Geautomatiseerd bovenaan in Google!

Google Ads scripts

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met het gebruik van scripts in Google Ads?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in Google Ads scripts die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de werkzaamheden continu gemonitord en verbeterd worden.

Vraag het Sander Onze ervaren Commercieel Directeur | Digital Strategist

Google Ads scripts zijn kleine Javascript-codes die je kunt implementeren in je Google Adsaccount om zo bepaalde complexe taken te kunnen automatiseren en grondige analyses te kunnen uitvoeren. Bovendien is het dankzij Google Ads scripts mogelijk om ruwe data eenvoudig om te zetten naar belangrijke inzichten. Gevolg? Meer winst en veel tijdsbesparing!

De voordelen van Google Ads scripts

 • Mogelijkheden tot taken automatiseren
 • Je maakt minder snel fouten
 • Minder tijd kwijt aan analyseren en optimaliseren, meer tijd voor je strategie
 • Je adwords-prestaties verbeteren automatisch
 • Implementatie van scripts in Google Ads
 • Hoger rendement

Voordelen Google Ads scripts

Het implementeren van Google Ads scripts in jouw Google Ads account, kan diverse voordelen voor jou opleveren:

 • Automatiseren: dankzij Ads scripts kun je diverse taken automatiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het toevoegen van negatieve zoektermen in dynamische zoekadvertenties en het verbeteren van misplaatste hoofdletters in advertentieteksten? Bovendien is het mogelijk om de advertentiegroepen van producten die zijn uitverkocht op pauze te zetten;
 • Prestaties verbeteren: je kunt automatisch inzetten op goed converterende keywords met een laag prijskaartje en daarbij kun je sneller inspelen op zoektermen die minder presteren;
 • Minder fouten: Ads scripts zijn minder gevoelig voor fouten. Je ontvangt automatisch een mail wanneer er per ongeluk een campagne stop is gezet en je ontvangt een SMS wanneer een factureringsprobleem optreedt;
 • Meer tijd voor strategie: dankzij Ads scripts hoef je je minder bezig te houden met het rapporteren en het analyseren van data, wat inhoudt dat jij je meer kunt focussen op het bedenken en uitvoeren van een passende strategie;
cta-employee-particles
call-to-action
Sander staat voor je klaar!
Google Ads scripts implementeren in jouw website?
Google Ads scripts

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Google Ads scripts zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Selecteren

Kortom: Ads scripts kunnen veel opleveren voor jouw website. Er zijn diverse varianten wanneer het draait om Ads script. Elke variant heeft een specifieke functie en elke variant kan van belang zijn voor een efficiënte werkwijze van jouw dagelijkse optimalisaties. Maar welke scripts zijn nou eigenlijk het meest waardevol voor jouw Ads account? We snappen dat het selecteren van Ads scripts een ingewikkeld klusje kan zijn. Onze SEA specialisten nemen graag jouw account onder de loep, zodat ze precies kunnen bepalen welke scripts relevant zijn.

Implementatie van Google Ads scripts

Naast het selecteren van passende scripts, is het mogelijk om deze te implementeren in je account. Doordat onze SEA specialisten dagelijks bezig zijn met het analyseren en implementeren van data in Google Ads, weten ze precies waarop ze moeten letten, zodat de scripts meteen goed in het account staan. Bovendien is het mogelijk om jouw Google Ads taken geheel uit te besteden aan Traffic Today. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.