Google Ads uitbesteden

Heb je hulp bij Google Ads nodig? Heb je geen tijd of kennis om je Google Ads campagne te beheren? Of ben je niet tevreden over de behaalde resultaten? Besteed dan je Ads uit aan Traffic Today. Onze Google Ads specialisten helpen je bij het opzetten en verbeteren van je campagnes. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en kennen alle ins en outs op het gebied van Google Ads. Zij zorgen er graag voor dat jouw advertentie hoger in Google komt en dat hierdoor meer (potentiële) klanten jou vinden zodat je meer geld verdient met iedere euro die je investeert.

De voordelen van Google Ads

  • Geen onnodige kosten
  • Experts die je campagnes beheren
  • Betere prestaties
  • Dankzij onze positie als Ads Partner betere ondersteuning vanuit Google
  • Op de hoogte van actuele ontwikkelingen en innovaties
  • Je potentiële klanten beter bereiken

Meer omzet door Google Ads uitbesteden

Of je nou een webshop, restaurant of bouwbedrijf hebt: met concurrentie heeft elk bedrijf wel te maken. Aangezien steeds meer klanten een bedrijf vinden via internet, is het van groot belang dat je klant jou eerder opmerkt dan jouw concurrent. Google Ads is een manier om online meer op te vallen en om jouw concurrentie voor te zijn. Als je Google Ads op een juiste manier gebruikt dan kan dit flink in je voordeel werken. Een advertentie met de juiste zoekwoorden zorgt ervoor dat (potentiële) klanten jouw bedrijf opmerken en misschien wel doorklikken naar jouw website. Des te hoger jouw Google positie is, des te hoger de bezoekersaantallen zijn op je website en des te meer je uiteindelijk verkoopt. Wil je dit ook? Maar heb je geen tijd of kennis om hiermee aan de slag te gaan? Dan is Google Ads uitbesteden een goed idee. Neem contact op met Traffic Today en we zorgen ervoor dat jouw website een online succes wordt.

Google Ads uitbesteden

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Google Ads zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Over Google Ads

Met Google Ads adverteer je in de zoekmachine van Google op termen die verwant zijn aan jouw product of dienst. Zoek je binnen Google op een bepaalde term, dan zijn de eerst vier vermeldingen vaak advertenties. Deze posities op specifieke zoekwoorden zijn dus via Google Ads te koop. Hierdoor is het mogelijk zeer gericht te adverteren en potentiele klanten binnen jouw doelgroep te targeten. Het resultaat van Google Ads is direct merkbaar. Zodra de campagne life gaat is je webshop zichtbaar en wordt hier relevant verkeer naartoe geleid.
Wat de kosten van Google Ads zijn? Je betaalt in de meeste gevallen een prijs per klik (Cost Per Click). De CPC van je advertentie hangt af van de branche en het product of dienst waarmee je wenst te adverteren. Google werkt niet met een vast tarief per klik, maar met een biedingssysteem. Je bepaalt zelf het budget. Het is mogelijk een dagbudget in te stellen. Wij adviseren je hier graag in. We letten in dat geval op zaken als de grootte van de campagne, het gebied waarop je je wilt richten, de concurrentie, financiële mogelijkheden en uiteraard het doel van je campagne.

Betaal alleen als je meer bezoekers krijgt

Adverteren in het zoeknetwerk is de meest voorkomende vorm van Online Advertising. Dit kan natuurlijk via Google Ads. Aan de hand van de zoekopdracht van de gebruiker wordt een bepaalde advertentie getoond. Klikt de gebruiker door? Dan betaal je hier alleen voor. Wil je dagelijks een maximaal budget vaststellen? Dan is dat geen probleem. Tevens weten wij van Traffic Today als geen ander wat de target-instellingen zijn, zodat je met een advertentie precies de juiste doelgroep kunt bereiken.

Wanneer Google Ads uitbesteden?

Er zijn verschillende situaties waarin het raadzaam is je Google Ads uit te besteden. Zo leidt gebrek aan ervaring vaak tot fouten in je online campagne. Weinig tijd heeft een ineffectieve Google Ads campagne als gevolg. Target je jouw doelgroep niet effectief dan kan dit voor te weinig inkomen zorgen. En als je succes niet gemeten wordt, dan benut je jouw marketingbudget niet optimaal. Ook als je marketingstrategie niet goed is ingericht kan dit als gevolg hebben dat bepaalde groepen of potentiele klanten niet bereikt worden. Laat het dus met een gerust hart over aan een echte Google Ads professional.

Snel en meetbaar resultaat via Google Ads

Een groot voordeel van Google Ads is dat je snel en meetbaar resultaat ziet. Met de juiste strategie krijg je binnen no time meer online bekendheid en wordt jouw website vaker bezocht. Wil je dit ook? Neem dan zeker even contact met ons op en we adviseren je graag over wat alle mogelijkheden zijn. We zetten de koffie vast voor je klaar.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.