Dit is hoe we het doen

Hoger in Google

Hoger in Google komen met je website? Ontdek hoe het werkt en handige tips!

Als zoekmachine specialist kennen we alle ins en outs van Google. We zijn dan ook dagelijks bezig met hoe je hoger in Google komt. Dit doen we door een combinatiepakket van linkbuilding en on page optimalisaties door te voeren, streven naar technische perfectie en altijd datagestuurd te werken. Deze kennis delen we graag met je. Ontdek onze tips, maak gebruik van onze inzichten en kom hoger in de zoekresultaten van Google.

Snel weten welke verbeteringen bijdragen aan een hogere positie in Google? Doe de gratis SEO scan!

Vraag het Arnaud Onze ervaren Digital Marketeer

Waarom hoger in Google komen?

 • Meer bezoekers naar je website
 • Verbeterde naamsbekendheid
 • Grote kans op conversietoename
 • Sterke online aanwezigheid
 • Zoekmachine met de meeste gebruikers

Hoger in Google komen is niet iets waar je een enkele handeling voor moet doorvoeren. Er zijn namelijk honderden factoren die invloed hebben op de positie van je website in de zoekresultaten. Bovendien voert Google regelmatig updates door waarmee deze factoren ook weer veranderen. Positiestijgingen zijn één ding, je plek behouden vergt intensief onderhoud en continue optimalisatie.

Bij Traffic Today houden we ons iedere dag bezig met vraagstukken rondom zoekmachine optimalisatie (SEO). Ons doel is altijd om onze partners beter gevonden te laten worden, maar de weg hiernaartoe verschilt per project. Waar de ene website bijvoorbeeld technisch geoptimaliseerd moet worden, moet er op een andere website juist sterke content worden geplaatst om de pagina’s te doen stijgen in de zoekresultaten. Passen en meten dus.

Gratis SEO check aanvragen!

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gratis SEO scan

Organische zoekresultaten met SEO

Een duurzame strategie om je organische zoekresultaten te verbeteren, is Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie. Google beoordeelt websites op basis van verschillende ranking factoren (meer dan 200!), en SEO heeft dan ook alles te maken met het verbeteren van al deze unieke factoren om tot een sterke, goed vindbare website te komen.

Klimmen naar de hoogste positie op de SERP is dan ook een termijntraject waarbij je gradueel voortgang boekt. Pas na een maand of twee à drie merk je dat je online groei echt in gang is gezet en dat je posities in Google bijdragen aan meer verkeer en misschien zelfs een hogere omzet. Om dit te bereiken is het belangrijk dat je de drie belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie aanpakt:

Gratis SEO check aanvragen!

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gratis SEO scan

Succesvolle klantcases

Baktotaal Bouwhuis

Webshop voor bakbenodigdheden Baktotaal Bouwhuis klopte bij ons aan om hoger in Google te komen. Inmiddels hebben ze veel nummer-één-posities en zien ze het online aandeel van de webshop groeien.

Sani4all

Badkamergigant Sani4all zocht ook een partner in online groei en vond deze in Traffic Today. Samen zorgden we voor goede posities in zoekmachines en blijven we optimaliseren om dit succes vast te houden.

Een betere positie in Google met SEA

Meer verkeer aantrekken in Google kan ook met Search Engine Advertising (SEA) bereikt worden. Zoekmachine adverteren is een snelle manier om je website onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep en vergt een stuk minder tijd dan SEO. In feite koop je met SEA namelijk de bovenste positie en heeft qua strategie dus maar weinig met SEO te maken. Je moet hier echter wel een advertentiebudget tegenover zetten.

Voor zoekwoorden waar vaak op gezocht wordt is de concurrentie uiteraard groter. Doorgaans wordt er ook druk geadverteerd op deze zoekopdrachten. De bovenste zoekresultaten bij een zoekopdracht zijn in deze gevallen de advertenties. Kies je voor zoekmachine adverteren, dan bereik je snel de bezoekers die je wil aantrekken en verhoog je het verkeer naar je website.

cta-employee-particles
Arnaud staat voor je klaar!
Interesse?

Hoog in Google met Traffic Today

Binnen Traffic Today werken zowel ervaren SEO als SEA marketeers. Zoekverkeer verbeteren is dan ook één van onze kernactiviteiten. Voor klanten in uiteenlopende branches realiseren we sterke groei in posities en zorgen we voor de beste resultaten. Reken daarnaast op het volgende:

 • Advies op maat
 • Een uitgebreid linkbuildingnetwerk
 • In-house content marketeers voor de beste teksten
 • Verhoogde relevantie van je website
 • Meer verkeer naar je webpagina’s
 • Een vast contactpersoon die volledig betrokken is bij jouw bedrijf en campagne
Neem contact op!

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gratis SEO scan

Wij helpen jou hoger komen in Google

Annabelle Reinardts

Digital Marketeer

Arnaud van Dyck

Digital Marketeer

Hanne Haeldermans

Digital Marketeer

Julie Marissen

Digital Marketeer | Teamlead

Aan de slag!

Ben je klaar om je positie in de zoekresultaten van Google te verbeteren Neem contact met ons op en start vandaag nog met jouw online groei! Onze specialisten staan voor je klaar om je online ambities te realiseren.

Gratis SEO check aanvragen!

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gratis SEO scan

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gratis SEO scan