Real time bidding

Relevantie, dat is waar het vandaag de dag om draait. Consumenten hebben tegenwoordig 24/7 de beschikking over allerlei informatie. Wil je echt in contact komen met je doelgroep? Dan is relevantie het sleutelwoord. Hoe zorg je ervoor dat je relevant bent? Door real time een boodschap op een bepaald moment aan de juiste persoon te tonen. Zelf bepaal je welk bedrag je hieraan besteed. RTB maakt het mogelijk je campagne af te stemmen op de bezoekers die je advertentie te zien krijgen. Deze advertenties sluiten dan ook daadwerkelijk aan bij hun interesse. Lees meer over de mogelijkheden die real time bidding advertenties voor jouw bedrijf kunnen opleveren.

De voordelen van real time bidding

  • Je leads zijn van hogere kwaliteit
  • Je ROI verhoogt
  • Je kan je campagnes beter optimaliseren
  • Controle over je eigen marketingbudget
  • Bezoeker op het juiste moment bereiken
  • Zeer specifieke targeting

Wat is real time bidding?

RTB maakt het mogelijk voor een adverteerder om real time voor iedere bezoeker te bepalen hoeveel er geboden wordt om een banner impressie te tonen. Je doelgroep stel je samen op basis van interesses en kenmerken, op grond hiervan zorgen algoritmes ervoor dat je campagne aan deze doelgroep getoond wordt. Voorheen werd het inkopen van display advertising voornamelijk gedaan op basis van afgesproken CPC of CPM tarieven en was het niet mogelijk om op individuele impressies te bieden.

Real time bidding

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van real time bidding zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Wat RTB kan doen voor jouw bedrijf

Je wilt je naamsbekendheid vergroten of meer bezoekers naar je website trekken? Real time bidding biedt je hier de perfecte kans voor. Je bereikt jouw doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal en ook nog eens met de juiste boodschap. Wij kopen geautomatiseerde media in voor de doelgroep die je wenst te bereiken. Dit is mogelijk via IAB formaten of door middel van rich media uitingen.

Het hele proces start met het formuleren van een heldere doelstelling. Vervolgens brengen we samen met jou in kaart welke doelgroep je wilt bereiken. Aan de hand van deze informatie stellen we een strategie op, zodat je precies weet hoe de display campagne ingezet gaat worden. Om er een succes van te maken werken we nauw samen met jou. Op basis van jouw doelstellingen monitoren en optimaliseren we de campagne voortdurend, zodat je zeker weet dat je budget optimaal wordt benut.

Aan de slag met real time bidding?

De online marketeers die bij Traffic Today werkzaam zijn hebben ruime ervaring met real time bidding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je er graag zo snel mogelijk mee aan de slag? Neem contact op met een van onze online marketeers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de Ă©Ă©n werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.