Dit is hoe we het doen

Internet marketing

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met internet marketing?

Kijk dan niet verder! Als internet marketing specialist helpen we jou om de juiste stappen te zetten richting online groei. Van zoekmachine optimalisatie tot verbeterde conversie; onze marketeers staan voor je klaar.

Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf het beste online rendement behaalt.

De voordelen van internet marketing

  • De relevantie en vindbaarheid van je website wordt vergroot
  • Meer organisch verkeer naar je website
  • Meer bezoekers en verkeer op je website
  • Je website rankt hoger in de zoekresultaten
  • Verhoging van de gebruiksvriendelijkheid van je website
  • Meer leads en conversies

Internet marketing bureau

Internet marketing bureau of online marketing bureau – twee manieren om een bureau aan te duiden met een specialisatie in online groei. Als internet marketing bureau weten we dus ook precies wat er nodig is om jou online te helpen. Zo houden wij trends in de gaten, maar weten we ook precies waar jij online aanwezig moet zijn en hoe je jouw doelgroep op een effectieve manier moet aanspreken. Allemaal digitaal. Bovendien heb je naast je publiek ook te maken met andere factoren die je online succes bepalen, zoals de zoekmachine. Het optimaliseren van je online aanwezigheid – zowel via je website als daarbuiten – kan de groei van je bedrijf dan ook flink aanwakkeren. Benieuwd hoe we dit aanpakken? We leggen het graag uit!

gratis SEO scan

Gratis SEO scan

Achterhalen hoe jij het momenteel doet ten opzichte van jouw concurrenten? Doe dan de gratis check bij Traffic Today

Veelgestelde vragen over internet marketing

🌐 Voor wie is internet marketing belangrijk?

Internet marketing is belangrijk voor elk bedrijf. Online zijn er namelijk veel potentiële klanten te bereiken. Door verschillende internet marketing diensten te gebruiken, kan jij deze potentiële klanten omzetten in conversies. Traffic Today helpt je hier graag mee! Zo kunnen we aan de slag met linkbuilding, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en nog veel meer.

❓ Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) is gemakkelijk uit te leggen, aangezien de namen het verschil al enigszins weergeven. Het grote verschil tussen de twee is dat je voor SEA een budget vrij moet maken en SEO volledig zelf uit te voeren is. Aan de hand van SEO kan jij je website zo aanpassen, dat deze door de zoekmachine als goed wordt beoordeeld. Zoekmachine optimalisatie is hard werken, maar Traffic Today weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!

💵 Wat kost internet marketing?

De kosten van internet marketing zijn variabel. De totale kosten liggen namelijk aan welke doelen je wil bereiken, in welke periode je dit wil doen en of je bijvoorbeeld betaalde advertenties gaat inzetten. Wil je snel meer bezoekers naar je website trekken? Dan is adverteren in een zoekmachine een slimme keuze. Maar dit betekent wel dat je hier een marketingbudget tegenover moet zetten. Is organische groei voor jou voldoende? Dan heb je een maandelijks budget nodig voor optimalisatiewerkzaamheden. De keuze is aan jou!

📍 Waarom internet marketing?

Met behulp van internet marketing bereik jij een groot publiek. Door een sterke online aanwezigheid zet je jouw digitale publiek om in (terugkerende) klanten. Tegenwoordig speelt marketing zich vooral online af; hier kan je dan ook het verschil maken. Internet marketing geeft je de mogelijkheid om doelgericht klanten te binden en om te zetten in loyale merkambassadeurs.

Zoekmachine Optimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website goed wordt gevonden in Google. Wij optimaliseren je website, maar zorgen er ook voor dat de content op jouw website aansluit bij de zoekvraag die mensen hebben. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat jij hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt, waardoor jouw doelgroep niet meer om je heen kan!

Conversieoptimalisatie

Baktotaal

Conversie optimalisatie

Presteert jouw website of webshop al een tijdje naar verwachting en wil je de meerwaarde van internet marketing naar een hoger niveau brengen? Dan is conversie optimalisatie de volgende stap! Dit is een onderdeel van internet marketing waarin we samen met jou gaan werken aan een website waarmee we de kans dat iemand tot een conversie overgaat verhogen. Zo is het voor ons mogelijk om met software te testen tussen varianten van een site, waarin we kleine aanpassingen maken in het ontwerp of de werking van de site. Het doel is om hiermee statistisch vast te stellen dat de ene variant beter werkt dan de andere en om op termijn alle bezoekers een betere ervaring te kunnen geven. Meer mensen die overgaan tot een gewenste actie betekent meer omzet of leads voor jouw bedrijf!

gratis SEO scan

Gratis SEO scan

Achterhalen hoe jij het momenteel doet ten opzichte van jouw concurrenten? Doe dan de gratis check bij Traffic Today

Wij maken het mogelijk

Emma Van Alphen

Digital Marketeer

Eva Goetschalckx

Digital Marketeer

TEAM

Benieuwd naar de rest van ons?

Een professionele club die geen onhaalbare gouden bergen belooft, maar gewoon goede resultaten boekt.

Traffic Today is een Full service online marketing partij waar we naar tevredenheid zaken mee doen. Ze informeren de klant over de nieuwste trends & ontwikkelingen.

De lijnen zijn namelijk kort en de communicatie is toegankelijk. Ook voor het bespreken van nieuwe kansen weet ik dat ik bij Traffic Today terecht kan.

De campagne loopt eigenlijk vanaf begin af aan goed. We krijgen veel tips over wat er wel of niet op de website moet komen, dus technisch en op het gebied van marketing.

Vertrouwen is belangrijk en dat zit bij Traffic Today goed.

Op 1 op het zoekwoord 'zwembad' tijdens de warmste zomer sinds jaren.

Dit is een quote voor op de homepage.

"Wij zijn zeer tevreden over Traffic Today en met name het contact met Sander en Pascal."

Dit is een quote

Quote

Dit is een quote

Dit is een quote.

Luisteren naar de klanten, dat is de sleutel achter het succes van de contentstrategie voor Dentius.

Mensen associëren naamsbekendheid vaak met virale flitscampagnes en opvallende catchphrases, maar niet met SEO. Onterecht!

Als mensen een vakantie boeken, willen ze zekerheid. Om betrouwbaarheid te creëren, besteden we de nodige aandacht aan branding met mooie beelden, een strakke copy en een doordachte advertentiestrategie.

Zoekmachine Adverteren

Ook adverteren in zoekmachines als Google of Microsoft Ads is onderdeel van internet marketing. Met deze strategie zorg je ervoor dat je tegen betaling bovenaan komt in de zoekresultaten. Want: hoe hoger je staat, hoe meer verkeer er doorklikt naar je website. Dit is dus een razendsnelle manier om een nieuw publiek kennis te laten maken met je merk. Op basis van ervaring met zoekmachine adverteren (SEA) zorgen we ervoor dat je website zo vaak mogelijk getoond wordt bij relevante zoekopdrachten van potentiële klanten. Bepaal je maximale budget, dan doen wij de rest.

Ontdek op jouw website of webshop klaar is voor een strategie op basis van zoekmachine adverteren! Vraag een Ads-scan aan en ga aan de slag.

gratis Ads scan

Gratis Ads scan

Voer hieronder je Ads ID in om de quick wins in jouw Ads account te ontdekken!

Contentmarketing

Content optimalisatie

Aan de hand van content optimalisatie ondersteunen wij jouw bedrijf bij het bepalen van de juiste zoektermen om de doelgroep te bereiken. Hiervoor gebruiken wij een zoektermen analyse, waaruit zoektermen naar voren komen die we in een tekst op jouw website plaatsen. Deze teksten worden geschreven op basis van een onderwerp, dus niet alleen de vastgestelde zoekterm zal gebruikt worden. Bij het schrijven van deze teksten houden we rekening met de density van een tekst: dit betekent dat jouw teksten niet als spam worden gezien.

InternetMarketing

Waarom internet marketing bij Traffic Today?

Bij ons staat samenwerking centraal. Wij zetten in op een mooi eindresultaat, aan de hand van een intensieve, transparante samenwerking. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van Asana: een online planningsoftware. Deze software maakt het voor onze klanten inzichtelijk wat wij doen en hoeveel tijd wij hieraan besteden.

Traffic Today is een jong bedrijf, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van internet marketing. Dit hebben wij gedaan door onszelf dingen te leren, bijvoorbeeld door onze eigen learning academy. Hiermee leiden wij nieuwe medewerkers op, op de wijze die voor ons succesvol is gebleken. De groei van ons bedrijf willen wij natuurlijk graag doorzetten! Wij helpen jou graag om samen het beste resultaat te boeken. Bekijk één van onze cases, om te zien welke bedrijven jou zoal voorgingen.

Internet marketing strategie opstellen

De internet marketing strategie die je hanteert is afhankelijk van het doel dat je hebt. Stel jezelf eens de volgende vragen:

1.      Is mijn doelgroep online aanwezig?

2.      Maken mijn concurrenten gebruik van internet marketing?

3.      Wil ik investeren in online groei om meer omzet te behalen?

4.      Is het voor mij relevant om klanten op elk moment van de dag te bereiken?

Is het antwoord op al deze vragen volmondig “ja”? Dan is internet marketing jouw volgende stap! Het grote voordeel van internet marketing ten opzichte van traditionele marketing is dat alles meetbaar is. Wij kunnen precies zijn hoeveel bezoekers er op jouw website zijn geweest. Maar, ook meer precieze informatie wordt inzichtelijk, zoals hoeveel mensen er een contact formulier hebben ingevuld, of hoeveel mensen een product hebben besteld. Komen ze vanuit Facebook of zijn ze direct naar jouw website gegaan? Allemaal vragen die wij voor jou kunnen beantwoorden! Dit alles zorgt ervoor dat internet marketing erg transparant is. Hierdoor weet je dus precies waar jij je geld aan uitgeeft. Dit is namelijk één-op-één terug te zien in het verkeer naar je website, de aankopen die gedaan worden en de terugkerende bezoekers die je weet te binden.

Aan de slag met internet marketing

Ben je geïnspireerd geraakt door de manier waarop je internet marketing voor jouw bedrijf kunt inzetten, of wil je meer weten over hoe wij als internet marketing bureau dit voor jou zouden aanvliegen? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Wij helpen je graag om een plan op te stellen, zodat we samen aan een mooi online resultaat kunnen gaan werken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.