Automation

Geen tijd te verliezen? Automatiseer terugkerende marketing processen!

Slimme software maakt het mogelijk bepaalde werkzaamheden te automatiseren en je klanten van relevante en gepersonaliseerde content te voorzien. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van automation. Technologie maakt het mogelijk effectiever en via meerdere kanalen op het juiste moment jouw doelgroep te bereiken. Er zijn meerdere processen die je kunt automatiseren om te zorgen voor een maximale impact.

Vraag het Sander Onze ervaren Commercieel Directeur | Digital Strategist

Hoe werkt automation?

Bij automation draait het dus zoals gezegd om het automatiseren van processen. Met deze tactiek warm je prospects op door gepersonaliseerde en bruikbare content te sturen. Het doel is om een prospect te converteren tot klant. Om automation effectief in te zetten is het van belang om het gedrag van je prospects te volgen. Doorgaan gebeurt dit met tracking-scripts op een website en tracking-pixels in e-mails die verzonden worden. Elke automation tool beschikt over een bepaalde script die ervoor zorgt dat je de bezoeker kunt koppelen aan een contactpersoon op je e-maillijst. Nu je weet hoe de prospect gebruik maakt van je website kun je hierop inspelen.

De voordelen van automation

  • Automatiseer jouw terugkerende marketing processen
  • Bepaalde werkzaamheden automatiseren voor relevante content voor jouw websitegebruiker
  • Via meerdere kanalen op het juiste moment jouw doelgroep bereiken
  • Het rendement van de website verbeterd
  • Met relevante gegevens de campagne effectief inzetten
  • Mogelijkheid tot het aanmaken van een funnel
cta-employee-particles
call-to-action
Sander staat voor je klaar!
Wil je ook tijd en kosten besparen?

Sander vertelt je er graag meer over!

Automation

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van automation zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Voordelen automation

Zet je automation op de juiste manier in, dan is het is een zeer krachtige tool die een bijdrage kan leveren aan de winstgevendheid van je campagne. Door automation toe te passen creëer je een database met relevante gegevens die je effectief kunt gebruiken voor je marketing doelstellingen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wil je ook tijd en kosten besparen? We helpen je graag met:

  • Marketing automation
  • E-mail marketing automation

Marketing automation is in te zetten voor je marketing en sales funnel. Hierdoor schiet je niet langer met hagel en zorg je ervoor dat prospects en/of klanten niet lastig gevallen worden met informatie die niet relevant voor hen is.

Met e-mail marketing automation bied jij persoonlijke en relevante e-mails die informatie bevat die mensen daadwerkelijk willen lezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Mail of bel ons eens om de mogelijkheden te bespreken. Of vul het contactformulier op de website in en we nemen contact met jou op!

cta-employee-particles
call-to-action
Sander staat voor je klaar!
Wil je ook tijd en kosten besparen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de Ă©Ă©n werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.