Annabelle Reinardts

Digital Marketeer | Teamlead

In juni 2021 studeerde ik af als communicatiewetenschapper, met een master in de mediastudies. Daar ontdekte ik al snel dat mijn interesse lag bij het creatief schrijven en het creëren van content. Toch heb ik gekozen om de richting van de marketing uit te gaan, dit was niet de focus van mijn studie maar ik voelde dat dit iets voor mij was. Sinds november 2021 mocht ik mij aansluiten in het Belgische team van Traffic Today als digital marketeer.

Wat mij het meeste aanspreekt als digital marketeer is de diversiteit aan klanten. Hierdoor ben ik elke dag bereid om voor elke klant zo verrassend mogelijk te werk te gaan. De leukste uitdaging zit er voor mij dan ook in om onze online marketing op maat van elke klant aan te passen. Zo zorg ik ervoor dat mijn creativiteit niet verloren gaat bij het uitwerken van campagne strategieën.

Traffic Today is voor mij een bedrijf dat staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik krijg hier de kans om mij tot een allround marketeer te ontplooien. Alle collega’s staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig. Dat zorgt voor een erg fijne sfeer op de werkvloer. De gedrevenheid van de werknemers bij Traffic Today samen met de gezelligheid en de leuke activiteiten geven een echte boost!

In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn vrienden en familie. Ik ben dan ook een echt familiemens. In de weekends hou ik ervan om te winkelen of op stap te gaan met mijn vriendinnen. En niet te vergeten: ik heb een super lieve hond waar ik elke dag graag mee ga wandelen. De collega’s weten ondertussen al dat ze mij altijd mogen roepen als ze een hondje zien passeren door het grote raam in ons kantoor!