Maak gebruik van onze

Blog marketing

Bloggen is een ideale manier om je doelgroep te bereiken, te binden en te laten converteren. Het onderhouden van een blog is een goede manier om te laten zien welke kennis je als bedrijf in huis hebt. Het is een geschikte manier om dieper op de materie in te gaan. Je hebt de mogelijkheid om de complexere aspecten van een onderwerp te belichten. Een goed geschreven blog lokt reacties uit: indien je zorgt dat men kan reageren op het bericht, genereer je engagement. Daarnaast is men geneigd om een goed artikel te delen, bijvoorbeeld via social media. Dit zorgt voor brand awareness en een mogelijk groot bereik.

De voordelen van blog marketing

 • Blogs met de juiste zoekwoorden verbeteren je vindbaarheid
 • Blogs zijn gemakkelijk te gebruiken binnen CMS-systemen
 • Biedt de mogelijkheid interactie aan te gaan met de doelgroep
 • Je brengt kennis over
 • Gemakkelijk te monitoren
 • Werken aan je brand awareness

Blog Marketing bij Traffic Today

Bloggen is een onderdeel van een content marketing strategie. Op basis van aspecten zoals: jouw producten en diensten, de doelgroep en propositie, zal er een strategische blog planning worden ontworpen. In samenwerking met jou en onze content marketeers zullen er onderwerpen gekozen worden, waarvan we zeker weten dat ze zullen aanslaan bij jouw doelgroep. Daarbij kijken we naar strategische momenten om onze blogs te plaatsen en te delen via social media om op die manier het bereik zo groot mogelijk te maken. We analyseren welke blogs het goed doen; welke worden veel gedeeld en welke blogs lokken reacties uit? Deze gegevens zullen we gebruiken bij het schrijven van een volgend artikel.

Blog marketing

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van blog marketing zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Nog meer voordelen van bloggen

Bloggen is geschikt voor online marketing omdat het mensen nieuwe content biedt en het is een ideale manier om interactie te creëren tussen consumenten en bedrijven. Een aantal voordelen:

 • Voordelig om te starten en uit te voeren
 • Makkelijk te gebruiken
 • Effectieve manier om nieuw en terugkomend verkeer naar je website te leiden
 • Verbetert je ranking in zoekmachines
 • Biedt de mogelijkheid je expertise weer te geven en geloofwaardigheid en vertrouwen op te bouwen
 • Snel inspelen op trends en ontwikkelingen

Vrijwel iedere bedrijf heeft vandaag de dag een website. Het is de kunst je te onderscheiden van de rest. Klanten verwachten dat je iets kunt bieden waar ze iets aan hebben. Door te bloggen houd je klanten nieuwsgierig. Je deelt kennis en verkleint op deze manier de afstand tussen je bedrijf en (potentiële) klanten. Daarnaast zorgt het schrijven van blogs er ook voor dat de herkenbaarheid van je bedrijfsnaam wordt vergroot. Door te bloggen laat je zien welke kennis jij in huis hebt. Je kunt websitebezoekers en klanten op de hoogte houden van trends en ontwikkelingen en ze hiermee niet alleen informeren, maar ook inspireren.

Het schrijven van blogs en SEO

Traffic Today heeft professionele content marketeers in dienst, die exact weten hoe ze je doelgroep moeten aanspreken. Samen met jouw kennis van de producten en diensten komen zij zo tot een perfect geschreven blogartikel.

Het toevoegen van content aan je website heeft positieve effecten voor je vindbaarheid online (SEO). Dit doen we door altijd te starten met een zoekterm analyse. Onze content marketeers zullen vervolgens deze zoektermen vakkundig verwerken in de teksten.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.