Anne Aalberts

Stagiaire Content Marketing

Hoi!

In september 2019 ben ik gestart met de opleiding Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Als kind ben ik altijd al bezig geweest met het verzinnen en schrijven van verhalen. Het was dus geen verrassing dat ik de keuze heb gemaakt voor de opleiding communicatie. Na twee jaar leren vanuit de boeken, is het nu eindelijk tijd voor praktijkervaring.

In de zoektocht naar een stage bij een passend bedrijf kwam ik gelijk uit bij Traffic Today. Mijn voorkeur lag bij een jong, snelgroeiend online marketing bedrijf met enthousiaste medewerkers. Na een gesprek merkte ik dat het voldeed aan mijn wensen en een paar dagen later werd ik gebeld dat ik welkom was.

Het komende half jaar ga ik de contentafdeling ondersteunen als stagiaire. Hierbij ga ik mij focussen op het schrijven van blogs, social mediastrategieën en linkbuilding. Ik hoop in deze tijd mijn schrijftechnieken te ontwikkelen en natuurlijk meer te leren over online marketing.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de volleybalzaal. Ik ben begonnen toen ik zes jaar oud was en ik speel nog altijd met veel plezier. Afgelopen zomer ben ik door vrienden en familie aangestoken met het ‘fietsvirus’. Na het aanschaffen van een racefiets heb ik niets anders gedaan dan fietsen. Nu het fietsseizoen ten einde loopt ben ik vaker te vinden in de sportschool. Naast sporten geniet ik ontzettend van spontane stedentrips en wintersport met vrienden.