Jette Jeurnink

Digital marketing & Sales medewerker

Hey! Ik ben Jette en ik ben sinds juni 2021  aan het werk als Online Marketing en Sales medewerker bij Traffic Today. In mijn zoektocht naar een vaste baan, kwam ik al snel uit bij Traffic Today: een bedrijf waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat en dat bestaat uit een team met jonge, creatieve en ambitieuze professionals. Dat klinkt toch geweldig?! Dat vond ik in ieder geval wel. Daarom was het voor mij ook geen lastige keuze om mijn carrière hier te starten.

Als Marketing en Sales medewerker houd ik mij bezig met het opvolgen van leads, het eerste klantcontact, ondersteun ik mijn collega’s bij linkbuilding en organiseer ik leuke dingen voor de marketing van Traffic Today zelf. Een heleboel uiteenlopende taken dus, maar dat is juist wat mijn werk zo leuk maakt!

Voordat mijn carrière bij Traffic Today begon heb ik HTRO gestudeerd aan het Saxion. Na mijn studie ben ik direct vertrokken naar Azië voor een prachtige solo-reis. Dat is ook gelijk een van mijn grootste passies: reizen. Ik vind het fantastisch om nieuwe culturen en de locals te leren kennen en te verdwalen in de mooie natuur die de verschillende landen te bieden hebben.

Naast mijn leuke baan en mijn passie voor reizen ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of op de tennisbaan. Daarnaast bezoek ik het liefst zoveel mogelijk festivals in Nederland en het buitenland. Mijn favoriete festival tot nu toe? Zonder twijfel Sziget in Boedapest, echt een aanrader!

Jette schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!