Dit is hoe we het doen

Facebook Ads

Til je marketingstrategie naar en hoger niveau met Facebook advertenties.

Dat een groot deel van de internetgebruikers actief is op Facebook is natuurlijk geen geheim. Maar maak je hier optimaal gebruik van met jouw business? Met Facebook adverteren bereik je je doelgroep op een laagdrempelige maar succesvolle manier. Tijdens het swipen, liken en delen komt je doelgroep in aanraking met je merk en bouwen ze (onbewust) een band op.

Wil je Facebook adverteren zelf uitproberen? Onze social media specialisten helpen je bij het ontwikkelen en inrichten van succesvolle Facebookcampagnes!

De voordelen van Facebook Ads

 • Naamsbekendheid vergroten
 • Gericht adverteren
 • Betaalbaar
 • Inzicht in je doelgroep
 • Flexibel
 • Veel advertentiemogelijkheden

Facebook_Ads

Dagelijks loggen er honderden miljoenen mensen in op hun Facebook-account. Als bedrijf wil je hier natuurlijk voldoende zichtbaar zijn. Want zichtbaarheid betekent onder de streep gewoon meer omzet. Facebook is dan ook een effectief kanaal om toe te voegen aan je marketingstrategie. Dat weet het social media platform zelf ook en dus biedt het – naast onbetaalde posts – bedrijven diverse betaalde mogelijkheden om via Facebook adverteren hun doelgroep te bereiken.

In Nederland zijn er meer dan 9,4 miljoen mensen die gebruik maken van Facebook. Van deze groep is er ongetwijfeld een deel dat geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Als je dit deel weet te bereiken, betekent dit meer naamsbekendheid en wellicht meer verkeer naar je website. Hoe je dit doet? Met Facebook adverteren! Maar hier heb je wel de juiste strategie voor nodig.

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact opnemen

Facebook adverteren is een mooie methode om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Traffic Today haar social ads specialisten weten precies hoe jouw budgetten zo goed mogelijk ingezet kunnen worden. Vul je onderstaand contactformulier in, dan zullen we jou benaderen om meer te vertellen over onze dienst.

 

 

Waarom starten met Facebook marketing?

Een Facebookpagina moet een goede weerspiegeling van je bedrijf te zijn; mensen moeten direct zien om wat voor bedrijf het gaat. De pagina helpt je om in contact te komen met je doelgroep en vergroot de kans dat mensen je ontdekken. Dankzij Facebook marketing vind je nieuwe klanten en bouw je duurzame relaties met ze op. Voor vrijwel elke zakelijke doelstelling is er een passend hulpmiddel.

Een ander groot voordeel van een zakelijk Facebookaccount is dat je een onbeperkt aantal volgers kunt bereiken. Er is geen limiet van 5000 vrienden, zoals bij een persoonlijk profiel. Ook is het mogelijk om apps toe te voegen die de uitstraling van je huisstijl hebben. Deze factoren zorgen ervoor dat je zakelijke Facebookpagina aanvoelt als een verlengstuk van je website – en dus ook bijdraagt aan het verkeer hiernaartoe. Facebook biedt je de mogelijkheid doelgericht te adverteren met jouw bedrijfspagina. Omdat het platform veel segmentatie- en targetingmogelijkheden heeft, is je doelgroep relatief eenvoudig te bereiken tegen een betaalbaar tarief.

De juiste strategie

Bij Traffic Today weten we precies hoe we een succesvolle Facebook advertising campagne voor elkaar kunnen krijgen. Ondanks het continu veranderende algoritme van het platform en de maatregelen die het social media kanaal neemt om minder posts van bedrijven te laten zien in tijdlijnen. We beschikken namelijk over voldoende ervaring om te weten welke content op welk moment werkt en op welke manieren we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en activeren. Via Facebook-specifieke doelgroepen bereiken we met een gerichte boodschap en een bijbehorend aanbod. Dit is ook de grote kracht van Facebook adverteren. Op basis van interesses en demografische kenmerken segmenteren we jouw doelgroep. Advertenties kunnen hierdoor zeer gericht ingezet worden. Ontdek samen met Traffic Today de eindeloze mogelijkheden van Facebook Ads!

cta-employee-particles
Eva staat voor je klaar!
Adverteren via Facebook?

Eva vertelt je er graag meer over!

Targeting

Facebook is een succesvol medium, wat in korte tijd is uitgegroeid tot een absolute marktleider op het gebied van social media. Dit bleek toen in 2012 Facebook Instagram overnam. Sindsdien is Instagram een officieel onderdeel van Facebook. Dit is erg handig voor jouw online marketing, aangezien Facebook en Instagram een overkoepelende database gebruiken: de gegevens van Facebook worden gedeeld met Instagram en vice versa. Aangezien je op beide platforms verschillende doelgroepen kunt bereiken, is het interessant om deze gegevens uit te wisselen, bijvoorbeeld voor targeting. Gedragen potentiële klanten zich juist hetzelfde, of compleet anders op deze media? Wij helpen je graag om succesvol crossmediaal te werk te gaan: dit betekent een succesvolle dataoverdracht, met een strategie voor beide media.

Dion

Facebook Ads

Start je campagne

Wil je beginnen met Facebook Ads maar twijfel je aan de juiste strategie? Onze social media marketeers staan voor je klaar! Neem contact op en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen.

Mogelijkheden van adverteren op Facebook

De tijd van een simpel tekstbericht op Facebook waarmee je je klanten wilt proberen te bereiken is verleden tijd. Facebook adverteren biedt namelijk tal van mogelijkheden waarmee jij de juiste boodschap bij de juiste doelgroep kan laten landen. Om ervoor te zorgen dat je de kansen optimaal benut is het van belang om allereerst doelgroepsegmenten op te stellen op basis van sociaal demografische kenmerken. Zo zorg je ervoor dat je boodschap aan een specifieke doelgroep wordt getoond en verhoog je de kans op conversie. Na het segmenteren van de doelgroep is het van belang de boodschap via de juiste advertentie-indeling in te zetten.
Binnen Facebook Ads heb je de keus uit een aantal advertentie indelingen:

 • Fotoadvertenties

Gebruik afbeeldingen om je boodschap over te brengen. Fotoadvertenties zijn met name geschikt voor bijvoorbeeld branding campagnes of inspiratiecampagnes.

 • Videoadvertenties

Advertenties met beeld, geluid en beweging trekken de aandacht van je doelgroep wanneer ze door hun tijdlijn scrollen. Zet videoadvertenties in om je merk maximaal onder de aandacht te brengen.

 • Carrouseladvertenties

Met een carrouseladvertentie kun je meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie plaatsen. Verschillende boodschappen overbrengen, meerdere producten uitlichten of zelfs een verhaal vertellen – het kan allemaal.

 • Diavoorstelling

De diavoorstelling advertentie is laagdrempelig en eenvoudig te maken waardoor je geen extra tijd en geld kwijt bent aan de productie van je content.

 • Canvasadvertenties

Canvasadvertenties zijn aangepaste mobiele advertenties die snel geladen worden en daardoor gegarandeerd vertoond worden aan je doelgroep.

 • Collectieadvertenties

Met dit type advertentie kun je meerdere producten of een verhaal onder de aandacht brengen. De interactie met collectieadvertenties ligt doorgaans hoog dus deze advertentievorm is zeker het proberen waard.

 • Leadadvertenties

Naast naamsbekendheid kun je met Facebook advertenties ook direct sturen op leads. Verzamel leads op mobiele apparaten met specifieke leadadvertenties.

 • Dynamische advertenties

Promoot automatisch producten uit je catalogus door je webshop te koppelen aan je Facebookaccount. Op die manier automatiseer je de advertenties en bereik je op een snelle manier het juiste publiek.

 • Linkadvertenties

Met een linkadvertentie verwijs je mensen door naar je website. Bepaal welke pagina’s je onder de aandacht wil brengen en richt je advertenties in.

SocialMediaMarketing

Wat levert het op?

Adverteren via Facebook biedt diverse opties om meer bezoekers te genereren en naamsbekendheid te vergroten, maar zeker ook om de directe verkoop te stimuleren. Traffic Today helpt je mee om Facebook zo in te zetten dat het platform voor jou veel toegevoegde waarde heeft. We vergaren niet alleen meer leads, maar houden ons ook bezig met het optimaliseren van de opgezette campagnes om zo op de langere termijn nog meer rendement uit het Facebook Ads te halen. Samen met jou bepalen we vooraf KPI’s en doelstellingen om een campagne zo succesvol mogelijk in te richten.

Zoals gezegd gebruiken er dagelijks meer dan 6,9 miljoen Belgen dit platform. Zij doen dat grotendeels via hun mobiele telefoon, tablet of laptop. Traffic Today helpt jou bij het realiseren van responsive advertenties die de door jou gewenste doelgroep zullen aanspreken.

Traffic Today als jouw partner in Facebook Ads

Heb je interesse in de Facebook Ads? Wij hebben ervaren specialisten in dienst die het social media platform door en door kennen. Dagelijks verdiepen we ons in de ontwikkelingen omtrent Facebook en de mogelijkheden van adverteren. Op die manier weten we voor bedrijven in vele branches succesvolle Facebookcampagnes op te zetten. Ook voor jouw onderneming gaan we de uitdaging graag aan. Bovendien kunnen onze specialisten Facebook adverteren effectief combineren met bijvoorbeeld een gedegen social media strategie, linkbuilding, conversie optimalisatie, SEA of een andere online marketing techniek. De kracht van online marketing zit namelijk in de perfecte mix van online marketing technieken. Bel daarom gerust of stuur ons een e-mail, dan maken we een afspraak bij ons op kantoor, digitaal of bij jou op locatie. Tot snel!

cta-employee-particles
Eva staat voor je klaar!
Adverteren via Facebook?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.