Jeroen Van Dijk

Stagair digital marketing

Na mijn eerste twee jaar van mijn opleiding bedrijfskunde werd het tijd voor een stage. Normaal gesproken gaan studenten van de opleiding meer richting procesmanagement of procesverbetering, mij leek het echter heel interessant om me meer te verdiepen in de marketingkant van de studie.

Bij het zoeken naar een stagebedrijf kwam ik al snel Traffic Today tegen. De eerste indruk was direct positief, een mooi jong bedrijf met enthousiaste young professionals. In dit komende half jaar zal ik me bezig gaan houden met taken als linkbuilding en andere SEO werkzaamheden. Ook zal ik in de komende periode een onderzoek gaan doen om een aantal processen binnen HR te verbeteren en standaardiseren.

In het komende half jaar hoop ik mijn vaardigheden op het gebied van online marketing te ontwikkelen en daar waar mogelijk mijn bedrijfskundige touch te geven. Ik probeer van waarde te zijn met creatieve ideeën en door iedereen te helpen waar mogelijk. Het bezig zijn met echte, praktische cases is voor mij een trigger om nog nieuwsgieriger te worden.

Buiten mijn werkzaamheden bij Traffic Today om ben ik graag op het terras met vrienden, luister ik graag naar mijn beginnende vinyl collectie. Daarnaast ben ik ook in de sportschool te vinden of buiten aan het hardlopen. Ik krijg veel motivatie van het telkens verbeteren van mijn eigen prestaties, zowel op recreatief als professioneel gebied.