Emely Henderiks

Duits content Marketeer

Tijdens mijn Bachelor heb ik Duitse taal en cultuur gestudeerd. Daar hoorde ook een verplicht Erasmussemester in Duitsland bij, dus toen ben ik april 2016 naar Jena afgereisd. Dit waren vier super leuke maanden, wat me uiteindelijk heeft doen besluiten om ook mijn Master Duits als vreemde/tweede taal in Jena te gaan doen. Dus in oktober 2017 ben ik weer terug die kant op gegaan. Ik heb er uiteindelijk 2,5 jaar gewoond en het was een ontzettend leuke tijd, waarin ik veel heb geleerd en veel mensen uit heel veel verschillende landen heb ontmoet.

Ik had daar een bijbaantje bij een online marketing bedrijf, waar ik juist voor Nederland verantwoordelijk was. Omdat ik inmiddels weer in Nederland woon, leek het me een leuke uitdaging om bij Traffic Today Content Marketeer Duits te kunnen zijn en op die manier mijn Duitse kennis dagelijks productief te kunnen gebruiken.

Tot nu toe bevalt het me erg goed en vind ik het erg leuk om voor veel verschillende klanten teksten te schrijven. Dat maakt het werk heel afwisselend. Ik schrijf vooral artikelen, blogs en kwalitatieve en reguliere linkbuildingblogs. Ik vind het heel leuk om mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen.

Het jonge team waarin ik terecht ben gekomen is ook erg leuk. Ik voelde me tijdens mijn eerste dagen erg welkom en voelde me daardoor al heel snel thuis. Dat maakt dat ik graag naar kantoor kom. Ik verheug me dan ook erg op de komende tijd, waarin ik me hopelijk ook nog verder kan ontwikkelen.