Hanne Haeldermans

Digital Marketeer

Na mijn studies Communicatiemanagement en International Communication and Media ben ik 3 maanden naar Zuid-Amerika geweest om te gaan rondreizen. Een ervaring om niet snel te vergeten. Daarna ben ik bij Traffic Today België terecht komen, waar ik momenteel werk als Online Marketeer. Ook hou ik me af en toe bezig met de content en marketing van de vestiging in België. Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. zijn me dus allemaal niet vreemd.

Wat de job zo leuk maakt? De gezellige sfeer in ons kleine team, de borrels op vrijdagmiddag en het feit dat iedereen altijd voor elkaar klaar staat. Bij Traffic Today is er bovendien veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

We streven met zijn allen naar vooruitgang, verbetering en blijven groeien. Bovendien is het mooi om deel uit te maken van een internationaal team, zo kunnen wij in België altijd rekenen op de kennis en vreugde van het team in Nederland en omgekeerd.

Wat werken bij Traffic Today zo speciaal maakt, is dat er geen elke dag hetzelfde is. Met een erg divers klantenbestand ligt er altijd wel een nieuwe uitdaging klaar. Ik kijk er naar uit om met dit energieke team nog meer mooie resultaten te behalen (en nog meer leuke teamuitjes en tripjes te mogen meemaken)!