Dit is hoe we het doen

Onze aanpak

“Geen fan van gebakken lucht en een hoop blabla? Mooi, wij ook niet.”

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Heel simpel eigenlijk, onze werkwijze is op te delen in een aantal stappen. Al deze stappen samen zorgen uiteindelijk voor jouw beste online resultaat.

01

Kennismaking

Het begint allemaal met de kennismaking, een goed gesprek en lekker bakje koffie. We leren jou en je bedrijf kennen en komen meer te weten over je doelgroep. Ook jij krijgt een eerste indruk van Traffic Today.

We horen graag wat je concrete wensen en doelen zijn en bepalen op basis hiervan een passende online marketing strategie. Na afloop van de kennismaking ontvang je een verslag van het gesprek en overzicht van de kosten die je kunt verwachten.

02

Strategie

Voor het opzetten van een strategie, is de eerste stap de uitvoering van gedegen onderzoek. Aan de hand van een nulmeting brengen we in kaart waar je op het moment staat en ook hoe je concurrenten het doen.

Samen met jou bepalen we welke online marketing middelen het meeste rendement voor je opleveren. Ieder middel dat ingezet wordt heeft een eigen KPI en doelstelling. Aan de hand van een overzichtelijke planning heb je zelf goed zicht op je campagnes.

Waar wij blij van worden?

  • Tevreden klanten
  • Een gezonde dosis humor
  • Goede resultaten
  • Jouw online succes
  • Innovatieve ontdekkingen
  • Verantwoordelijkheid nemen
03

Monitoren en optimalisatie

Is de koers bepaald, dan gaan we over op het optimaal inrichten van jouw online marketing campagne. We houden nauwlettend in de gaten wat goed gaat en waar mogelijkheden voor verbetering liggen.

Waar nodig sturen we direct bij, zodat je campagnes optimaal lopen.

04

Statistieken

Statistieken zijn dagelijks realtime in te zien via een op maat gemaakte dashboard. Afhankelijk van de gestelde doelstellingen richten we het dashboard speciaal voor jou in. Zo kunnen zowel wij als jij op ieder moment van de dag de voortgang bekijken.

Daarnaast weet je precies welke werkzaamheden we voor je hebben uitgevoerd, doordat we je inzicht geven in de uren die gelogd zijn in onze online planningssoftware. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Samenwerken?

Wij leggen je graag meer uit over onze aanpak en wat dit voor jou kan betekenen.

Close Hoor het van Steven

Wij helpen je graag op het gebied van online marketing.

Vul het onderstaande formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.