LinkedIn beheer

Heb je geen tijd om de LinkedIn pagina van je bedrijf up-to-date te houden of weet je niet goed welke content het meest geschikt is voor jouw doelgroep? Laat LinkedIn beheer dan over aan Traffic Today. Het is ons doel om te zorgen voor een goede basis, zodat je zelfs in de meest drukke tijden goed online vertegenwoordigd bent. We delen kennis, winnen vertrouwen en genereren meer websitebezoekers.

De voordelen van LinkedIn beheer

 • Besparing van tijd door uitbesteden
 • Relevante content voor je doelgroep
 • Goede online vertegenwoordiging
 • Meer websitebezoekers
 • Actief LinkedIn profiel
 • Sterk netwerk

Hoe gaat LinkedIn beheer in z’n werk?

We starten met een intake, dit zal altijd face to face plaatsvinden. Waarom? We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en op deze manier krijg jij een goed gevoel bij ons en andersom. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doelen, maar ook welke tone of voice je wilt dat de berichten op LinkedIn hebben. Ook de producten, diensten en uitstraling komen aan bod. Als we alle informatie verzameld hebben die we nodig hebben, stellen we een strategie op. Hierna volgt:

 • Optimaliseren LinkedIn bedrijfspagina
 • Opstellen contentkalender
 • Creëren van relevante content voor de LinkedIn pagina
 • Maandelijks contact om de content persoonlijk te houden
 • Monitoring
LinkedIn beheer

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van LinkedIn beheer zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Een actief LinkedIn profiel en sterk netwerk

Voor vrijwel ieder bedrijf is LinkedIn een krachtig platform om in contact te staan met je doelgroep, mits je het op de juiste manier inzet. Belangrijke factoren zijn een actief profiel en sterk netwerk. Wellicht heb je zelf al een netwerk opgebouwd, maar het kan ook zijn dat je netwerk nog niet zo groot is. Wij helpen je hier graag bij, zodat je alle kansen die LinkedIn te bieden heeft optimaal benut.

Relevante content

Wij geloven er zelf in dat persoonlijke content het meest effect heeft. Dit is de reden dat we iedere maand met jou in contact staan om te bespreken of er zaken zijn die je onder de aandacht wilt brengen. Het biedt eveneens de mogelijkheid om de gekozen strategie op scherp te stellen. De content die we vervolgens creëren laat zien dat jij kennis van zaken hebt. De deelbare content vergroot je netwerk. Het resultaat? Duurzame relaties met klanten en meer conversies.

Hoor meer over LinkedIn beheer via één van onze marketeers

Meer weten over LinkedIn beheer of heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact op met Sander, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.