Arnaud van Dyck

Digital Marketeer

Na mijn studies marketing ben ik mijn carrière gestart als Junior Online Marketeer. Al snel had ik door dat mijn interesses lagen bij Search Engine Advertising en ben ik me hier verder in beginnen verdiepen. Ondertussen zijn we samengesmolten met het fantastische team van Traffic Today en heb ik me kunnen ontwikkelen tot een volwaardige Online Marketeer.

What keeps me going? Het fantastische team waarmee ik mag samenwerken en de diversiteit van de job. Niet één dag is dezelfde als de andere. Alle verschillende ontwikkelingen die je kan blijven opvolgen en alle bedrijven waarmee je mag samenwerken zorgen voor een zeer divers takenpakket en houden je alert.

Uiteraard kan je niet alles zelf en daarom word je bijgestaan door een team met een hele waaier aan kennis en persoonlijkheden. Deze kennis wordt op regelmatige basis gedeeld en dit zorgt ervoor dat je als persoon kan groeien, maar ook als team.

Naast de serieuze zaken zijn er over de jaren heen ook tal van leuke herinneringen gemaakt! Zo wordt er op tijd en stond tijd vrijgemaakt voor een leuke teambuilding en worden de weken afgesloten met een leuke VrijMiBo, een traditie die is overgewaaid vanuit Nederland. Kortom een fantastische plek om te werken!