Dit is hoe we het doen

Branding

Wil jij klanten binden aan de hand van branding marketing?

Branding marketing betekent dat jij jouw merk in z’n volst benut. Dit doe je door een verhaal neer te zetten. Door beeldelementen, teksten en andere huisstijlonderdelen te combineren, verander jij de presentatie van je bedrijf in een prachtig verhaal, waar potentiële klanten zich in zullen vinden. Onze marketeers hebben de juiste kennis en ervaring die nodig is om branding marketing in te zetten voor jouw bedrijf. Wil jij branding marketing inzetten of de mogelijkheden bespreken? Get in touch! Eén van onze marketeers staat je graag te woord.

Hoe bekend is jouw merk online?

Is jouw merk toe aan een boost of wil je de website in een nieuw ‘jasje’ steken? Traffic Today ondersteunt je bij het vertellen van het authentieke verhaal van jouw merk. Online branding of brand marketing omvat alle acties die erop gericht zijn een merk te positioneren in de markt. Branding kan de positie en betrouwbaarheid van je bedrijf behoorlijk versterken door het te koppelen aan diverse online marketing activiteiten. Wij zien het als onze missie om een plekje te veroveren in de mindset van de klant. Hoe? Door in te spelen op emoties en het vertellen van datgene wat jou uniek maakt: jouw verhaal!

De voordelen van branding

  • Vergroot je herkenbaarheid
  • Positie en betrouwbaarheid van je bedrijf versterken
  • Sterke merken verkopen beter
  • Meer verbondenheid met je doelgroep
  • Helpt sterke online campagnes op te zetten
  • Consistentie en duidelijke communicatie uitingen

Goed verhaal

Het begint met een goed verhaal. En dan hebben we het niet over zomaar een verhaal, maar jouw verhaal. Alleen dat werkt echt. Merk je dat je marketing niet werkt en niet het gewenste effect oplevert? Wij analyseren graag of je verhaal en de middelen die je inzet goed op elkaar aanlsuiten. Is je merkbelofte helder? Mocht dit niet het geval zijn dan gaan we hier eerst mee aan de slag.

Onderbuikgevoel

Vaak baseren we een beslissing op een goed gevoel. Bij Traffic Today weten we precies hoe we dit goede gevoel kunnen creëren en de juiste associaties kunnen oproepen bij jouw doelgroep. Dat laatst is een bepalende succesfactor van online branding voor jouw bedrijf. Jouw doelgroep heeft namelijk behoefte aan een goed en oprecht verhaal en het is ons gezamenlijke doel om in het hoofd van de doelgroep te kruipen én (positief) te blijven hangen.

Branding

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden 😉

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van branding zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Marketing en branding

Als je het goed doet is branding alles wat aan marketing vooraf gaat. Je weet wie je bent als organisatie, vertelt dat aan de buitenwereld en je laat het je doelgroep ervaren. Pas als je weet wie je bent, ben je in staat goed te beoordelen of je marketing klopt bij wat je wilt uitstralen. Daarnaast geldt ook: als je weet wie je bent, gaat het aannemen van mensen die bij je merk passen ook stukken gemakkelijker. Kortom, branding geeft je richtlijnen voor wat je gaat vertellen in je marketingactiviteiten. Dit zorgt er dus voor dat je marketing inhoud krijgt.

Vergroten naamsbekendheid

Iedereen onthoudt een sterk merk, denk maar aan Coca-Cola, Apple en Nike. Deze merken blijven hangen bij de consument en zorgen voor herkenning, het roept een bepaald beeld op. Storytelling en interactie met de doelgroep spelen een belangrijke rol bij online branding. Door je verhaal via meerdere kanalen te verspreiden kun je de interactie met je doelgroep optimaliseren. Ook het inspelen op trends en actualiteiten is van belang bij branding. Je boodschap en verhaal op de juiste manier overbrengen vraagt om een goede aanpak. Wil je je merk laten vernieuwen door middel van online branding of heeft je bedrijf een nieuwe identiteit die je online goed op de kaart wilt zetten en bekend wilt maken? Traffic Today helpt je hier graag bij. Wij voegen waarde toe aan je merk en doen graag waar we goed in zijn: merken activeren. Benieuwd naar onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Waarom bestaat jouw merk?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.