Dit is hoe we het doen

Nederlandse linkbuilding

Dat ook de Nederlandse markt aantrekkelijk is voor de Belgische e-commerce is niet te ontkennen. Wij zijn niet alleen geografisch close met onze noorderburen, maar ook wat taal betreft liggen we redelijk op één lijn. Vaak wordt gedacht dat linkbuilding iets is wat iedereen kan, maar linkbuilding toepassen op de juiste manier blijkt een ander verhaal. Traffic Today bestaat uit een team van gedreven SEO specialisten en ervaren linkbuilders, wij weten wat ons te doen staat om van jouw linkbuilding in Nederland een succes te maken.

De voordelen van Nederlandse linkbuilding

  • Hogere ranking in zoekresultaten
  • Meer bezoekers naar jouw website
  • Betere online vindbaarheid
  • Permanente plaatsing links
  • Biedt de mogelijkheid relaties met andere bedrijven op te bouwen
  • Enkel relevante links met hoge Trustflow

De Nederlandse cultuur

Bij het aanpassen van de website letten we op de specifieke Nederlandse behoeftes zodat we de beste resultaten voor je boeken. Het gebruiken van een .nl domein en het toepassen van de juiste Nederlandse termen kan veel betere rankings als resultaat hebben in Nederlandse zoekmachines. Wist je dat Nederlanders hoge verwachtingen hebben als het aankomt op klantenservice? Hier houden we dan ook rekening mee bij het inrichten van je SEO campagne.

Nederlandse linkbuilding

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Nederlandse linkbuilding zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Is jouw website klaar voor Nederland?

Goed scoren in onze zoekmachines betekent niet dat dit hetzelfde effect heeft in ons buurland. Er wordt vaak op net andere zoektermen gezocht en je website is voor Vlaamse woorden geoptimaliseerd, niet voor Nederlandse. Weet je al wat het zoekvolume van jouw product in Nederland is? Wellicht een goed idee om daarachter te komen. Weet waar je staat en laat een analyse door ons uitvoeren. Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je moet weten over linkbuilding in Nederland.