Dit is hoe we het doen

Zoekmachine adverteren

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met zoekmachine adverteren?

Kijk dan niet verder! Wij zijn dé specialist in zoekmachine adverteren die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt en die ervoor zorgt dat jouw website het meeste rendement behaalt.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de werkzaamheden voor zoekmachine adverteren continu gemonitord en verbeterd worden.

Vraag het Arnaud Onze ervaren Online Marketeer

Wil je meer rendement halen uit je SEA budget? En wil je de nieuwste inzichten op gebied van Search Engine Advertising onmiddellijk toepassen in je zoekmachine advertenties? Dan ben je bij Traffic Today aan het juiste adres. Traffic Today is hét Google Ads bureau voor het hogere MKB segment en helpt je het beste uit je SEA campagnes te halen. De afgelopen jaren is de zichtbaarheid van advertenties binnen Google gigantisch gegroeid. Google kent dan ook een prominentere plek toe aan de advertenties. Search Engine Advertising is daarom een zeer effectieve methode voor het vergroten van je bereik en het bereiken van de juiste doelgroep.

De voordelen van zoekmachine adverteren

 • Nieuwe websites direct hoog in zoekresultaten
 • Mogelijkheid om te sturen op ROAS of kosten per conversie
 • Overzichtelijk inzicht in resultaten
 • Uitgebreide targeting mogelijkheden (locatie/tijdstip/zoektermen etc)
 • Zoekopdrachten laten landen op specifieke landingspagina’s
 • Jij bepaalt zelf de kosten

Search engine advertising en search engine optimization

Tussen Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO) zit een belangrijk verschil. Beide methodes dragen weliswaar bij aan een meer bekendheid van je bedrijf bij de doelgroep door zichtbaarheid in Google; maar het verschil is dat je bij SEA betaalt voor je plek in de zoektermen. Dit garandeert je van een hoge plek in de zoekresultaten van een specifiek gekozen zoekterm.

cta-employee-particles
Arnaud staat voor je klaar!
Het maximale resultaat uit jouw advertentiebudget halen?
Zoekmachine adverteren

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van zoekmachine adverteren zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Online advertising door een Google Ads bureau

Een Google Ads bureau als Traffic Today kan je helpen bij het adverteren op Google. Door middel van online advertising koop je een advertentie binnen Google en haar partners. Op die manier kun je perfect afstemmen op welke doelgroep je je wilt richten en gedurende welke periode je hoog in de zoekresultaten wilt staan. De SEA specialisten van Traffic Today beschikken over ruime ervaring en houden de trends en ontwikkelingen op gebied van Search Engine Advertising nauwlettend in de gaten. Op die manier realiseren zij succesvolle Google Advertising campagnes voor onze klanten in het hogere MKB segment.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

De eerste stap bij zoekmachine adverteren is het bepalen van de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. Deze bepaal je zelf. Wanneer een gebruiker deze zoekterm gebruikt in Google, zal er een advertentie getoond worden in de zoekresultaten. Het is afhankelijk van het kanaal hoe deze advertentie eruit ziet. Zodra de bezoeker op deze advertentie klikt zal Google een bedrag in rekening brengen aan de eigenaar van de advertentie. Bij Search Engine Advertising betaal je dus voor iedere klik waaruit mogelijk een nieuwe klant voor jou ontstaat. Dat betekent ook dat je niets betaalt wanneer je advertentie wordt getoond, maar er niet op geklikt wordt. Ook wanneer er niet wordt geklikt draagt de vertoning van de advertentie natuurlijk al bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Bovendien wordt er vooraf een dagbudget besproken en ingesteld, zodat je nooit meer betaalt dan van tevoren afgesproken is.

Advertising mogelijkheden bij Traffic Today

Er zijn meerdere manieren waarop Search Engine Advertising ingezet kan worden. Bij Traffic Today voeren we succesvolle SEA campagnes uit met behulp van de volgende mogelijkheden:

Google Ads is de Search Engine Advertising tool van Google waarmee je direct in de zoekresultaten van de zoekmachine adverteert. Adverteren in Google Ads is relatief eenvoudig: je bepaalt de zoektermen, stelt een budget vast, maakt een advertentie en meet vervolgens de behaalde resultaten.

Met Google Shopping kun je als webshop je producten aanprijzen bovenaan de zoekresultaten. Google Shopping doorzoekt verschillende webshops en vergelijkt de resultaten.

Display advertising houdt in dat je reclame maakt door middel van banners. Met display advertising genereer je volop aandacht voor je bedrijf, product of dienst met behulp van een aantrekkelijk vormgegeven advertentie in bannervorm.

 • Marktplaats Admarkt

Met Marktplaats Admarkt kun je direct bovenin de zoekresultaten van Marktplaats adverteren. Ook deze tool werkt op basis van het cost-per-click model en biedt de mogelijkheid om vooraf een maximumtarief in te stellen.

Search engine advertising door Traffic Today: hoe gaan we te werk?

Bij het opzetten van een SEA campagne spelen er verschillende vragen. Op welke zoektermen wil je precies adverteren? Welke kanalen wil je gaan gebruiken? Welk budget is realistisch voor jouw bedrijf? Traffic Today is expert op het gebied van Search Engine Advertising campagnes en helpt je graag met het realiseren van een passende en effectieve SEA campagne die rendeert. We werken volgens een duidelijk stappenplan dat we hieronder verder toelichten.

 • Strategiebepaling

Om een sterke SEA campagne te ontwikkelen zal er in samenwerking met de klant een gerichte strategie ontwikkeld worden. De strategie wordt bepaald door middel van de wensen, doelstellingen en het beschikbare budget. Wat zijn de huidige omzetcijfers en waar wil je over een jaar staan? Wil je meer naamsbekendheid of zijn er bepaalde omzetdoelstellingen? Deze en andere vragen leiden uiteindelijk tot een gedegen strategie en een passende inzet van advertising kanalen.

 • Implementatie

Nadat de strategie helder geformuleerd is en akkoord is bevonden door de klant, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een campagne. Bij Traffic Today zijn we in staat om verschillende kanalen op korte termijn in te richten, doordat we beschikken over de juiste ervaring in Search Engine Advertising.

 • Optimalisatiefase

Zodra de campagnes draaien en er data is verzameld, start de optimalisatiefase. Een SEA campagne vergt veel onderhoud. Biedingen, resultaten en behoeftes zijn factoren die continu veranderen. Het is voor Traffic Today een speerpunt dat de campagnes accuraat en scherp blijven draaien. We zoeken tijdens de optimalisatiefase dan ook continu naar nieuwe mogelijkheden om het resultaat te maximaliseren.

 • Rapportage

Maandelijks stelt de projectmanager een heldere rapportage op over de uitgevoerde werkzaamheden en de behaalde resultaten. Door middel van het online dashboard van Traffic Today zijn de statistieken 24/7 inzichtelijk.

Ook meer bekendheid genereren? Dan gaat Traffic Today graag met jou om tafel. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Aarzel niet en bel of mail ons gerust!

Veelgestelde vragen over zoekmachine adverteren

🔎 Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google. Dit kun je doen met Google Ads, voorheen werd dit Google AdWords genoemd.

📊 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Vraag je je af wat het verschil is tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren? Het grote verschil met SEA (zoekmachine advertising) is dat je bij SEO een hoge plek in de zoekresultaten moet verdienen door de juiste werkzaamheden te verrichten. Met SEA koop je een plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. Zoekmachine optimalisatie is hard werken, maar Traffic Today weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!

💸 Wat kost zoekmachine adverteren?
📌 Wat is het doel van zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren heeft als doel om snel en eenvoudig de doelgroep te bereiken door bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Je kiest hiervoor als je direct meer bezoekers naar je website en meer omzet wil genereren.
<script type=”application/ld+json”>
{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “🔎 Wat is zoekmachine adverteren?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google. Dit kun je doen met Google Ads, voorheen werd dit Google AdWords genoemd.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “📊 Wat is het verschil tussen SEO en SEA?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Vraag je je af wat het verschil is tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren? Het grote verschil met SEA (zoekmachine advertising) is dat je bij <a href=\”https://www.traffictoday.nl/seo-optimalisatie/\”>SEO</a> een hoge plek in de zoekresultaten moet verdienen door de juiste werkzaamheden te verrichten. Met SEA koop je een plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. <a href=\”https://www.traffictoday.nl/zoekmachine-optimalisatie/\”>Zoekmachine optimalisatie</a> is hard werken, maar Traffic Today weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “💸 Wat kost zoekmachine adverteren?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “De Google Ads campagne wordt ingesteld op basis van zoekwoorden die voor jouw business relevant zijn. Wanneer iemand een zoekwoord intypt op Google verschijnt jouw advertentie. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine adverteren is afhankelijk van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Wij kunnen zowel ondersteunende werkzaamheden uitvoeren als de online strategie voeren. Zoekmachine adverteren is een continu proces, waarin we maandelijks werkzaamheden voor moeten uitvoeren om het hoogste rendement te behalen. Wij werken voor klanten met een marketingbudget van minimaal €750 per maand. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur over de kosten.”
}
},{
“@type”: “Question”,
“name”: “📌 Wat is het doel van zoekmachine adverteren?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Zoekmachine adverteren heeft als doel om snel en eenvoudig de doelgroep te bereiken door bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Je kiest hiervoor als je direct meer bezoekers naar je website en meer omzet wil genereren.”
}
}]
}
</script>

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.