Kies voor ons

Marketing bureau Antwerpen

Zorg dat jij online beter vindbaar bent in Google met behulp van een marketing bureau in Antwerpen. Wil jij graag hogere posities behalen in Google met je website of webshop? Of wil jij social media inzetten voor de online zichtbaarheid van je onderneming? Schakel een marketing agency te Antwerpen in. Onze digitale marketeers van ons marketing bureau in Antwerpen zorgen voor het beste online resultaat. Hoe kan ons marketing bureau te Antwerpen jou helpen?

Wat is online marketing?

Online marketing wordt ook wel eens digitale marketing of internet marketing genoemd. Maar wat is deze vorm van marketing precies? Online marketing draait simpelweg om het promoten van jouw diensten en producten via het internet. Dit kan door gebruik te maken van verschillende online kanalen zoals sociale media of aan de hand van een website. Ons marketing agency in Antwerpen helpt je hier graag bij. Het doel van digitale marketing is om jouw doelgroep aan te spreken om over te gaan tot een actie. Voorbeelden van acties zijn het aankopen van producten op je webshop of het downloaden van een brochure. Laat een marketing agency te Antwerpen je hierbij helpen!

Tegenwoordig kunnen we niet meer om online zichtbaarheid heen. Met online zichtbaarheid kan jij jouw doelgroep aanspreken via meerdere kanalen waardoor ze begeleid worden naar je website. Je wilt het liefst de best mogelijke posities behalen in zoekmachines. Want hoe hoger je positie, hoe meer verkeer je kan verwachten. De beste resultaten behaal je met ervaren online marketeers. Ben je nog op zoek naar een marketingbureau in Antwerpen? De digital marketeers in onze marketing agency te Antwerpen staan voor je klaar!

Wat kan je verwachten in ons marketing agency te Antwerpen?

Traffic Today is een digital marketing agency in Antwerpen. Dat de digital marketeers van ons jouw online zichtbaarheid zo hoog mogelijk wilt maken, is voor ons vanzelfsprekend. Om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren, bieden wij verschillende diensten aan. Zo kan je bij ons marketingbureau in Antwerpen terecht voor:

🔗 Linkbuilding

Linkbuilding is in het kort uitgelegd; verzamelen van externe links naar verschillende pagina’s van je website. Met een goede linkbuilding strategie kan je de online groei van je website boosten. Waardevolle backlinks naar je website zorgen er namelijk voor dat Google jouw website beter indexeert. Hierdoor zullen jouw zoekresultaten dus relevanter zijn voor Google en worden deze resultaten hoger gerankt. Schakel nu een digital marketing agency in Antwerpen in voor jouw linkbuilding.

🔎 Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren we websites zodat deze beter vindbaar worden in Google. Er zijn drie grote noemers die hier een rol in spelen: content, techniek en autoriteit van de website. Wil je graag meer informatie over SEO? Contacteer een van de marketeers van ons marketingbureau te Antwerpen.

💸 Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA), is het betaald adverteren in zoekmachines zoals in Google. Het grote verschil tussen SEO en SEA is dat je bij SEA je zoekresultaten in Google koopt, en met SEO verdien je deze resultaten.

📱 Sociale media

Ons marketingbureau in Antwerpen helpt jou ook graag met sociale media marketing. Hiermee kan je gemakkelijk in contact komen met je doelgroep. Op die manier kan jij je merk versterken, conversies verhogen en je merkreputatie verbeteren.

🖹 Content marketing

Online Marketing gaat hand in hand gepaard met een sterke content strategie. Als marketingbureau in Antwerpen bereiken we je doelgroep met behulp van goede content op je website, alsook via je socialmediakanalen, gesponsorde campagnes of via verschillende blogs.

💭 Strategie

Met een sterke strategie kan jij goed scoren met je website. Een goede online marketing strategie ontstaat uit het verzamelen van data, planningen maken en uitvoeren. Eerst maken we hoofdlijnen om dit daarna concreter te maken. Hiervoor wordt uiteraard gekeken naar het budget wat de klant beschikbaar heeft. Wil jij graag een goede marketingstrategie om online sterk aanwezig te zijn met je website of webshop? Schakel dan zeker de hulp in van een marketingbureau in Antwerpen.

Waarom kiezen voor een marketingbureau in Antwerpen?

Wil jij Top of Mind worden in jouw branche? Ben je online al actief op meerdere kanalen maar heb je nog geen duidelijke strategie? Wil jij graag met je bedrijf onderscheiden tegenover andere bedrijven? Kies dan om je activiteiten uit te besteden aan een marketingbureau in Antwerpen. Ons team weet welke online marketingmiddelen op het juiste moment ingezet moet worden. Onze marketing agency te Antwerpen zorgt ervoor dat je bedrijf onder aandacht van je doelgroep, klanten en potentiële klanten blijf. We sommen enkele van de belangrijkste voordelen van online marketing op:

  • Met een marketing agency in Antwerpen kan je enorm veel (potentiële) klanten bereiken in een korte tijdspanne. De mogelijkheden worden groter.
  • Laat de resultaten van de campagne meten en analyseren door een marketing agency te Antwerpen. Speel hierop in en behaal nóg meer doelen.
  • Online marketing is relatief goedkoop: Je kan veel mensen bereiken voor een relatief laag budget. Óók met behulp van een marketing agency te Antwerpen!
  • Online is het laagdrempeliger voor de bezoeker om contact op te nemen met bedrijven.

De aanpak van onze marketing agency in Antwerpen:

Onze marketing agency te Antwerpen gaat voor jouw beste online resultaat. Transparantie bij samenwerkingen met klanten is voor ons marketing agency te Antwerpen heel belangrijk. Ook als de campagne even minder verloopt, stellen we je daarvan op de hoogte. Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan? We delen de werkwijze die we hanteren in ons marketingbureau in Antwerpen op in een aantal stappen:

stap 1

De kennismaking

Een goede samenwerking met ons marketingbureau in Antwerpen begint met een kennismakingsgesprek. Wij leren jouw onderneming en doelgroep kennen, jij leert ons marketingbureau in Antwerpen kennen.

stap 2

Strategie

Een goede strategie kan je ver brengen. We brengen in kaart waar jouw onderneming op dat moment staat aan de hand van een nulmeting. Ook bekijken de marketeers van onze marketing agency in Antwerpen hoe de website tegenover concurrenten scoort.

stap 3

Intakegesprek

In een intakegesprek overlopen we samen de praktische zaken, regelen we toegangen die we nodig hebben om de werkzaamheden uit te voeren en vertellen we je meer over de volgende stappen. Ook bespreken we graag samen met jou hoe we de samenwerking zo vlot en aangenaam kunnen laten verlopen.

stap 4

Samenwerking opstarten

Na een intakegesprek gaan de medewerkers in ons marketingbureau te Antwerpen over tot het uitwerken en opstarten van de online marketing campagne. De resultaten houden we in de gaten zodat we deze kunnen bijsturen om de beste resultaten te behalen.

stap 5

Statistieken

Aan de hand van doelstellingen die we opstellen, richten we een dashboard voor de klant in. Op ieder moment van de dag kunnen we dan de voortgang bekijken.

stap 6

Opvolging

Omdat we het belangrijk vinden om steeds transparant te werken, sturen we maandelijkse updates naar onze klanten of plannen we een meeting in bij ons marketingbureau in Antwerpen of bij jou op kantoor. We bespreken onze werkzaamheden, de resultaten en vragen of opmerkingen van de klanten.

Online marketing tools

Als marketingbureau maken we natuurlijk ook gebruik van verschillende tools om de contentstrategie van je website te bepalen, de posities van de belangrijkste zoekwoorden bij te houden, om de groei van je website te volgen en om te ontdekken waar we nog kunnen verbeteren ten opzichte van de concurrentie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.