Strategie

Wil je een goede strategie om goed te scoren met jouw website?

Kijk dan niet verder! Wij zijn dé specialist in online marketing strategie waarmee we jouw bedrijf naar een hoger online niveau tillen.

Onze online marketing strategen zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat jouw website altijd de beste strategie voert.

Wie is jouw doelgroep? Wat zijn de online trends die spelen in jouw branche? Het beantwoorden van deze vragen is van essentieel belang voor het bepalen van je online marketing strategie. Traffic Today helpt je met het beantwoorden van deze vragen en zet samen met jou een belangrijke eerste stap in het proces naar een succesvolle campagne. Geen enkel onderdeel van de wereld van online marketing is voor Traffic Today onbekend. Van SEO en SEA tot conversie-optimalisatie, linkbuilding en social media; we zijn in staat om je op alle benodigde gebieden verder te helpen.

De voordelen van strategie

 • Eenheid in al je online uitingen
 • Een online strategie geeft sturing
 • Alle data inzichtelijk en meetbaar
 • Alle geschikte kanalen worden meegenomen
 • Resultaten zijn afgestemd op je doelstellingen
 • Optimaliseren op basis van resultaten

Een online marketing strategie ontstaat door middel van het verzamelen van verschillende data, het organiseren van creatieve sessies en het maken van strakke planningen. We starten altijd met de hoofdlijnen, waarna we langzaam naar een concreet stappenplan toewerken. Om te beginnen bepalen we samen met de klant wat de doelstellingen en wensen van de organisatie zijn. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar het budget dat hiervoor beschikbaar is, zodat we dit budget op een effectieve manier kunnen inzetten.

SMART doelstellingen

De doelen waaruit jouw online marketing strategie bestaat gaan we SMART formuleren. Dit stelt ons in staat om tijdens de campagnes duidelijk te meten wat de resultaten zijn en hoe we deze verder moeten optimaliseren. De SMART geformuleerde doelstellingen vormen vervolgens de basis voor het verzamelen van data. Hiervoor voeren we verschillende analyses uit:

 • Doelgroepenanalyses
 • Marktanalyses
 • Zoekwoordenanalyses
 • Concurrentieanalyses
Strategie

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van strategie zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Welke online kanalen zetten we in?

Na het formuleren van de SMART doelstellingen en het in kaart brengen van de concurrentie en de markt, is het tijd om te kiezen welke kanalen we gaan inzetten voor de online marketing strategie. Er kunnen diverse kanalen ingezet worden, bijvoorbeeld:

 • Social media-kanalen zoals Facebook en Instagram;
 • Google Ads;
 • Zoekmachine optimalisatie;
 • Affiliate marketing;
 • Display advertising;
 • En meer.

Traffic Today beschikt over uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van online marketing strategies en weet als geen ander welke kanalen voor welke doelstellingen geschikt zijn. Bovendien kunnen we de inzet van verschillende kanalen combineren om zo de marketingdoelstellingen te behalen.

Zijn de kanalen voor de online strategie bepaald? Dan maken we een concrete planning per week, maand en/of kwartaal. In deze planning staat concreet beschreven welke werkzaamheden wij uitvoeren en welke werkzaamheden jij met jouw bedrijf kunt uitvoeren. Wij geloven namelijk in een samenwerking tussen de specialist en de klant. Door goed samen te werken en elkaars capaciteiten optimaal te benutten, kunnen we de concurrentie met een ijzersterke online marketing strategie verslaan.

Meten: enorm belangrijk voor een succesvolle online marketing strategie!

Wanneer de online marketing strategie is opgezet en de eerste campagnes lopen is het tijd om te meten. Als online marketing expert weten we als geen ander wat het belang is van een continue monitoring van de cijfers en grafieken. Lopen we op schema, groeien we voldoende, of moet er bijsturing plaatsvinden op een bepaald gebied? Dit zijn vragen die wij onszelf als online marketeers continu stellen zodat we met jouw online marketing strategie op het juiste pad blijven.

Het vermogen om continu resultaten te meten brengt een groot voordeel voor online marketing met zich mee ten opzichte van traditionele marketing. Dagelijks hebben wij inzicht in wat welke bezoeker op jouw website of webshop heeft opgeleverd, hoeveel leads, omzet en bereik er is gegenereerd en wat dus het effect is van de online marketing strategie. Wil je hierin nog een stapje verdergaan, dan kunnen wij call tracking voor je inzetten. Hiermee meten we bijvoorbeeld het telefoonverkeer en het fysieke winkelverkeer. Uiteraard nemen we je te allen tijde mee in de verkregen resultaten. Alle data presenteren we overzichtelijk in een online marketing dashboard zodat je op ieder gewenst moment van de dag inzicht hebt in de resultaten.

Ook een online marketing strategie bepalen met Traffic Today?

Traffic Today kan jou helpen met de marketingstrategie die jouw bedrijf echt succesvol maakt. Het is onze missie om jouw behoeften te vertalen naar een effectieve online marketing strategie en bijbehorende concepten. Of het nu gaat om search engine advertising, zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, conversie-optimalisatie, social media of een combinatie van deze expertises; onze projectleiders pakken elke uitdaging met beide handen aan.

Ben je benieuwd naar het vermogen van Traffic Today om van jouw online marketing strategie een succes te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Op korte termijn plannen we dan een afspraak om samen jouw doelen te bespreken. Wij zijn er in elk geval van overtuigd dat wij iets moois voor jou kunnen betekenen!

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.