Facebook beheer

Je hebt een Facebookpagina, maar de likes en interacties blijven uit. Of je wil van start gaan met Facebook adverteren en bent benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat je Facebook beheer dan over aan Traffic Today. Onze online specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden en laten je meteen zien wat een goede Facebook campagne kan opleveren.

De voordelen van Facebook beheer

 • Opzetten en monitoren van Facebook campagnes en advertenties
 • Hoogwaardige kwaliteit content
 • Consistentie in plaatsen van berichten
 • Analyseren Facebook statistieken en aanpassen strategie
 • Interactie aangaan met de doelgroep
 • Meer websitebezoekers

Wat valt onder Facebook beheer?

 • Plaatsen van relevante content
 • Informeren over speciale acties, aanbiedingen, openingstijden, nieuwe producten
 • Plaatsen van relevante links naar je website of blog
 • Beantwoorden van vragen die via de Facebookpagina worden gesteld
 • Opzetten en monitoren van Facebook campagnes en advertenties
 • Analyseren Facebook statistieken

Facebook wordt door de meeste mensen gebruikt voor hun plezier. Leuke en vooral interessante content is van belang. Zo nu en dan producten of projecten delen waar je trots op bent kan geen kwaad, zo komt de klant meer over je bedrijf te weten. Je blind staren op het verkopen van producten en aanprijzen van je bedrijf is echter geen goed idee. Iedere update moet interessant zijn voor je publiek. Maar wie gaat dan je berichten voor Facebook schrijven en op comments reageren? Wij!

Facebook beheer

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Facebook beheer zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Voordelen Facebook beheer

Vaak is het gevolg van bedrijven die ervoor kiezen Facebook in eigen beheer te houden een pagina die niet up-to-date is en weinig leeft. Het onderhouden van je zakelijke Facebookpagina vergt (kostbare) tijd. Deze tijd kun je ook besteden aan andere zaken die je aandacht nodig hebben.
Kies je ervoor Facebook beheer over te laten aan onze experts, dan is het resultaat een levendige pagina die past bij jouw organisatie. Het zal de naamsbekendheid en de goodwill verhogen bij klanten en potentiele klanten. Dit leidt tot meer verkopen of nieuwe opdrachten. Onze online specialist zorgt ervoor dat er niks over het hoofd wordt gezien en jij nergens meer omkijken naar hebt.

Hoe kunnen we je helpen met jouw Facebook?

Traffic Today heeft veel ervaring op het gebied van social media, we voorzien je dus graag van advies over jouw Facebookpagina. Van te voren maken we altijd duidelijke afspraken met je, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten over de mogelijkheden over het uitbesteden van Facebook beheer? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Deventer. We kunnen uiteraard ook, geheel vrijblijvend, jouw wensen bij jou op locatie bespreken.

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de Ă©Ă©n werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.