Wij laten jouw social media stralen!

Social Media

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken via social media?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in social media, die jouw website éxtra zichtbaar maakt op verschillende online kanalen.

Onze social marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat je altijd zichtbaar bent voor jouw social doelgroep.

Vraag het Hanne Onze ervaren Online Marketeer

Tegenwoordig kan niemand meer om social media heen. Elk bedrijf heeft inmiddels wel de moeite genomen om enkele social media-accounts aan te maken. Dat is niet voor niets, want wist je dat een effectieve social mediastrategie je business kan vergroten én meer betrokkenheid bij je doelgroep creëert? Social media kunnen naast een saleskanaal ook actief bijdragen aan je brandname. Veel bedrijven worstelen echter met hoe ze social media op een effectieve manier kunnen inzetten. Hiervoor kan Traffic Today samen met jou een doordachte strategie opstellen.

De voordelen van Social Media

 • Je vergroot de relevantie en vindbaarheid van je website
 • Je website verschijnt hoger in de zoekresultaten
 • Meer organisch verkeer naar je website
 • Grotere gebruiksvriendelijkheid voor je gebruikers
 • Meer bezoekers, leads en conversies

Welke social media-kanalen gaan we inzetten?

Er zijn diverse social media-kanalen, maar niet elk kanaal is even geschikt voor jouw organisatie. Het is daarom van belang om eerst in kaart te brengen wie je doelgroep is, welke social media-kanalen hier het beste bij passen en hoe we deze gaan inzetten. Een aantal bekende social mediaplatformen zijn:

cta-employee-particles
Hanne staat voor je klaar!
Wil je jouw bedrijf ook laten stralen op social media?
Social Media

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Social Media zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Voordelen van social media optimalisatie

We stellen vooraf altijd doelstellingen op waarin staat wat we willen bereiken met structurele optimalisatie, de campagne of een specifieke actie. Zo kunnen we ons bijvoorbeeld focussen op een groei in bezoekersaantallen op de website of een groei van het bereik via de diverse social media-kanalen, maar we kunnen ons ook richten op het daadwerkelijke aantal leads en/of de omzet die de inzet van social media maandelijks extra oplevert. Ook andere factoren, zoals een verhoogd conversiepercentage vanwege een beter imago, kunnen de resultaten van een goede social media optimalisatie eenvoudig terugverdienen. Enkele andere voordelen van het goed inzetten van social media zijn:

 • Groei in naamsbekendheid
 • Beter online imago
 • Betere interactie met bestaande en nieuwe klanten
 • Goed voor de zoekmachines
 • Relatief lage kosten
 • Sneeuwbaleffecten

Meer weten?

Wil je jouw bedrijf ook laten stralen op social media? Traffic Today zorgt ervoor dat je een goede indruk maakt. Ben je benieuwd naar onze ideeën en werkwijze? Maak geheel vrijblijvend een afspraak en we zetten de koffie voor je klaar. Uiteraard kunnen we ook bij jou op locatie langskomen!

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.