Jesper Koerhuis

Stagair digital marketing

Tijdens mijn studie sprak het onderdeel marketing mij erg aan, vooral als het ging om online marketing. Ik volg de opleiding commerciële economie aan het Windesheim te Zwolle. Toen ik op zoek ging naar een stage kwam Traffic Today op mijn pad. Een uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van (online) marketing samen met een gezellig team. Precies waar ik naar op zoek was. De eerste indruk was gelijk positief waardoor de keuze zo gemaakt was.

In het komende halfjaar zal ik me bezighouden met het uitvoeren van verschillende taken omtrent het thema online marketing. Het ondersteunen van projectleiders, waarbij de werkzaamheden gericht zijn op verschillende thema’s: SEA, SEO, linkbuilding, website analyse en zoekwoordenonderzoeken. Hierbij probeer ik zo veel mogelijk te leren maar ook van waarde zijn voor Traffic Today. Daarnaast zal ik een opdracht maken voor school, waarbij ik een ‘probleem’ op los voor Traffic Today.

Buiten deze werkzaamheden bij Traffic Today om ben ik echt een voetbalgek. Ik kijk graag naar voetbal maar zelf ben ik ook actief op de velden bij VV Lemelerveld. Samen met mijn vrienden hebben we een vriendenteam opgezet. In mijn vrije tijd ga ik met mijn vrienden tijd spenderen, ik game graag en ik luister graag naar muziek.

De eerste weken ben ik goed ontvangen door mijn collega’s en ik voel me er al helemaal thuis. Ik heb al heel veel geleerd in de eerste weken en ik hoop nog veel meer te kunnen leren. Ik kijk erg uit naar de aankomende tijd!