Dit is hoe we het doen

Onze aanpak

“Geen fan van gebakken lucht en een hoop blabla? Mooi, wij ook niet.”

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Heel simpel eigenlijk, onze werkwijze is op te delen in een aantal stappen. Al deze stappen samen zorgen uiteindelijk voor jouw beste online resultaat.

stap 1

Kennismaking

Het begint allemaal met de kennismaking, een goed gesprek en lekker bakje koffie. We leren jou en je bedrijf kennen en komen meer te weten over je doelgroep. Ook jij krijgt een eerste indruk van Traffic Today.

 

 

stap 2

Let's go!

Na de kennismaking starten we direct met de campagne. We geven gas en beginnen in de goede richting te werken. Onderweg stippelen we de route verder uit, richting de besproken target. Hierdoor hebben we altijd de voorsprong op de concurrent, omdat we direct kunnen starten.  Wij houden van aanpakken en willen direct beginnen!

Waar wij blij van worden?

  • Tevreden klanten
  • Een gezonde dosis humor
  • Goede resultaten
  • Jouw online succes
  • Innovatieve ontdekkingen
  • Verantwoordelijkheid nemen
stap 3

Monitoren en optimalisatie

We houden nauwlettend in de gaten wat goed gaat en waar mogelijkheden voor verbetering liggen. We sturen bij wanneer dat nodig is, zodat je campagnes optimaal lopen. Met ons team werken we zo snel mogelijk naar de target, zodat we samen kunnen blijven groeien.

stap 4

Statistieken

Statistieken zijn dagelijks realtime in te zien via een op maat gemaakte dashboard. Afhankelijk van de gestelde target richten we het dashboard speciaal voor jou in. Zo kunnen zowel wij als jij op ieder moment van de dag de voortgang bekijken.

Daarnaast weet je precies welke werkzaamheden we voor je hebben uitgevoerd, doordat we je inzicht geven in de uren die gelogd zijn in Asana, onze online planningssoftware. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Samenwerken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Vul het onderstaande formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op.