Start nu met

Mouse tracking

Wil je het surfgedrag van jouw websitebezoekers in kaart brengen? Dan kan mouse tracking de uitkomst bieden. Met mouse tracking kunnen bezoekersessies worden opgeslagen als video, zodat je inzicht krijgt in het gedrag van jouw websitebezoekers. Traffic Today helpt je graag met het opzetten van een mouse tracking onderzoek en bij het analyseren van de verkregen data.

De voordelen van mouse tracking

 • Het in kaart brengen van het klikgedrag van jouw websitebezoeker
 • Waardevolle informatie draagt bij aan het verhogen van de conversieratio
 • Er kunnen specifieke aanpassingen gedaan worden op belangrijke pagina’s
 • Analyseer hoe jouw doelgroep over de website navigeert
 • Mogelijkheid tot het aanmaken van een funnel
 • Snel en effectief het gedrag van de websitebezoeker analyseren

Waarom kiezen voor mouse tracking?

Een mouse tracking onderzoek geeft je inzicht in het gedrag van je websitebezoekers. Als dit duidelijk is, kan je inzicht krijgen waarom bezoekers afhaken op een bepaalde pagina. Je ziet het natuurlijke surfgedrag, aangezien de bezoeker niet weet dat er gegevens verzameld worden. Dit is waardevolle informatie, want zo kunnen er gerichte aanpassingen doorgevoerd worden zodat de conversies verhoogd kunnen worden.

Aanpak

Als jij ook graag inzicht wil krijgen in het surfgedrag van jouw websitebezoekers dan kunnen onze experts je hier graag bij helpen. Voordat we mouse tracking instellen voor jouw website, is het eerst belangrijk dat we met elkaar om de tafel gaan zitten. Wat is het gewenste gedrag van jouw websitebezoekers? Welke doelen wil je behalen? Wij zullen zelf jouw website analyseren en we geven dan ook advies welke specifieke pagina’s we aanraden om onder de loep te nemen.

Mouse tracking

Hey, ben je daar nog?

Mooi, dat betekent dat je de content zo interessant vond dat je door blijft lezen!

Maar als we heel eerlijk zijn, dan staat de volgende content er eigenlijk alleen om goed gevonden te kunnen worden ūüėČ

Wil je direct weten wat de mogelijkheden van mouse tracking zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten!

Werkwijze

Wanneer we mouse tracking implementeren voor jouw website, dan worden er diverse interacties geregistreerd in een video:

 • Muisbeweging
 • Scrollen
 • Klikken
 • Selecteren van content
 • Invullen van een formulier

Met mouse tracking kun je focussen op specifieke pagina’s. Dit kan van groot belang zijn wanneer bijvoorbeeld een webanalyse aantoont dat er op een bepaalde pagina veel bezoekers afhaken. Wat is hier de reden van? Met mouse tracking kom je erachter.

Resultaten

Zodra de data is verzameld, zullen wij de data aan je voorleggen. We vertellen je wat de uitkomsten zijn en laten je video’s zien, zodat je zelf ook een goed beeld krijgt van het surfgedrag van je websitebezoeker. Wil je graag dat er aanpassingen doorgevoerd worden op een specifieke pagina? Uiteraard kunnen onze experts je dan ook verder helpen. Wij staan voor je klaar van het begin tot het eind, zodat de conversies op je website geoptimaliseerd worden.

Ook aan de slag met mouse tracking?

Heb je hulp nodig bij mouse tracking voor jouw website? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder, zodat ook jij inzicht krijgt in het surfgedrag van jouw websitebezoekers.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.