Dit is hoe we het doen

Google Ads

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met Google Ads?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in Google Ads die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt en zorgt voor het hoogste online rendement.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de Google Ads werkzaamheden continu gemonitord en verbeterd worden.

Vraag het Marc Onze ervaren Senior Digital Marketeer

Door het grote bereik van Google Ads en de specifieke inzet hiervan, is Ads in veel gevallen onmisbaar in een online marketingstrategie. Als adverteerder bepaal je zelf de zoekwoorden en je betaalt pas wanneer er op een advertentie geklikt wordt. Simpel en effectief!

Dat Google het meest wordt gebruikt om iets op te zoeken op internet hoeven we je vast niet meer te vertellen.  Als jij verzekerd wilt zijn van een groot bereik, dan is een Google Ads campagne een uitstekende keuze. Google Ads is het online advertentieprogramma van Google. Dit online veilingsysteem biedt jou als adverteerder veel mogelijkheden om goed zichtbaar te zijn bij je potentiële klant.

Advertenties hebben de laatste jaren een steeds prominentere plek gekregen in de zoekresultaten. Bij sommige zoekopdrachten verschijnen er zelfs vier tekstadvertenties, allemaal boven de normale organische resultaten.

De voordelen van Google Ads

 • Kosten zijn beheersbaar
 • Op een snelle manier extra verkopen
 • Meerdere campagnes tegelijkertijd draaien
 • Er zijn duidelijke prestatierapporten waardoor je goed kan optimaliseren
 • Goede remarketing mogelijkheden
 • Zowel lokaal als landelijk potentiële klanten bereiken

De mogelijkheden van Google Ads

Google Ads biedt tal van mogelijkheden om jouw campagne zo effectief mogelijk in te zetten. Je kan niet alleen in verschillende netwerken (Search, Display & Zoekpartners) adverteren, daarnaast zijn de targeting-instellingen zeer uitgebreid. Zo bepaal je zelf welke regio’s je target, welke zoekwoorden (en zoekwoordtypes) je gebruikt, op welke apparaten je zichtbaar wilt zijn en je kunt zelfs de leeftijd en het geslacht bepalen van jouw doelgroep.

Daarnaast heb je als adverteerder 100% controle over je budget en hoeveel je wilt betalen per klik. Je geeft zelf een dagbudget op en Traffic Today zorgt dat dit maximaal ingezet wordt. Je dagbudget is het bedrag dat je dagelijks aan Google Ads wenst te besteden. Daarnaast bepaal je zelf ook de (maximale) kosten per klik op een bepaald zoekwoord. Weet je niet precies hoe dit werkt? Dan kun je Ads uitbesteden aan Traffic Today.

cta-employee-particles
Marc staat voor je klaar!
Google Ads inzetten?
Google Ads

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Google Ads zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Van strategie tot optimalisatie

Wanneer je start met Google Ads is het van belang dat je eerst aan de gang gaat met de strategie. Zomaar adverteren op wat relevante zoekwoorden zonder gedegen onderzoek resulteert vaak in een niet-rendabele campagne. Je bedenkt eerst op welke zoekwoorden je wilt adverteren, bijvoorbeeld zoekwoorden gericht op de producten waarop je veel marge hebt. Ook moet er goed geanalyseerd worden waar de doelgroep zit, waar zij op zoeken, wat je concurrentie doet en of de landingspagina op je website wel goed aansluit bij deze zoekwoorden.

Nadat de campagne is opgezet, is het van belang dat de statistieken en data nauwlettend in de gaten gehouden worden. Renderen de zoekwoorden wel? Wat zijn de daadwerkelijke zoekopdrachten waarop je wordt vertoond? Zijn de bod-instellingen wel goed genoeg? Allemaal vragen die Traffic Today met jou behandelt tijdens het optimaliseren van de Ads campagne.

Adverteren met Google Ads biedt vele voordelen. Naast het feit dat 95% van de internetgebruikers in België zoekt via Google en je bereik dus erg groot is, zijn jouw Ads campagnes helemaal in te stellen zoals jij dat wilt.

Andere voordelen van Ads:

 • Je kunt alles tot in detail meten en bijhouden
 • Je hebt snel en direct resultaat
 • Campagnes kosten nooit meer dan jij wilt
 • Je krijgt goede berekeningen van ROI (Return on Investment)
 • Je hebt snel meer bezoekers op je website

Traffic Today is de Google Ads specialist en helpt je graag bij het opzetten van je Google Ads campagnes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.