Dit is hoe we het doen

Linkbuilding

💶 Goedkoop | Bij Traffic Today ontvang je altijd de beste links voor de beste prijs
🌍 Grootste | We beschikken over het grootste publisher netwerk van Europa
🏎️ Razendsnel | Binnen 24 uur ontvang je een lijst met links die op jouw bedrijf is afgesteld
Eerlijk | We hebben geen geheimen over de tarieven die we hanteren
🖇️ Pakketten & Strategieën | Kies uit op maat gemaakte strategie of een linkbuilding pakket

Linkbuilding als onderdeel van je marketingstrategie kan voor baanbrekende resultaten zorgen. Traffic Today is gespecialiseerd in linkbuilding en helpt ondernemers bij het realiseren van een ijzersterk linkprofiel dat bijdraagt aan online groei. Kunnen we jou hier ook in ondersteunen?

De voordelen van linkbuilding

💎 Bouwen aan een kwalitatief backlinkprofiel
📌 Stabiele organische positie
👁️ Meer organische bezoekers naar je website
🆙 Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
🏆 Winnen van de concurrentie
🆙Hogere relevantie van je website

Linkbuilding_USP

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding in het kort: linkbuilding is het vergaren van interne of externe links naar de verschillende pagina’s op je website. Het doel van linkbuilding is dan ook om hoger te ranken in de resultaten van zoekmachines en meer verkeer naar je website te genereren.

Nu je weet wat linkbuilden inhoudt, nemen we je op deze pagina mee langs alle punten die van belang zijn voor een goede linkbuildingstrategie. Zoals gezegd is linkbuilding noodzakelijk voor een goede positie in de zoekresultaten. Door waardevolle backlinks naar je website te verkrijgen, zal Google jouw website beter indexeren en dus eerder tonen bij relevante zoekopdrachten. Dat dit vervolgens veel effect zal hebben op het verkeer naar je website, mag duidelijk zijn.

Met behulp van dit marketingprincipe bouwen we dus samen doelgericht aan digitale groei. Ga je de uitdaging aan, met Traffic Today als linkbuilding specialist?

Veelgestelde vragen over linkbuilding

🧰 Welke linkbuilding tools zijn er?

Er zijn heel veel linkbuilding tools op de markt met ieder unieke voor- en nadelen. De meeste tools zijn bijvoorbeeld geschikt om backlinks te checken terwijl andere tools juist een overzichtelijke linkbuilding scan aanbieden. Om het onszelf en onze klanten makkelijker te maken, hebben we bij Traffic Today een eigen overzichtelijke tool ontwikkeld die alles bevat wat wij noodzakelijk achten voor optimaal resultaat.

➕ Waarom is linkbuilding belangrijk?

Zoekmachines baseren de meest relevante resultaten op diverse factoren. Eén van deze factoren is de autoriteit van je website. Om deze autoriteit op een natuurlijke manier te verhogen, is linkbuilding essentieel. je kunt linkbuilding dan ook zien als gereedschap om het totaalplaatje van je website kloppend te krijgen.

🧍 Voor wie is linkbuilding?

Linkbuilding is eigenlijk voor iedere website een goede aanvulling op de groeistrategie. Of je nu een webshop hebt, een website of zelfs alleen een blog – met linkbuilding zorg je voor verbeterde posities in Google en uiteindelijk meer verkeer.

💸 Wat kost linkbuilding?

Er zijn verschillende mogelijkheden om linkbuilding uit te voeren. Enerzijds kan het gratis, door zelf linkjes aan te vragen bij websites. Anderzijds kan dit betaald door een prijs per aangevraagde link te betalen. Afhankelijk van je doelstelling wordt de linkbuildingstrategie bepaald en daarmee ook het linkbuildingbudget.

🔗 Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een vorm van offpage optimalisatie. Dat betekent dat de werkzaamheden bij linkbuilding buiten je eigen website om gebeuren. Bij linkbuilding worden er links van externe websites gegenereerd, om een zo goed mogelijk backlinkprofiel op te bouwen. Linkbuilding is één van de beoordelingscriteria van Google, waardoor linkbuilding effect heeft op de organische posities in de zoekmachine.

🔙 Hoe werkt linkbuilding?

Om door middel van linkbuilding een hoge positie te behalen in Google is het van belang om te weten waarmee Google rekening houdt. Behalve de kwaliteit en relevantie van inkomende links zijn er namelijk ook andere belangrijke factoren die van invloed zijn op de manier waarop een link geplaatst wordt. Dit heeft te maken met een natuurlijke ‘groei’ van het linkprofiel en het gebruik van anchors. Door de links volgens de juiste methode te plaatsen krijgt Google de indruk dat inkomende links er op een natuurlijke manier bij zijn gekomen.

📈Waarom linkbuilding uitbesteden?

Wil je je linkbuilding uitbesteden aan Traffic Today en ben je benieuwd hoe we te werk gaan? Om je een idee te geven van de diverse strategieën geven we je hieronder een aantal eenvoudige voorbeelden:

 • Relevante links plaatsen via onze partners
 • Handmatige linktarget benadering
 • Bloggen op eigen netwerk en op het netwerk van partners
 • Blog- en forumreacties
📊 Wanneer zie je resultaat van linkbuilding?

De eerste resultaten van je linkbuilding strategie kun je doorgaans binnen 2 tot 3 maanden verwachten – mits je website de juiste basis biedt. Zonder de juiste website techniek en/of content zal linkbuilding weinig verschil teweegbrengen. Zorg dus altijd eerst voor een goede basis.

Start met een gratis linkbuildingscan

Doelgericht werken kan alleen wanneer je weet waar je vandaan komt. Het kan dan ook zeker geen kwaad om eens in kaart te brengen hoe jouw linkprofiel er op dit moment bij staat. Met onze uitgebreide linkbuildingscan ontdek je hoe jouw linkprofiel scoort op het gebied van kwantiteit en kwaliteit.

Bovendien brengen we het linkprofiel van je concurrenten in kaart; op die manier weet je precies waar je staat in de markt. Op basis van deze scan bepalen we samen wat de juiste linkbuildingstrategie is om jouw doelen te behalen – en of je ons het vertrouwen geeft deze strategie voor jou te realiseren.

Linkbuilding_Majestic

Welvaere is een typische linkbuilding klant van Traffic Today. Benieuwd hoe zij onze samenwerking ervaren? Bekijk dan snel de video!

Waarom linkbuilding via Traffic Today?

We vinden het belangrijk dat we echte meerwaarde bieden voor onze klanten. Dit betekent dan ook dat we niet besparen op linkbuilding tools. Iedere dag houden we zaken in de gaten als de linkprofielen van jouw concurrenten en de prestaties van de strategie die we voor jou hebben ontwikkeld met de nieuwste tools en technieken. Met behulp van meetinstrumenten als MOZ en
Majestic doen we gedegen onderzoek zodat we vervolgens conclusies kunnen verbinden aan de analyses. Waarnemen, signaleren, reageren – om zo een linkbuildingstrategie te hanteren die voor optimaal resultaat zorgt.

Ook hebben we als linkbuilding specialist onze eigen hypermoderne linkbuilding tool ontwikkeld waarmee we snel en gemakkelijk verbindingen kunnen maken tussen jouw onderneming en onze partners. Mede dankzij deze eigen ontwikkelde linkbuilding software, zijn we in staat maatwerk linkbuildingstrategieën op te zetten die volledig aansluiten bij jouw doelstellingen. Onze linkbuildingspecialisten vertellen je graag meer over deze doelgerichte en digital-driven werkwijze.

Benieuwd naar een voorbeeld van een linkbuilding pakket? Vraag hem hier aan!

Wij geloven dat linkbuilding de katalysator kan zijn van digitale groei. Met een sterke strategie en de juiste invulling behalen we samen online groei. En om onze expertise nog wat kracht bij te zetten, kun je rekenen op:

 • Een internationaal partnernetwerk
 • Een eigen ontwikkelde linkbuildingtool
 • Alle specialisten inhouse

Wil jij jouw ultieme online doel behalen? Je hebt je bestemming bereikt.

 

Hoe werkt linkbuilding?

Zoals gezegd genereer je door middel van linkbuilding linkjes naar je website. Door het verhogen van de kwaliteit en kwantiteit van die links naar je website, krijg je een hogere autoriteit. Deze verhoogde autoriteit zorgt er mede voor dat je posities in de zoekmachines stijgen.

Linkbuilding is een vorm van offpage optimalisatie. Dat betekent dat de werkzaamheden buiten je eigen website om gebeuren. Bij het linkbuilden worden er backlinks van externe websites gegenereerd, om een zo goed mogelijk backlinkprofiel op te bouwen. Linkbuilding is één van de beoordelingscriteria van Google, waardoor het effect heeft op de organische posities in de zoekmachine.

Waarom linkbuilding ook in 2022 doeltreffend is

Vertelt een linkbuilding specialist dat het toevoegen van jouw backlinks aan andermans pagina’s nog altijd doeltreffend is, dan wil dat nog weleens voor een paar gefronsde wenkbrauwen zorgen. Men denkt namelijk al gauw dat linkbuilding een achterhaald principe is, maar niets is minder waar. Ook nadat Google de Core Web Vitals uitrolde, is dit principe nog altijd één van de voornaamste rankingsfactoren. Het genereert een hogere autoriteit voor je website (Page Autority), maar werkt ook een constante groei in de hand doordat je specifieke categorieën een podium geeft op andermans platformen. Linkbuilden is in de digitale marketing wereld van 2022 evenmin onmisbaar, omdat verwijzende pagina’s nog altijd synoniem staan voor betrouwbaarheid én veiligheid. Onderschat dit marketingsinstrument daarom niet, want na een goede basis gelegd te hebben met zoekmachine optimalisatie, is linkbuilding jouw ‘step forward.

 

Doelgericht

 

Onze transparante werkwijze

Samen groei behalen, betekent transparant zijn naar elkaar. We nemen je mee in onze werkwijze en laten je zien welke stappen we zetten om ons gezamenlijke doel te behalen. Wat ons betreft is dit de enige manier om echt succes te behalen. Geen verborgen agenda’s, geen kromme constructies, maar gewoon transparant en duidelijk communiceren zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Wat linkbuilding betreft kun je het volgende van ons verwachten:

 1. Professioneel advies en een analyse van jouw linkprofiel
 2. Toegang tot een zeer uitgebreid (internationaal) partnernetwerk
 3. Een passende en doelgerichte linkbuildingstrategie
 4. Expertise op het gebied van linkbuilding tooling
 5. Een maandelijkse rapportage
 6. Kwalitatieve blogs ter ondersteuning
 7. Aanvullende werkzaamheden ter ondersteuning van jouw online groei
Keyword
Huidige positie
Zoekvolume
Schuttingen
1
33.100
Autoverzekering
2
90.500
Ledstrip
1
27.100
Bloempotten
1
22.200
Salontafel
1
90.500
Rolgordijn
1
40.500
Houten vloer
1
14.800
Bloemen bezorgen
2
90.500
Gratis linkbuilding check aanvragen!

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inhaakkalender 2020

 • Nooit meer een belangrijk inhaakmoment vergeten? Vraag onze inhaakkalender aan en je ontvangt deze binnen no-time in je brievenbus!

Wij maken linkbuilding mogelijk voor jou

Marc Receveur

SEO Marketeer

Dominique Bouwmeester

Senior Digital Marketeer | Teamlead

Sander Hoetink

Commercieel Directeur | Digital Strategist

Roy van der Zaag

Senior Digital Marketeer | Head of Strategy & Innovation

Steven Lubbers

Digital Strategist | Directeur

De 25 belangrijkste linkbuilding begrippen die je moet weten

 • Anchor: specifiek zoekwoord dat in een tekst genoemd wordt, waarachter een backlink geplaatst wordt.
 • Backlink: de daadwerkelijke URL waar een anchor naar toeleidt. De backlink is klikbaar en verwijst vaak naar een categorie- of productpagina.
 • Broken link: URL die het niet meer doet, doordat deze offline is gehaald of verwijderd. Een broken linkt leidt meestal naar een Error 404 pagina.
 • Citation Flow: indicator die voorspelt welke impact een backlink zal hebben op een specifieke pagina.
 • Deep Link: benaming voor een link die naar een pagina leidt, anders dan de homepagina.
 • Disavow: principe waarbij je bij Google kenbaar maakt dat je niet wenst dat een specifieke link aan jouw pagina wordt gekoppeld. Vaak gebeurt dit uit veiligheidsoverwegingen.
 • Externe linkbuilding: principe binnen de linkbuilding waarbij externe websites naar jouw website verwijzen.
 • Interne linkbuilding: principe waarbij je op jouw eigen pagina’s verwijst naar andere belangrijke pagina’s op je eigen domein.
 • Juice: terminologie die gebruikt wordt om aan te duiden hoeveel profijt je gehad hebt vanwege een link.
 • Kwantitatieve linkbuilding: linkbuilding strategie waarbij je zoveel mogelijk linkjes naar jouw website probeert te genereren.
 • Linkprofiel: alle websites tezamen die naar jouw pagina verwijzen.
 • Moz: tool die we bij Traffic Today frequent inzetten om jouw linkbuilding nog beter in te richten.
 • No Follow links: links waarbij de noodzaak ontbreekt voor de crawler om links te volgen vanaf een specfieke pagina.
 • Noise Anchor: anchors (zie anchor) waarbij woorden gebruikt zijn zoals ‘klik hier’ of ‘website’.
 • Pagina Autoriteit: ook wel page authority genoemd. Dit getal (tussen de 1 en 100) zegt iets over de mate waarin een specifieke pagina waarschijnlijk zal scoren.
 • Rel: specifiek stukje code dat aan een link toegevoegd om aan te geven dat er iets mee gebeuren moet (zoals nofollow).
 • Toxic links: vervuilde links die mogelijk schade kunnen toebrengen aan je website. Zie ook ‘Disavow’.
 • Trust Flow: indicator die een score toekent aan de kwaliteit van de links.
 • Unlinked mentions: stukjes tekst op andermans websites waarbij een merk wel genoemd wordt, zonder er een linkje aan toe te voegen.
 • Velocity: de mate waarin jouw linkprofiel groeit.

EXPERTISE

Whitepaper over rankingsfactoren zoals linkbuilding

Linkbuilding is één van de vele rankingsfactoren waarmee je te maken hebt binnen Zoekmachine Optimalisatie. Het zijn er dusdanig veel, dat het te veel zijn om op te noemen. Om je wat meer verdieping te geven, hebben we bij Traffic Today een whitepaper geschreven die jou hier wat meer kennis over geeft!
Linkbuilding scan

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

gratis Linkbuilding scan

Onze digital strategist aan het woord

Ik ben blij dat we met ons team van linkbuilders elke maand resultaat mogen neerzetten en het proces lekker vlot verloopt.

Linkbuilding binnen Traffic Today werkt zo goed, omdat we maandelijks ons netwerk uitbreiden en kennis snel delen binnen het bedrijf. Daarnaast zijn we succesvol doordat het proces maandelijks wordt geoptimaliseerd, we met elkaar meekijken bij de processen en we voor duurzame relaties gaan met onze partners als met onze strategieën.

Onze kennis wordt wekelijks door gecommuniceerd aan de marketeers, die deze knowhow gelijk kunnen doorvertalen naar hun klanten. Digital. Growth. Together.

 

 

Linkbuilding binnen Traffic Today werkt zo goed, omdat we maandelijks ons netwerk uitbreiden en kennis snel delen binnen het bedrijf. – Sander Hoetink, Commercieel Directeur  & Digital Strategist

Linkbuilding stappenplan

stap 1

1. Analyse van jouw linkprofiel

Iedere linkbuildingstrategie begint met een nulmeting. Een grondige analyse van jouw linkprofiel is dan ook noodzakelijk om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van linkbuilding voor jouw website. Eerst nemen we met behulp van Semrush en MOZ jouw linkprofiel onder de loep en beslissen we samen met onze linkbuilding specialist welke van onze partners het beste voor jou kunnen worden ingezet.

stap 2

2. Een passende en doelgerichte linkbuilding strategie kiezen

Op basis van jouw linkprofiel analyse en de middelen voorhanden, bepalen we de juiste koers. Er bestaan verschillende linkbuildingstrategieën en niet iedere aanpak werkt voor ieder bedrijf. Daarom denken we actief met je mee over een passende strategie die bijdraagt aan jouw doelen. Hierbij leveren we echter niet in op snelheid; zodra je aangeeft Traffic Today als jouw partner in linkbuilding te kiezen, gaan we van start!

Eén van de strategieën die we vaak hanteren is het plaatsen van links op de webpagina’s van partners. Dankzij het nauwe contact en de goede ervaringen kunnen we links plaatsen op duizenden websites die we onderverdelen in verschillende branches. Voorbeelden van deze webpagina’s zijn goedlopende webshops voor een partnerlink, directories, blogs of lokale webgidsen. Iedere afzonderlijke link draagt zijn steentje bij aan het verhogen van jouw domeinwaarde.

Het is echter ook mogelijk om voor een linkbuildingstrategie te kiezen waarbij er handmatig linktargets benaderd worden. Traffic Today maakt dan targetlijsten aan op basis van het linkprofiel van jouw sterkste concurrenten. Door middel van deze actieve benadering proberen we backlinks te bemachtigen op de desbetreffende pagina’s. Hierbij zetten we sterke domeinen die we in eigen beheer hebben in als ‘ruilmateriaal’ of bieden we andere links aan. Dit verhoogt de slagingskans! We zijn betrokken bij jouw doelstelling en zullen er te allen tijde voor zorgen dat jouw belangen voorop staan.

stap 3

3. Maandelijkse linkbuilding rapportage

Om onze transparante werkwijze inzichtelijk te maken, en jou in staat te stellen onze werkzaamheden te volgen, ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage uit handen van jouw linkbuilding contactpersoon.

In deze maandelijkse rapportage zoomen we onder andere in op de Trust Flow, Domain Authority en de Organic Traffic van je website. Je ziet in één oogopslag wat onze werkzaamheden teweegbrengen en waar aandachtspunten ontstaan. Op die manier kun jij je blijven richten op je bedrijf en vergroten wij intussen jouw online bereik.

stap 4

4. Kwalitatieve blogs ter ondersteuning van jouw linkbuilding

Om de autoriteit en posities van je website te verhogen, is kwalitatieve content van groot belang. Dit geldt zowel voor de content op je eigen website als de content die je op externe platformen plaatst. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan relevante en kwalitatieve blogs die een link bevatten naar één of meer van jouw webpagina’s en op externe partnerwebsites worden geplaatst. We hebben een groot team ervaren content marketeers in huis dat jouw blogs vakkundig en met veel plezier schrijft. Hier hoef je dus nooit naar om te kijken.

Deze vorm van linkbuilding, ook wel artikel linkbuilding genoemd, zorgt voor een stijging van de autoriteit van het domein van jouw website. Dat komt doordat we naar jouw website verwijzen vanuit een artikel met relevante content dat geplaatst is op een domein dat al een hoge autoriteit heeft. Dankzij de inhoudelijke relevantie én het feit dat er een link naar jouw website staat op een domein met hoge autoriteit, zal jouw domeinautoriteit ook stijgen.

stap 5

5. Uitbreiding met andere technieken

Linkbuilding staat vaak niet op zichzelf. Als specialist op het gebied van online marketing, weten we bij Traffic Today als geen ander dat het vaak de combinatie is van diensten zoals linkbuilding en zoekmachine optimalisatie die snelle groei bewerkstelligt. Daar zit de kracht van online marketing en tevens onze eigen kracht!

We beschouwen linkbuilding dan ook niet als dé techniek om jouw bedrijf in de topposities van Google te krijgen, net zoals we ook conversie-optimalisatie, zoekmachine adverteren of social media marketing niet zien als een opzichzelfstaande succesfactor. Het feit dat we specialisten in huis hebben voor iedere discipline binnen online marketing, zorgt dan ook voor een doortastende en allesomvattende aanpak van jouw groeistrategie.

Iedere linkbuilding specialist voelt naadloos aan wat er voor jouw branche en – specifieker – voor jouw bedrijf nodig is om online optimaal te scoren. Samen besluiten we welke strategie we gaan hanteren om vervolgens plankgas te geven!

Verschillende linkbuilding methodieken

Linkbuilding methodieken zijn er in overvloed, maar interne en externe linkbuilding zijn toch wel de bekendste principes. Bij externe linkbuilding is het noodzakelijk dat jouw links volgens een natuurlijk ogende manier worden toegevoegd, anders bestaat de kans dat Google je backlinks als spam gaat zien.

Wanneer er echter een backlink ontstaat doordat jouw content gedeeld wordt op social media of een externe website – omdat je inhoud blijkbaar relevant en deelbaar genoeg is – ontstaat een natuurlijke link. Google zal dit niet snel als spam zien. En naar deze natuurlijke vorm van ‘builden’ streven we dan ook.

Een van de andere succesvolle linkbuilding methodieken, is interne linkbuilding. Hiermee wordt bedoeld dat je door middel van interne links op je website een natuurlijk pad creëert voor je bezoeker. Vanuit je hoofdpagina stuur je de bezoeker dieper je website in: van hoofdcategorieën naar subcategorieën naar producten. Met deze ‘broodkruimels’ blijft de reis van je bezoekers overzichtelijk en weten ze altijd waar ze zich op je website bevinden. Je vergroot op die manier bovendien de kans dat de bezoeker na het lezen van een pagina op je website blijft hangen en verder klikt om meer content te lezen. Naast menuknoppen en buttons zijn interne links ideaal om bezoekers wegwijs te maken op je website. Daarnaast draagt interne linkbuilding ook nog eens bij aan een sterkere pagerank van de pagina waar je naar verwijst.

De ideale linkbuilding tactiek vinden

Naast de bekende strategieën, is het ook relevant om na te denken over een passende linkbuilding tactiek. Om op te vallen in het digitale landschap, is de creatie van unieke concepten of tools een aanpak die zijn vruchten kan afwerpen. Blog over je vondst of stuur potentieel geïnteresseerde pagina’s informatie toe in de hoop dat ze een linkje naar je website plaatsen.

Ook het benaderen van partners of nieuwssites is een veel gekozen linkbuilding tactiek die helpt bij het werken aan je aantal verwijzende domeinen en pagina autoriteit. Partners zijn niet voor niets verbonden aan jouw organisatie en als je verstandhouding goed is, waarom zouden ze je dan niet willen belonen met een backlinkje?

Creatie van infographics of onderzoeken op welke sites de backlinks van jouw concurrenten staan, is eveneens een doeltreffende linkbuilding tactiek die zich veelvuldig bewezen heeft. Marketeers van ondernemingen die de naam en faam al op hebben gebouwd, bekijken in tools waar merknamen al wel genoemd worden, maar waar de backlink nog ontbreekt (unlinked mentions).

Linkbuilding

Nieuwsgierig geworden hoe we jou hoger in Google krijgen?

Linkbuilding tools

Linkbuilden kan iedereen. Goed linkbuilden is daarentegen heel wat anders. Om onze specialisten zo goed mogelijk te helpen, sparen we bij Traffic Today niet uit op tooling. Analyses worden zo een stuk secuurder en de aanbevelingen die we aan jou en andere klanten doen worden zo preciezer. Hieronder hebben we een aantal van onze tools voor je uitgelicht.

De 5 gouden tips van Traffic Today

 • Veilige links boven alles. Bij linkbuilding heb je meer aan één kwalitatief goede link dan aan een wildgroei aan backlinks die op ‘sketchy’ websites staan.
 • Werk aan je relaties. Samenwerkingen met partners is hét wondermiddel om succesvol te worden met linkbuilding. Onderhoud je je relaties goed, dan komt de rest vanzelf.
 • Backlinks verspreiden. Een zo natuurlijk linkprofiel creëer je niet door alles door te laten linken naar je ‘home’. Wél door te variëren in anchors en linkjes.
 • Go social. Bij linkbuilding hoef je niet alleen maar een beroep te doen op de pagina’s van anderen. Ook je eigen social pagina’s kunnen van waarde zijn, door er linkjes te plaatsen naar je pagina. Win-win!
 • Do-follow percentage in de gaten houden. Balans is het sleutelwoord binnen dit marketinginstrument. Probeer 70 tot 90 procent van je linkjes te voorzien van do-follow en de rest van no-follow, zodat het profiel er natuurgetrouw uitziet.

De don’ts bij linkbuilding

Hierboven somden we een aantal kraakheldere tips voor je op waartoe je zeker moet besluiten, maar no-go’s zijn er ook genoeg. Duplicate content is zoiets waar je een stokje voor moet steken. Hoe verleidelijk het wellicht ook is om linkbuilding blogs op verschillende fora of pagina’s te plaatsen, doe het niet. Volledige zinssnedes of alinea’s die verschijnen op meerdere plekken, zullen namelijk genadeloos hard afgestraft worden door crawlers.
Je begeeft je ook op glad ijs als je in één keer een grote hoeveelheid irrelevante links koopt. Zulk soort backlinkjes hebben een negatief effect op je spamscore, waardoor de belangrijkste zoekmachine kan dreigen met het toekennen van een Google Penalty. Zo’n straf kan resulteren in een afname aan bezoekers of minder vertoningen van je site op de SERP. Oppassen dus.
Er zijn nog veel meer don’ts, maar om zeker van je zaak te zijn, kun je het beter uitbesteden aan Traffic Today. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Linkbuilding

Gratis linkbuilding scan aanvragen!

Weten hoe jij er momenteel voor staat? Met de gratis linkbuilding scan van Traffic Today weet je het. Vraag hem nu vrijblijvend aan door onderstaand formulier in te vullen!

 • Nooit meer een belangrijk inhaakmoment vergeten? Vraag onze inhaakkalender aan en je ontvangt deze binnen no-time in je brievenbus!

Traffic Today als jouw partner in linkbuilding

Digital. Growth. Together. Daar draait het om bij Traffic Today, jouw linkbuilding specialist. Dit betekent dat we betrokken zijn bij de online groei van onze klanten en alles op alles zetten om hier de beste resultaten uit te halen. Dit doen we doelgericht en met een sterke focus op digitale verbinding, doelstellingen en betrokkenheid. Maar bovenal doen we het samen – met jou en met elkaar.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van linkbuilding voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Telefonisch, digitaal of op locatie? Laat ons gewoon weten wat jou uitkomt, we zijn de moeilijksten niet. We leren jou en je bedrijf graag kennen en gaan samen op zoek naar de grenzen van jouw groeipotentieel.

Marc vertelt je graag meer over linkbuilding

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.