Wij helpen je!

Affiliate marketing

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met affiliate marketing?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in affiliate marketing die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat je extra omzet genereert vanuit derden.

Vraag het Sander Onze ervaren Commercieel Directeur | Digital Strategist

Heb je een webshop en wil je meer sales realiseren? Of ben je de trotse eigenaar van een website en wil je meer leads genereren? Start met affiliate marketing. Door de jaren heen is affiliate marketing steeds volwassener geworden en wordt het al lang niet meer gezien als een pusherige manier om klanten tot conversie over te laten gaan. In België hebben tegenwoordig bijna alle grote e-commerce bedrijven een partner of affiliate programma. Wanneer je webshop dus al een tijd een succesvolle campagnes draait, maar je alsnog hongerig bent naar betere resultaten, dan is affiliate marketing een goed plan voor jou.

De voordelen van affiliate marketing

  • Producten en diensten promoten
  • Gebruik maken van het netwerk van anderen
  • Je betaalt enkel voor een goedgekeurde lead of sale
  • Inspelen op trends
  • Het verhoogt je naamsbekendheid
  • Het zorgt voor omzetverhoging

Hoe werkt affiliate marketing precies?

Bij deze vorm van marketing; zet je derden in om je website en/of campagnes te promoten. Adverteerders geven website-eigenaren de mogelijkheid om producten of diensten te promoten. Vaak in ruil voor een commissie per sale of afgesloten lead. Het gebeurt in de meeste gevallen op basis van CPS (Cost Per Sale) of CPC (Cost Per Click). Over het algemeen wordt er binnen affiliate marketing performance based afgerekend. Dit betekent dat een adverteerder een vergoeding betaalt aan de eigenaar van de website voor iedere gegenereerde lead. Dit kan een verkoop van een product of dienst zijn, maar ook een inschrijving. Er wordt enkel betaald voor de goedgekeurde leads/sales. Stel een klant retourneert een product dan betaal je hier niets voor.

Als je kiest om affiliate marketing in te zetten heb je dus te maken met netwerken en publishers. Een netwerk maakt het mogelijk materialen aan te bieden en is daarnaast het middelpunt van een campagne. Onder publishers verstaan we de websites die de campagne promoten.

Er bestaan verschillende affiliate netwerken met alleen aanbieders van adverteerders. Doordat affiliate programma’s prestatiegericht zijn, zal het je naamsbekendheid snel verhogen. De affiliate experts van Traffic Today onderhouden alle contacten tussen partijen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij nergens naar moet omkijken.

cta-employee-particles
call-to-action
Sander staat voor je klaar!
Wij helpen je graag op het gebied van affiliate marketing
Affiliate marketing

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van affiliate marketing voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Waarom marketeers van belang zijn bij affiliate marketing

Door onze marketeers in te zetten hoef je zelf niet meer aan de slag te gaan met alle promotie. Je laat professionals jouw product of dienst aanmelden bij het affiliate netwerk waar precies de juiste affiliates zitten. Jouw business kan een enorme boost krijgen door de juiste affiliates aan te trekken. Ons team bedenkt acties waarmee jij concurrenten te slim af bent.

De publishers bereiken

Affiliate netwerken kunnen je dus zien als “tussenpersoon” tussen jouw webshop en de affiliate partij. De eigenaren van blogs en websites die jouw advertenties en campagnes promoten en plaatsen zijn de publishers. Omdat je de doelgroep wilt bereiken en niet de verkeerde personen wilt benaderen, moet er goed gekeken worden naar de publishers die beschikbaar zijn per netwerk. Traffic Today voert dergelijke werkzaamheden voor je uit.

Affiliate marketing uitbesteden aan Traffic Today

Affiliate marketing valt of staat bij de start van de campagne bij het kiezen van het juiste netwerk. Ieder netwerk heeft zijn eigen aanbieders en daarbij zijn eigen sterke punten. Traffic Today kan jou helpen bij het vaststellen van doelstellingen, affiliate campagne voorwaarden, de keuze van publishers en het vooraf bepalen van de trends waarop we gaan inspelen. Wil je meer weten over affiliate marketing en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail ons gerust, we gaan graag met je in gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.