Julie Marissen

Digital Marketeer | Teamlead

Na een Master Strategische Communicatie en een Postgraduaat Digitale Marketing was het tijd om het studentenleven achter te laten. Ik was klaar voor het echte werk bij Traffic Today! Door in de eerste maanden te proeven van de verschillende domeinen van Online Marketing, merkte ik al snel waarnaar mijn voorkeur ging: ik wilde me verdiepen in SEO en strategie.

Momenteel houd ik me dan ook vooral bezig met het uitwerken van campagne strategieën en het draaien van organische campagnes. Het leukste aan mijn job vind ik de afwisseling; klantafspraken, strategische brainstormsessies, copywriting, social media, linkbuilding staan dagelijks op mijn planning.

Het vertrouwen krijgen van klanten en hen meekrijgen in mijn denkproces en plan van aanpak, geeft me elke dag opnieuw energie. Een open-minded samenwerking met de neuzen in dezelfde richting zie ik dan ook als de basis voor succes. Vertrouwen van klanten is één ding, maar vertrouwen van je team is een andere must om tot het uiterste te gaan. En net datgene maakt Traffic Today volgens mij uniek. Het vertrouwen en de vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen in die skills en die werkzaamheden die je het liefste doet.

Ik ben een echt sociaal en gezelligheidstype en houd er dan ook van om in mijn vrije tijd omringd te zijn door mijn familie en vrienden. Terrasjes, dinertjes, weekendjes weg, hoe meer hoe liever! Maar ook hier bij Traffic Today doen we regelmatig gekke teamactiviteiten. Gezelligheid op het werk gegarandeerd. The best of both worlds!