Dit is hoe we het doen

Google Ads specialist

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met behulp van Google Ads? Kijk dan niet verder. Traffic Today is dé Ads specialist die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt en die ervoor zorgt dat jouw website bovenin Google staat.

Vraag het Dinneke Onze ervaren Advertising Marketeer

Aangezien Google Ads een belangrijk onderdeel is van een effectieve SEA campagne, zetten we deze tool graag in om online een grotere naamsbekendheid te creëren. Onze Ads specialist haalt het maximale rendement uit jouw SEA budget. De laatste jaren is de zichtbaarheid van Google advertenties enorm gegroeid. Het inzetten van een Google Ads specialist helpt jou de juiste doelgroep te bereiken en vergroot je bekendheid.

De voordelen van een Google Ads specialist

 • Up-to-date kennis van nieuwe ontwikkelingen
 • Ruime ervaring met verschillende advertenties
 • Geen onnodige kosten
 • Betere prestaties
 • Je potentiële klanten beter bereiken
 • Rechtstreekse communicatie met Google dankzij Partner status

Een passende Google Ads strategie

Als je Google Ads optimaal wilt gebruiken dan vergt dat veel tijd en kennis. Heb je dit niet? Dan raden we je aan om dit uit te besteden aan Traffic Today. Wij gaan met jou in gesprek om zo een passende Ads strategie te bedenken. Met de juiste Google Ads marketing heb je als bedrijf de mogelijkheid om meer bezoekers te trekken naar jouw website. Aan de hand van wensen, doelen en budget zorgen wij voor een op maat gemaakte strategie. Als bedrijf bepaal je zelf op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden. Onze online marketeers hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied en kunnen jou als geen ander adviseren en ondersteunen op het gebied van Google Ads. Als Google Ads specialist gaan we altijd voor het hoogst haalbare om zo het maximale uit de campagne te halen.

Jouw persoonlijke Google Ads bureau

Wij als Google Ads bureau helpen je graag bij het adverteren via Google. Hoe? Je koopt een advertentie binnen Google en haar partners door middel van online advertising. Je kunt perfect afstemmen op welke doelgroep je je richt en in welk tijdsbestek je hoog in de zoekresultaten wilt staan. Alle specialisten die bij ons werkzaam zijn houden zich al geruime tijd bezig met Google Ads en houden trends en ontwikkelingen op gebied van search engine advertising nauwlettend in de gaten.

Google Ads doen wij voor

Google Ads specialist

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Google Ads zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Zoekmachine adverteren

Wist je dat 40% van de mensen die op een Google advertentie klikt niet weet dat het een advertentie is? Dit maakt het zoekmachine adverteren natuurlijk erg aantrekkelijk. Je staat direct hoog in Google en je krijgt dus gelijk meer bezoekers op je website. Kies zelf jouw zoektermen uit en wij zorgen ervoor dat jouw advertentie wordt getoond zodra een Google gebruiker jouw unieke zoekwoorden intypt. Daarnaast heb je zelf in handen op welke regio’s je target, welk apparaat je zichtbaar op wilt zijn en je kunt zelfs de leeftijd en het geslacht waar jij je op wilt focussen. Betalen doe je pas per werkelijke klik. Daarnaast heb je zelf dagelijks het maximale budget in handen.

Voordelen Google Ads

Wij snappen dat je vooraf wilt weten of Google Ads überhaupt interessant voor je is. We zetten graag een aantal voordelen voor je op een rijtje:

 • Je bereikt potentiele klanten op het juiste moment
 • Zelf bepaal je de kwaliteit van leads
 • Je website is op vele zoekwoorden vindbaar
 • Google Ads biedt je waardevolle informatie
 • Jouw Google Ads specialist zet snel een campagne op
 • Alles is inzichtelijk en je houdt zelf de controle

Hoe gaan we te werk?

Voordat jouw Google Ads specialist aan de slag gaat zijn er een aantal belangrijke vragen die gesteld worden. Welk budget heb je? Welke kanalen wil je inzetten en natuurlijk: op welke zoektermen wil je gevonden worden? We realiseren graag een passende en effectieve campagne voor je. Om deze op te zetten werken we aan de hand van een stappenplan. De eerste stap bestaat uit de strategiebepaling. Zodra deze duidelijk geformuleerd is beginnen we met het ontwikkelen van de campagne, de implementatie dus. Als de campagnes draaien en er is data verzameld gaat de optimalisatiefase van start. Een campagne onderhouden vergt veel onderhoud. Jouw Google Ads specialist zorgt ervoor dat de campagne optimaal blijft draaien. Het laatste onderdeel bestaat uit de rapportages, die je maandelijks van je specialist ontvangt. Dankzij het online dashboard dat gemaakt wordt zijn de statistieken altijd inzichtelijk.

Optimalisatie van Google Ads

Als Google Ads specialist hebben wij jarenlange ervaring met het optimaliseren van Ads voor jouw website. Onze marketeers beschikken over de kennis om jouw website beter vindbaar te maken. Klinkt dit interessant voor jouw bedrijf? Wij geven je hier graag advies over zodat er uiteindelijk een hoog rendement wordt bereikt met jouw Google Ads campagne.

cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Het maximale uit je SEA budget halen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.