Over ons

Partners

Als online marketing bureau hebben we dagelijks contact met onze partners. Traffic Today ontwikkelt zich voortdurend, daarom zijn we altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen. Samen kunnen we opdrachtgevers meer bieden. Beschik jij over een dienst of software dat Traffic Today naar een nóg hoger niveau kan tillen? Dan horen we graag van jou!

Ook partner worden?

Samen kunnen we meer bieden.

Ons netwerk is groot, bestaande uit connecties uit verschillende vakgebieden. Het
voordeel hiervan is dat we ieder vraagstuk deskundig uitvoeren en door onze oplossingen
de klant kunnen blijven verrassen.

cta-employee-particles
call-to-action
Roy staat voor je klaar!
Samenwerken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Close
Google

Goed vindbaar zijn, relevante zoekwoorden en analyses van jouw websiteverkeer. Dit zijn allemaal punten die wij als Google-partner als geen ander begrijpen. Traffic Today is gecertificeerd Google Partner waarmee we onze deskundigheid kunnen aantonen. We zijn in staat om effectieve campagnes op te zetten, deze te perfectioneren en het optimale rendement te behalen.

Als Google Partner zijn we op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Deze kennis komt tot uiting in de dienstverlening aan de klant.

Ook partner worden?
Close
Spotler

Met behulp van Spotler zijn professionele e-mails voor jouw klanten binnen handbereik. Spotler levert niet enkel de software, maar zet graag een stap extra. Door opstartservice en real-time support te bieden is Spotler een onderscheidende speler in de markt. De belofte van Spotler luidt dan ook als volgt: “Wij helpen marketeers en communicatieprofessionals uit te blinken in de inzet van e-mailmarketing.”

Met meer dan 2500 klanten, ISO 27001 certificatie en een uitgebreid kenniscentrum is Spotler voor elke organisatie een must.

Ook partner worden?
Close
Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

Ook partner worden?
Close
Visual Website Optimizer

Met Visual Website Optimizer worden de ogen van jouw bezoekers zichtbaar. Optimalisaties, A/B-testen en conversiegerichte ontwerpen zijn hiervan het resultaat.

Door middel van deze tool kan Traffic Today websites onderzoeken. Waar klikken bezoekers voornamelijk op? En welk testidee werkt het best? Door gebruik te maken van heatmaps wordt de navigatie op de pagina’s gevisualiseerd. Al deze punten leiden tot de beste optimalisaties voor jouw website.a

Ook partner worden?
Close
AddWish Business

Addwish business biedt een aantal sterke personalisatietools die de customer journey positief kunnen beïnvloeden. Met name de aanbevelingen en de dynamische search zijn twee sterke tools die de conversieratio van menig webshop naar een hoger niveau weten te brengen.

Traffic Today is een officiële implementatie partner voor de Nederlandse markt. Mocht je interesse hebben in dergelijke add-ons voor je webshop dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ook partner worden?
Close
AdCalls

Wij houden ons als bureau altijd bezig met conversie optimalisatie, daarom is call tracking voor ons onmisbaar. Onze online marketeers maken graag gedegen beslissingen op basis van complete data, precies om deze reden zijn wij AdCalls partner.

AdCalls geeft ons inzicht in alle telefonische conversies per verkeersbron. Aan de hand hiervan kunnen we vertrouwen op betrouwbare call-tracking data en zo campagnes optimaliseren en het maximale uit jouw marketingbudget halen.

Ook partner worden?
Close
Onwise

Onwise is onze kennispartner op het gebied van WordPress en Magento, zij kijken op een eigen manier met een frisse blik naar ieder vraagstuk. Kennisdeling is een belangrijk punt voor beide partijen, hierdoor is er nauw contact. Nieuwe technieken, geanalyseerde trends en methoden delen we volop met elkaar.

Onze know-how over internet marketing bundelen we graag ten behoeve van jouw online succes! Onwise richt zich op lokale ondernemers.

Ook partner worden?
Close
In Stijl Media

In Stijl Media is de Lightspeed partner van Oost-Nederland en specialist op het gebied van stijl voor: websites, webshops en social media. Door te werk te gaan als een full servicebedrijf, wordt elke klantvraag een nieuwe uitdaging.

In Stijl Media staat voor creativiteit in een stijlvol jasje, waardoor unieke communicatie wordt ontwikkeld. Voor klanten betekent dit verrast worden in de dienstverlening, een sensationeel ontwerp en stijlvolle aanpak.

Ook partner worden?
Close
Spraypay

SprayPay is dé betaalmethode voor gespreid betalen bij webwinkels. Zowel voor de webshop als de consument is het simpel en eenvoudig in gebruik. De consument kan gespreid betalen vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 3500,-. De looptijden variëren van 12 tot 36 maanden. De webshop ontvangt binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag. De aansluiting is eenvoudig, snel en kosteloos. Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd en de klant hoeft geen fysieke (getekende) documenten op te sturen.

Gemakkelijker wordt het aanbieden van gespreid betalen niet! Bekijk eens de website: www.spraypay.nl.

Ook partner worden?