Branco Holtslag

Digital Marketeer

Met een achtergrond als webdesigner ben ik altijd al bezig geweest in de online markt. Het ontwerpproces en coderen van websites was iets waar ik weinig voldoening uithaalde, dus besloot ik verder te kijken. Na 4 jaar lang de pabo te hebben gedaan, bleek het onderwijs ook niet de juiste plek voor mij te zijn.

Tijdens mijn studie bleef ik op freelance basis websites bouwen en daarbij kwamen telkens meer mensen met de vraag: “Waarom staat mijn concurrent boven mij in Google en wat kan ik hieraan doen?”. Ik wist het antwoord niet, maar vroeg me wel af hoe dit kwam en waar de Google rankings op gebaseerd werden.

Vanaf het moment dat ik hier tijd en energie in begon te steken, bleek het niet alleen ontzettend interessant te zijn, maar ook enorm leuk om de groei te zien. Vanaf dat moment wist ik het: ik wil geen websites ontwerpen en coderen, maar ik wil het maximale eruit halen!

Na het een en ander aan zelfstudie en een periode werkzaam te zijn geweest bij een ander marketingbureau, kwam Traffic Today op mijn pad. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij en trots om onderdeel te zijn van het Traffic Today team!