Melis Logistics

Melis Logistics

Bekijk de case
case-top-particles
Melis Logistics geoptimaliseerd door Traffic Today
Melis Logistics
Melis Logistics
Melis Logistics
Melis Logistics

Samenwerking

Goede samenwerking, waarbij er maandelijks een meeting gepland staat. Hier bespreken online marketeer Dominique Bouwmeester en Wim Hassink de punten die de aankomende maand zullen worden opgepakt. Dit wordt eveneens bijgehouden in de tool Trello. Naast de vaste werkzaamheden werkt Traffic Today ook als consultant voor Melis Logistics om zo de juiste keuzes te kunnen maken op het gebied van online marketing.

Er zijn twee doelen: meer organische vindbaarheid en het werven van personeel.

Over Melis Logistics

Als er twee woorden zijn die Melis Logistics perfect omschrijven zijn dat betrouwbaar en flexibel. Met bijna meer dan 100 jaar aan ervaring zijn zij niet zomaar een transportbedrijf, maar een volwaardige logistieke dienstverlener, in zowel Nederland als over de grens. Melis is groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen, maar klein genoeg om flexibel te werk te gaan. De wensen van de klant staan hierbij altijd centraal.

Resultaten in cijfers

+ %
organische bezoekers
cta-employee-particles
Dominique staat voor je klaar!
Hoor het van Dominique
Melis Logistics

Wij maken het mogelijk

Led Lampen Kopen

Vorige case

Packaging Direct

Volgende case
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.