Laat je bedrijf zien!

Display advertising

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met display campagnes?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in Display Adverteren, waarmee we jouw bedrijf naar een hoger online niveau tillen.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de werkzaamheden continu gemonitord en verbeterd worden.

Vraag het Marc Onze ervaren Senior Digital Marketeer

Effectief online banners verspreiden? Display advertising is dé oplossing! Door middel van het Display Netwerk kun je (potentiële) klanten in de digitale wereld bereiken. Hierin is het mogelijk om verschillende soorten advertenties weer te geven. Zo kun je kiezen voor beeld en/of tekst advertenties. Het meest bekend zijn de traditionele banners op diverse websites. Binnen het Display Netwerk zijn er diverse advertentie-indelingen, waardoor het gebruik van verschillende beeld-advertenties noodzakelijk is. Traffic Today helpt jou graag met display advertising opzetten.

De voordelen van display advertising

 • Potentiële klanten in de digitale wereld bereiken
 • Hogere naamsbekendheid genereren
 • Targeting op specifieke doelgroepen
 • Je merk visueel overbrengen
 • De mogelijkheid om bezoekers te retargeten
 • Mensen activeren met het beeldmerk van jouw organisatie

Hoe werkt Display Advertising

Door middel van display advertising laat je op andere websites of apps mensen jouw beeld- of tekstadvertentie zien. Deze advertentie/banner is klikbaar, waardoor bezoekers naar jouw website wordt doorgezet wanneer ze erop klikken. Daarnaast is het mogelijk om display advertising in te zetten om naamsbekendheid te genereren. Er hoeft dan niet altijd op de banner geklikt te worden, maar dan is het doel dat mensen zoveel mogelijk de bedrijfsnaam tegenkomen.

Om de juiste doelgroep te bereiken zijn er vele mogelijkheden. Het is zaak dat de targeting of retargeting zo specifiek mogelijk is ingesteld om te voorkomen dat je de verkeerde mensen bereikt.

cta-employee-particles
Marc staat voor je klaar!
Meer weten over display advertising?
Google Display adverteren (oud)

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van display advertising zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Waarom Display Advertising inzetten?

 • Naamsbekendheid vergroten door het bereiken van potentiële klanten;
 • Potentiële klanten benaderen met doelgerichte advertentie-indelingen;
 • Inspringen in het verkoopproces: bereiken van een twijfelende koper;
 • De juiste boodschap op het juiste moment;
 • Sterk middel voor retargeting.

Traffic Today is hierin jouw ideale partner

Een sterke Display campagne ontwikkelen én uitvoeren is een ingewikkeld en tijdrovend proces. Er moet namelijk uit miljoenen websites gekozen worden op welke websites je zichtbaar wilt zijn. Daarnaast moeten er nog doelgerichte advertenties ontwikkeld worden om het maximale effect te behalen. Traffic Today is hierin jouw ideale partner met ruime ervaring in display advertising.

Voor verschillende campagnes heeft Traffic Today gebruik gemaakt van het Display Netwerk. In overleg met jou als klant wordt er een zo specifiek mogelijke doelgroep in kaart gebracht waarop getarget zal worden. Daarnaast realiseren we in samenspraak geschikte banners en tekstadvertenties die de doelgroep zo gericht mogelijk aanspreken. Een belangrijk voordeel van display advertising is dat alles meetbaar is.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij maken altijd tijd voor een goed gesprek en een goede kop koffie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.