Wij laten je stralen op Pinterest!

Pinterest Ads

Wil je graag meer bezoekers naar jouw website trekken via Pinterest Ads?

Kijk dan niet verder! Traffic Today is dé specialist in social media, die jouw website éxtra zichtbaar maakt op Pinterest.

Onze social marketing specialisten zijn in staat om snel te schakelen en zorgen ervoor dat je altijd zichtbaar bent voor jouw social doelgroep.

Vraag het Onze ervaren Content Marketeer | Head of Content

Ruim 130.000 mensen zijn dagelijks actief op Pinterest. Het visuele aspect is het belangrijkste voor het gebruik van Pinterest en tegenwoordig draait alles om beeld. Er wordt steeds meer beeld toegevoegd in onze communicatie, waardoor Pinterest steeds meer een toegevoegde waarde krijgt voor bedrijven. Er is namelijk niks leukers dan om foto’s te delen met volgers op Pinterest. Je kunt jouw verhaal communiceren met jouw doelgroep via Pinterest Ads, door gebruik te maken van de juiste beelden.

De voordelen van pinterest

  • Meer zichtbaarheid en betere vindbaarheid
  • Extra verkeer naar je website
  • Meer verkoop
  • Veel engagement bij gebruikers
  • Ideaal om erachter te komen wat je doelgroep leuk vindt
  • Persoonlijk

Een sfeer neerzetten

Pinterest kan vergeleken worden met een online prikbord. Er kunnen beelden verzameld worden waarmee een online imago kan worden uitgestraald. Het gaat om het verzamelen van beelden om daarmee een bepaalde sfeer neer te zetten. Door het organiseren van bestaande beelden kunnen prikbords worden aangemaakt. Alles waardoor men geïnspireerd raakt, kan in een prikbord terecht komen. Pinterest Ads is hierdoor een goed marketingmiddel om in te zetten voor bedrijven waarin beeld centraal staat.

cta-employee-particles
staat voor je klaar!
Is Pinterest Ads geschikt voor jouw bedrijf

Eva vertelt je er graag meer over!

Pinterest Ads

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van Pinterest Ads zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Visueel inspireren

Maar wat houdt Pinterest Ads  precies in? Door middel van Pinterest kun je jouw doelgroep visueel inspireren. Het feit dat er nieuwe bezoekers kunnen worden bereikt, maakt Pinterest een meerwaarde voor bedrijven. Pinterest wordt door bezoekers gebruikt als een visuele zoekmachine. De bezoekers zijn opzoek naar inspiratie. Ze zoeken een lekker recept, de perfecte outfit of inspiratie voor de nieuwe woninginrichting. De kracht van Pinterest is de link naar een website. Op Pinterest kunnen bezoekers namelijk doorkikken op afbeeldingen die hen interesseren en komen daardoor terecht op jouw website!

Interactie met de bezoeker

Daarnaast is Pinterest ook interessant voor interactie met de bezoeker. Bezoekers kunnen op Pinterest hun creativiteit kwijt en een bedrijf leert hierdoor meer over zijn klanten. Een afbeelding zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Door persoonlijke borden te bekijken, kan een bedrijf een beter beeld krijgen over waar de doelgroep precies in is geïnteresseerd. Hierdoor kun steeds beter worden ingespeeld op de wensen en de verwachtingen van de doelgroep.

Vergroten van naamsbekendheid

Ben jij benieuwd hoe je aan de slag kan met Pinterest Ads voor jouw bedrijf? Wij helpen je hier graag bij! Wij voegen waarde toe aan jouw merk door middel van Pinterest Ads. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

cta-employee-particles
staat voor je klaar!
Is Pinterest geschikt voor jouw bedrijf
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.