Eva Goetschalckx

Digital Marketeer

In 2019 liep ik al eerder stage bij Traffic Today, toen nog Best4u Group. In deze stage heb ik me kunnen verdiepen in de wereld van online marketing. Hierna ben ik toch nog even naar de schoolbanken teruggekeerd, om een Master in Strategisch Marketing Management te halen. Hier leerde ik om marketing vanuit een strategisch oogpunt te bekijken, waar ik ook mijn interesse en passie in heb gevonden.

Na het afronden van deze Master, kwam ik uiteindelijk terug bij Traffic Today terecht. De teamsfeer en de kansen voor ontwikkeling binnen het bedrijf spraken me erg aan. Ik voelde meteen een sterke klik met het team en voel me hier nu ook volledig thuis. Alle collega’s staan steeds te springen om je te helpen en beantwoorden graag al mijn vragen.

 

Bij Traffic Today ben ik tewerkgesteld als Digital Marketeer, waar ik me voornamelijk focus op SEO en Social Media Advertising marketing. Wat ik zo leuk vind aan werken bij Traffic Today is dat je steeds je eigen ideeën kan inbrengen en je erg veel ruimte krijgt om bij te leren. Verder zijn de leuke kantoordagen en gezellige teambuildings natuurlijk ook een plus!

Verder geniet ik in mijn vrije tijd enorm van bakken in de keuken. Mijn collega’s vinden het dan ook zeker niet erg als ik mijn taartjes en cakes meeneem naar kantoor 😉. Ook speel ik al van kleins af aan volleybal en kan je mij enkele avonden in de week op de training of strijdend tijdens een match vinden. De sfeer zit ook hier steeds goed!