Sair Cetin

Advertising Marketeer

Hoi, mijn naam is Sair. Ooit kwam ik tijdens een opleiding (waar ik op was uitgekeken) in aanraking met marketing en dacht: “hey, dit vind ik pas echt interessant”. 6 jaar later ben ik als advertering marketeer begonnen bij Traffic Today. In vogelvlucht hebben de experts mij de kneepjes van het vak laten zien. Ik ben nog lang niet uitgeleerd: dat ben je als online marketeer tenslotte nooit.

De spelregels van dit vakgebied veranderen in rap tempo. Hierom leen ik regelmatig boeken bij Traffic Today en lees ik bijna iedere dag. Daarnaast probeer ik ook sportief te blijven, met de nadruk op ‘probeer’. Dat lukt mij niet altijd, maar werk je bij ons dan kun je er niet omheen. De sportschool is namelijk te vinden aan de overkant van ons kantoor.

Mijn belangrijkste hobby is grafisch vormgeven. Ik denk dat ik met deze eigenschap een frisse blik heb in mijn werk. Als advertering specialist moet je kunnen analyseren, als creatieveling moet je kunnen synthetiseren. Ik ben op dat gebied hybride en kan vanuit een unieke invalshoek een bijdrage leveren aan het oplossen van vraagstukken.

Wat ik mooi vind aan Traffic Today is dat iedereen betrokken wordt bij het proces, ondanks dat wij groeien als kool. Ik heb met heel wat marketingbureaus kennisgemaakt, maar ik heb nooit eerder zo’n saamhorig clubje gezien zoals dat bij ons het geval is.