Wij laten jouw Facebookprofiel stralen!

Facebook Ads

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken via Facebook?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in social media, die jouw website éxtra zichtbaar maakt op Facebook.

Onze social marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat je altijd zichtbaar bent voor jouw social doelgroep.

Vraag het Onze ervaren Content Marketeer | Head of Content

Dagelijks loggen er honderden miljoenen mensen in op hun Facebook-account. Als bedrijf, en zeker als marketeer, wil je jouw product of dienst op dat kanaal dus maar al te graag onder de aandacht brengen. Facebook is dan ook een effectief kanaal om marketing op te voeren. Dat weet het social media platform zelf ook en dus biedt het – naast onbetaalde posts – bedrijven diverse betaalde mogelijkheden om via Facebook Ads hun doelgroep te bereiken.

In Nederland zijn er meer dan 9,4 miljoen mensen die gebruik maken van Facebook, in België meer dan 7,3 miljoen. Stel je eens voor hoeveel van die mensen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in jouw product of dienst? Juist! Het zou een enorme boost voor jouw bedrijf kunnen opleveren als je je actief gaat bezighouden met Facebook marketing. Wil je je Facebookcampagne laten uitgroeien tot een succes? Dan ben je bij Traffic Today aan het juiste adres.

De voordelen van Facebook Ads

 • Naamsbekendheid vergroten
 • Direct verkoop stimuleren
 • Gericht adverteren
 • Inzicht in je doelgroep
 • Relatief goedkope manier van adverteren
 • Mogelijkheid snel campagnes bij te sturen

Wat zijn de voordelen van Facebook marketing?

Een Facebookpagina dient een goede weerspiegeling van je bedrijf te zijn, mensen moeten direct zien om wat voor bedrijf het gaat. De pagina helpt je om in contact te komen met je doelgroep en vergroot de kans dat mensen je ontdekken. Dankzij Facebook marketing vind je nieuwe klanten en bouw je duurzame relaties met ze op. Voor vrijwel elke zakelijke doelstelling is er een passend hulpmiddel.

Een ander groot voordeel van een zakelijk Facebookaccount is dat je een onbeperkt aantal volgers kunt bereiken. Er is geen limiet van 5000 vrienden, zoals bij een persoonlijk profiel. Ook is het mogelijk om apps toe te voegen die de uitstraling van je huisstijl hebben. Zeker iets om mee aan de slag te gaan is Facebook advertising. Het biedt je de mogelijkheid doelgericht te adverteren met jouw bedrijfspagina. Een erg aantrekkelijke manier van adverteren! Facebook heeft veel segmentatie- en targetingmogelijkheden, zodat iedere doelgroep te bereiken is.

cta-employee-particles
staat voor je klaar!
Adverteren via Facebook?

Eva vertelt je er graag meer over!

Facebook Ads

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Facebook Ads zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Waarom Facebook Ads door Traffic Today?

Bij Traffic Today weten we precies hoe we een succesvolle Facebook advertising campagne voor elkaar kunnen krijgen. Ondanks het continu veranderende algoritme van het platform en de maatregelen die het social media kanaal neemt om minder posts van bedrijven te laten zien in tijdlijnen. We beschikken namelijk over voldoende ervaring om te weten welke content op welk moment werkt en op welke manieren we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en activeren. Wij zijn in staat om via Facebook specifieke doelgroepen met een gerichte boodschap en een bijbehorend aanbod te bereiken. Dit is ook de grote kracht van Facebook Ads. Op basis van interesses en demografische kenmerken segmenteren we jouw doelgroep. Advertenties kunnen hierdoor zeer gericht ingezet worden. Ontdek samen met Traffic Today de eindeloze mogelijkheden van Facebook Ads!

Mogelijkheden Facebook Ads

De tijd van een simpel tekstbericht op Facebook waarmee je je klanten wilt proberen te bereiken is verleden tijd. Facebook Ads biedt namelijk tal van mogelijkheden waarmee jij de juiste boodschap bij de juiste doelgroep kan laten landen. Om ervoor te zorgen dat je de kansen optimaal benut is het van belang om allereerst doelgroepsegmenten op te stellen op basis van sociaal demografische kenmerken. Zo zorg je ervoor dat je boodschap aan een specifieke doelgroep wordt getoond en verhoog je de kans op conversie. Na het segmenteren van de doelgroep is het van belang de boodschap via de juiste advertentie-indeling in te zetten.
Binnen Facebook Ads heb je de keus uit een aantal advertentie indelingen:

 • Fotoadvertenties. Gebruik afbeeldigen om je boodschap over te brengen.
 • Videoadvertenties. Advertenties met beeld, geluid en beweging.
 • Carrouseladvertenties. Meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie.
 • Diavoorstelling. Eenvoudige videoadvertenties voor elke verbindingssnelheid.
 • Canvasadvertenties. Aangepaste mobiele advertenties die snel geladen worden.
 • Collectieadvertenties. Advertenties met een verhaal en producten.
 • Leadadvertenties. Verzamel leads op mobiele apparaten.
 • Dynamische advertenties. Promoot automatisch producten uit je catalogus.
 • Linkadvertenties. Verwijs mensen door naar je website.

Adverteren Facebook: wat zijn de voordelen?

Als je het de specialisten van Traffic Today vraagt is reclame maken op Facebook een zeer effectieve en gerichte manier van online marketing. Het grootste voordeel van adverteren op Facebook is dat je je met je advertenties heel precies kunt richten op bepaalde doelgroepen. Facebook geeft jou de mogelijkheid doelgroepen samen te stellen op basis van leeftijd, geslacht, werk, opleiding en interesses.

Naast het feit dat je dus heel specifiek kunt targetten op je doelgroep vergaar je door middel van Facebook Ads ook meer inzicht in het gedrag van je doelgroep. Je kunt heel specifiek monitoren op welke berichten zij klikken, waar ze op reageren, wat ze leuk vinden en hoeveel betrokkenheid er dus is bij een bepaald bericht. Op die manier heb je tevens een goed inzicht in het resultaat van je campagnes.

Een ander voordeel van Facebook Ads is het kostenplaatje. Facebook Ads wordt als relatief goedkoop gezien in vergelijking met sommige andere online marketing technieken. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een groot bedrag te investeren in Facebook Ads, maar de praktijk leert dat de kleinere bedragen vaak ook al mooie resultaten opleveren. De kunst is om hier op de juiste manier mee om te gaan. Traffic Today weet hoe jij je budget het beste kunt afstemmen op je product en wat de beste manier is om je dagbudget optimaal te benutten.

Facebook Ads, wat levert het je bedrijf op?

Adverteren via Facebook biedt diverse opties om meer bezoekers te genereren en naamsbekendheid te vergroten, maar zeker ook om de directe verkoop te stimuleren. Traffic Today helpt je mee om Facebook zo in te zetten dat het platform voor jou veel toegevoegde waarde heeft. We vergaren niet alleen meer leads, maar houden ons ook bezig met het optimaliseren van de opgezette campagnes om zo op de langere termijn nog meer rendement uit het Facebook Ads te halen. Samen met jou bepalen we vooraf KPI’s en doelstellingen om een campagne zo succesvol mogelijk in te richten.

Zoals gezegd gebruiken er dagelijks meer dan 9,4 miljoen Nederlanders dit platform. Zij doen dat via hun mobiele telefoon, tablet of laptop. Traffic Today helpt jou bij het realiseren van responsive advertenties die de door jou gewenste doelgroep zullen aanspreken.

Facebook Ads uitbesteden aan Traffic Today?

Heb je interesse in de Facebook Ads dienst van Traffic Today? Wij hebben ervaren specialisten in dienst die het social media platform door en door kennen. Dagelijks verdiepen zij zich in de ontwikkelingen omtrent Facebook Ads. Op die manier weten zij voor bedrijven in vele branches succesvolle Facebook Ads campagnes op te zetten. Ook voor jouw onderneming gaan zij de uitdaging graag aan. Bovendien kunnen onze specialisten Facebook Ads effectief combineren met bijvoorbeeld een gedegen social media strategie, linkbuilding, conversie optimalisatie, SEA of een andere online marketing techniek. De kracht van online marketing zit namelijk in de perfecte mix van online marketing technieken, uitgevoerd door een specialist met passie voor het vak.

Die specialist vind je bij Traffic Today. Bel daarom gerust of stuur ons een e-mail, dan maken we een afspraak bij ons op kantoor of op de door jou gewenste locatie. Tot snel!

cta-employee-particles
staat voor je klaar!
Adverteren via Facebook?
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.