Eline van den Noort

E-mail & Content Marketeer

Na een pre-master aan de universiteit die niet helemaal mijn ding bleek te zijn, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik solliciteerde bij Traffic Today en niet veel later begon ik hier als Content Marketeer. Ik hou me dagelijks voornamelijk bezig met het schrijven van teksten en het ontwikkelen van contentstrategieën. Deze werkzaamheden sluiten feilloos aan op de opleiding Communicatie die ik heb gevolgd aan Hogeschool Windesheim.

Het leuke aan werken bij Traffic Today is de diversiteit die het werk met zich meebrengt. Omdat ik dagelijks voor veel verschillende klanten werk, kan ik me elk moment van de dag in een ander aspect van contentmarketing bijten. Hier komt ook bij kijken dat je met veel verschillende mensen in contact staat, iets wat ik ook ontzettend leuk vind.

Werken bij Traffic Today is met een grote groep enthousiaste mensen hard werken aan gezamenlijke doelen. Iedereen heeft zijn of haar eigen talenten en kennis, maar heeft dezelfde mindset. De sfeer is ontzettend goed. Misschien een beetje cliché, maar dit zorgt ervoor dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga om mijn bijdrage te leveren aan toffe projecten voor diverse klanten.

Hoewel het niet goed is om je werk mee naar huis te nemen, verveel ik iedereen bij mij thuis graag met flauwe woordgrappen en woordspelingen. Een hobby van mij is reizen. Ik hou ervan om nieuwe landen, mensen en culturen te ontdekken. Zo heb ik de afgelopen jaren Thailand en Zuid-Afrika bezocht, maar vind ik het ook ontzettend gaaf om verschillende plekken in Europa te bezoeken. Een andere hobby van mij is fotografie. Mensen, natuur, dieren of gebouwen: met foto’s creëer ik mijn herinneringen. Daarnaast ga ik graag naar de sportschool. Als ik thuis op de bank zit, spendeer ik mijn avonden met eindeloos scrollen door TikTok en Instagram, onder het mom van ‘op de hoogte blijven van de laatste trends’.