Do more!

Conversie optimalisatie

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken met conversie optimalisatie?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in conversie optimalisatie die jouw bedrijf naar een hoger online niveau tilt en die ervoor zorgt dat jouw website bovenin Google staat.

Onze online marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat de conversieoptimalisatie werkzaamheden continu gemonitord en verbeterd worden.

Vraag het Dominique Onze ervaren Senior Digital Marketeer | Teamlead

Is het jouw doel om je bedrijf middels online marketing een echte boost te geven? Dan ben je bij Traffic Today aan het juiste adres. Wij kennen de methodes die je kunt inzetten om voor SEO als geen ander. Niet voor niets zijn wij dagelijks voor uiteenlopende klanten bezig met het optimaliseren van websites, met als doel het maximale rendement te behalen. Eén van de methodes die wij succesvol weten in te zetten is conversie optimalisatie. Met behulp van conversie optimalisatie voeren we op jouw website verbeteringen door op meerdere aspecten. Hierbij kun je denken aan de technische zoekmachine optimalisatie, de content, grafische elementen en de structuur van je website. Conversie optimalisatie is al jaren een bewezen marketingtechniek die, mits op de juiste manier ingezet, heel veel voordelen op kan leveren voor jouw website.

gratis SEO scan

SEO check

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is conversie optimalisatie?

Heb je er weleens bij stilgestaan dat eigenlijk elk facet dat op jouw website te vinden is invloed heeft op hoe de gebruiker jouw website ervaart? En hoe hij/zij dus jouw bedrijf en jouw product ervaart? Wij bij Traffic Today wel. Sterker nog: we staan er dagelijks bij stil. Wij weten dat er veel factoren zijn die (onbewust) van invloed zijn op het gedrag van jouw bezoeker. Denk maar aan titels, afbeeldingen, de kleur van buttons en nog veel meer factoren. Door middel van conversie optimalisatie zorgen de specialisten van Traffic Today ervoor dat al deze factoren zo gunstig mogelijk worden ingericht om de verkoop van jouw product of dienst te stimuleren. Conversie optimalisatie is dus eigenlijk niets meer en niets minder dan het optimaliseren van je website om zo de conversie te verhogen.

Vragen die daarbij van belang zijn, zijn: klopt het verhaal dat jij op je website vertelt? Is de omgeving goed ingericht en is de drempel voor de bezoeker om tot conversie over te gaan zo laag mogelijk? Alleen dan bestaat er een ideale situatie om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de bezoekersstroom van jouw website.

Het belangrijkste van conversie optimalisatie is dat de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden op basis van bezoekersdata en A/B testing. Wat voor de ene website goed werkt hoeft namelijk niet direct net zo goed te werken voor de andere website. Het analyseren van data en het uitrollen van praktische testen zijn daarom zeer belangrijke onderdelen die bij conversie optimalisatie horen. Iedere website en klant is immers uniek. Bij Traffic Today zijn data-analyse en verschillende manieren van testen dan ook belangrijke onderdelen in het conversie optimalisatie proces.

gratis SEO scan

SEO check

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cta-employee-particles
Dominique staat voor je klaar!
Meer weten over conversieoptimalisatie?

Dominique vertelt je er graag meer over!

Conversie optimalisatie doen wij voor

Conversie optimalisatie

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van conversie optimalisatie zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Hoe werkt conversie optimalisatie bij Traffic Today?

Voor conversie marketing werkt Traffic Today met een gestructureerde werkwijze om het conversiepercentage te verhogen. De eerste stap is het bekijken van de beschikbare data van jouw websitebezoekers. Hoe verhoudt deze data zich tot de branchegemiddelden? Welke pagina’s scoren goed of slecht? We kijken tevens naar de ‘bounce rate’ en verblijfsduur en we brengen het pad dat jouw bezoeker aflegt om tot een conversie over te gaan in kaart. Als ervaren conversie optimalisatie bureau creëert Traffic Today dus eerst een compleet overzicht van wat er op jouw website gebeurt, alvorens het tijd is voor het doorvoeren van verbeteringen.

Hebben we eenmaal een duidelijk beeld van de huidige prestaties van jouw website en het bestelproces dat bezoekers doorlopen, dan is het tijd om hypotheses te creëren. Met diverse hypotheses brengen we in kaart op welke manier wij jouw conversiepercentage denken te kunnen verhogen. Natuurlijk is het daarna tijd om deze hypotheses in de praktijk te brengen en op die manier te testen of deze manieren inderdaad werken. Hiervoor zetten we A/B tests en multivariabele tests op, zodat we kunnen zien welke elementen op de website het beste scoren. Om de website steeds verder te optimaliseren kiezen we steeds de beste elementen en maken we meer varianten. Conversieoptimalisatie is namelijk een oneindig proces. Op die manier kunnen we bij Traffic Today jouw website continu blijven verbeteren.

Conversie optimalisatie: van analyse tot implementatie

Conversie optimalisatie is dus een proces dat veel voorbereiding vergt en oneindig door kan gaan. Bij Traffic Today werken we volgens een vaste werkwijze, zodat je van tevoren precies weet wat je van onze conversie optimalisatie dienst kunt verwachten. De volgorde van onze werkwijze is als volgt:

  • Een complete analyse van de huidige prestaties
  • Benchmarking
  • Het plan van aanpak en bevindingen
  • A/B testen en multivariable testen
  • Monitoring en implementatie

Hierbij kan het proces van testen, de monitoring en de implementatie dus oneindig doorgaan. Dankzij onze praktijkervaring weten we namelijk dat conversie optimalisatie op de langere termijn nog veel succesvoller kan zijn dan dat de resultaten op het eerste gezicht wellicht al doen lijken. Geduldig, kritisch en pro-actief te werk gaan zijn dan ook belangrijk voor een geslaagde conversie optimalisatie.

Conversie optimalisatie door de specialisten van Traffic Today

Kies je voor conversie optimalisatie door de specialisten van Traffic Today, dan kies je voor een team dat dankzij jarenlange ervaring perfect weet welke onderdelen belangrijk zijn binnen het conversie optimalisatie traject. Alle specialisten hebben ervaring met webanalytics en het optimaliseren van funnels en websites. Zij zijn in staat hypotheses op te stellen die snelle, gedegen resultaten teweeg brengen en die jou als klant écht verder helpen. Het is immers het doel van Traffic Today om jouw bedrijf online optimaal te laten scoren. Wij hebben de juiste mensen, kennis en tools in huis om dat doel te laten slagen.

Interesse in conversie optimalisatie?

Om het maximale uit je website en je bezoekersstroom te halen is conversie optimalisatie door Traffic Today een uitstekende methode. Bij Traffic Today kijken we bovendien ook met welke andere marketing technieken de conversie optimalisatie campagne eventueel versterkt kan worden. Natuurlijk werken we altijd volgens jouw wensen en verwachtingen. Die brengen we van tevoren duidelijk in kaart middels een informatief intakegesprek. Dat kan hier op kantoor, maar één van onze specialisten kan ook bij jou langskomen op locatie. Wil je liever eerst een vrijblijvend informatiegesprek met één van onze adviseurs? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact op door ons te bellen of te mailen, we staan je graag te woord.

cta-employee-particles
Dominique staat voor je klaar!
Meer weten over conversieoptimalisatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.