die een rol spelen: onze digital marketeers weten hier wel raad mee! Zo (her)schrijven we teksten om meer in te springen op de juiste zoekwoorden, zorgen we voor een hogere snelheid van je website en passen we je linkprofiel aan. Hierdoor wordt jouw positie in de zoekresultaten verhoogd en zullen meer potentiële klanten je website vinden. Benieuwd hoe goed jouw website al scoort in de zoekmachines? Vraag hier onze SEO-scan aan!

Google Ads

Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Ongeveer 98% van alle zoekopdrachten gaan via Google! Als jij met jouw bedrijf wilt opvallen, is het dus ook belangrijk dat jij bovenaan verschijnt in de zoekresultaten binnen deze zoekmachine. Dit kan met SEO-optimalisatie, maar als je zeker wilt zijn van resultaat, is Google Ads de dienst voor jou. Door te adverteren in Google, zorg jij dat je bovenaan in de zoekresultaten van een zoekwoord relevant aan jouw product of dienst verschijnt. Enorm handig, want hiermee bereik je op een simpele manier veel potentiële klanten. Wij helpen je graag om Google Ads succesvol in te zetten! Zo doen we onderzoek naar op welke zoekwoorden jij het best kunt adverteren en zorgen we ervoor dat je advertentie wordt gerealiseerd.

Content Marketing

Jouw online presentatie is enorm belangrijk voor de algemene mening die potentiële klanten over je bedrijf zullen hebben. Onderdelen hiervan zijn je website, maar ook je social media kanalen of andere campagnes. Het is dus essentieel voor een bedrijf om deze diensten op de juiste manier in te zetten. Onze content marketeers zetten stellen een gerichte strategie op, op het gebied van content marketing in. We kijken naar jouw doelstellingen en zorgen ervoor dat we de juiste diensten inzetten om jouw content zo goed mogelijk overeen te laten komen met je doelstellingen, maar ook met de algemene presentatie van je bedrijf. Daarnaast werken we crossmediaal, wat betekent dat we zorgen voor een overbrugging tussen elk kanaal. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Gebruik onze gratis content scan!

CRO

De content op jouw website is enorm belangrijk. Hiermee zorg jij ervoor dat een potentiële klant op jouw website blijft, of dat deze juist verlaat. Om deze content te optimaliseren, zet je CRO (Content Ratio Optimalisatie) in. Er zijn veel onderdelen die invloed hebben op het gedrag van een bezoeker van jouw website; al deze diensten vallen onder CRO. Voorbeelden hiervan zijn het kleurgebruik van je website, maar ook het gebruik van afbeeldingen en de manier hoe je deze in zet. Om de content op jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren, zetten we verschillende tools in, zoals A/B Testing, Usability Testing en Mouse Tracking. Door deze tools op de juiste manier in te zetten, zorgen we voor optimale content op jouw website en daarmee een optimale beleving voor jouw websitebezoekers.

Wat is een digital marketing agency?

Een digital marketing agency is een bureau die zich specialiseert in alle aspecten van digitale marketing. Het algemene doel van een digital marketing agency is om zo veel mogelijk aantal online successen te behalen, door verschillende diensten in te zetten die onder digital marketing vallen. Een marketing agency kijkt niet alleen naar de uitvoering van deze diensten, maar zorgt ook voor een rake strategie die overeenkomt met jouw doelgroep, maar ook je doelstellingen en persoonlijke presentatie.

Waarom is digitale marketing belangrijk?

Vrijwel elke doelgroep is te bereiken met digitale marketing, waardoor het voor vrijwel elk bedrijf veel mogelijkheden biedt. Door de juiste marketingstrategie achter jouw diensten te hanteren, zorg je voor optimaal resultaat. Daarnaast laat je door een succesvolle digitale marketing zien dat je meegaat met je tijd: iets wat potentiële klanten erg zullen waarderen.

Hoeveel kost digitale marketing?

De kosten van digitale marketing zijn variabel: het ligt er maar net aan welke diensten jij in wilt zetten, en wat jouw budget hiervoor is. Niet elke dienst is even relevant voor jouw bedrijf, maar door de juiste combinatie van diensten te maken, zorg jij voor het maximale resultaat. Je budget bepaal je daarin helemaal zelf!

Kan ieder bedrijf aan digitale marketing doen?

Ja! Vrijwel elke doelgroep is digitaal te bereiken, waardoor er ook talloze mogelijkheden zijn voor elk bedrijf op het gebied van digitale marketing. Het is mogelijk dat onze online strategen niet elke dienst voor jou in zullen zetten, maar er zal nooit afgeraden worden om digitale marketing in het algemeen in te zetten. Door de juiste combinatie van diensten in te zetten, is digitale marketing een toevoeging voor elk bedrijf.

Internationale linkbuilding

Het is voor het aantal bezoekers op een website erg belangrijk dat er een duidelijke linkstructuur is. Het aanbrengen van deze structuur wordt ook wel linkbuilding genoemd. Je zorgt voor een duidelijke richting in je website, wat je doet door links te plaatsen op je website, naar andere pagina’s op je website. Dit is echter niet de enige vorm van linkbuilding, want deze waardevolle links zijn ook te vergaren van externe websites. Traffic Today heeft een uitgebreid linkbuildingnetwerk, waardoor het voor ons geen probleem is om waardevolle links naar jouw website te verkrijgen. Zo is bij ons niet alleen binnenlandse linkbuilding mogelijk, maar helpen we je ook graag met internationale linkbuilding. Vraag nu een linkbuildingscan aan om te zien hoe sterk jouw linkprofiel al is, en om te zien wat wij hier nog aan kunnen verbeteren!

Digitaal adverteren

Adverteren is niet alleen mogelijk binnen Google, maar ook binnen verschillende social kanalen. Vrijwel elk social medium heeft verschillende advertentiemogelijkheden, die digitaal adverteren voor jou erg makkelijk maken. Maar, hiervoor heb je wel de juiste strategie nodig. Niet elk kanaal past op elke doelgroep, en verschillende kanalen vragen voor een verschillende tone-of-voice. Door social media campagnes te voeren voor jouw bedrijf, zorgen wij voor een all-round strategie met een duidelijk plan. We monitoren de resultaten hiervan, en nemen deze informatie meenaar eventuele volgende campagnes. Het mooie aan digitaal adverteren is dat je dit erg gericht kunt doen: vrijwel elk medium heeft verschillende targetingmogelijkheden, die jou helpen je doelgroep succesvol te bereiken.

Digitale marketing tools

Om digitale marketing succesvol in te zetten voor jouw bedrijf, gebruiken we veel verschillende tools. Deze tools helpen bij het behalen en behouden van succes. Veel van onze tools zijn gericht op monitoring. Door intensief in de gaten te houden hoe we scoren, zorgen we ervoor dat we constant gericht zijn op progressie. We gebruiken tools die al bewezen hebben succesvol te zijn, zoals Google Analytics, SEMrush en Channable, maar hebben daarnaast ook verschillende tools zelf ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij de successen van onze klanten optimaal monitoren en is het voor ons makkelijk om ons flexibel op te stellen.

Doelstellingen met marketing digital

Vrijwel elke doelstelling valt te behalen met marketing digital. We benoemen er graag een paar voor je:

 • Naamsbekendheid
 • Verkeer naar website
 • Conversie
 • Verhoging van leads
 • Hogere klantbinding
 • Verhoging aantal likes
 • Inschrijvingen nieuwsbrief
 • Toename in omzet
 • Klanttevredenheid
 • Nog veel meer!

Tips voor digital marketing

Nu je weet waarom je digital marketing in moet zetten en wat je hier zoal voor kan doen, geven we je graag een paar tips om je succesvol op weg te helpen:

 • Werk crossmediaal. Jouw marketing komt het best uit de verf als je een combinatie maakt van verschillende diensten. Eén bepaalde dienst los inzetten kan al effect hebben, maar de combinatie van verschillende diensten zorgt voor het uiteindelijke resultaat dat je wilt behalen.
 • Zorg voor een goede strategie. Misschien ben je enthousiast en wil je zo snel mogelijk aan de slag gaan met digitale marketing, maar het is heel belangrijk dat je eerst een goede strategie opstelt. Doe je dit niet, dan weet je niet of jij digitaal marketing succesvol inzet, omdat je resultaten niet meetbaar zijn.
 • Wees kritisch. Op het gebied van digitale marketing ben je misschien snel geneigd om volledig vast te houden aan je eigen visie. Wij raden echter aan om wel kritisch te kijken of deze visie overeenkomt met je doelgroep: als je doelgroep liever op een andere manier benaderd wil worden, is het beter om van je visie af te wijken. Zo krijg je meer resultaat!
 • Vraag om hulp! Je bent misschien snel geneigd om alles zelf uit te proberen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij helpen je hier graag mee! Onze digital marketeers hebben de juiste combinatie van kennis en ervaring om de online successen te behalen die jouw bedrijf graag wil zien.

Traffic Today als jouw digital marketing agency

Wil jij online successen behalen aan de hand van digital marketing? Mooi! Door te kiezen voor ons als jouw digital marketing agency, kies je voor een intensieve, transparante samenwerking. Samen leggen we de focus op jouw doelstellingen. Door maandelijkse meetings blijf jij constant up-to-date van de progressie die we boeken. Hierdoor weet je niet alleen wat we zoal doen, maar is er ook constante ruimte om ons van feedback te voorzien. Vanwege onze flexibele houding is het erg makkelijk om hierop in te springen. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op! Eén van onze digital marketeers staat je graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.