Led Lampen Kopen

Led Lampen Kopen

Bekijk de case
case-top-particles
Led Lampen Kopen geoptimaliseerd door Traffic Today
Led Lampen Kopen
Led Lampen Kopen
Led Lampen Kopen
Led Lampen Kopen

Een groene toekomst

In 2013 startte Leo Diemel met LEDlampenkopen.nu. Het is dé webwinkel die de drempel om LED verlichting via internet te bestellen verlaagt. Ledlampenkopen.nu staat garant voor goede producten, de juiste informatie en er zal met niets minder genoegen worden genomen dan telkens weer die tevreden klant.

LEDlampenkopen.nu gaat voor een groene toekomst. Er wordt onnodig veel energie verbruikt door energieslurpende verlichting. Dit is slecht voor het milieu en het is mede één van de oorzaken voor de opwarming van de aarde. Ledlampenkopen.nu wil mensen de mogelijkheid geven om hun huis/bedrijf of tuin te voorzien van groene stroom.

In de zomer van augustus 2017 besloot Leo Diemel op zoek te gaan naar een ander online marketing bureau. Na zijn online zoektocht kwam hij eerst bij Best4u terecht, zij verwezen hem door naar Traffic Today. Volgens Leo kon Steven Lubbers tijdens het eerste gesprek precies blootleggen wat destijds niet meer goed werkte voor LED Lampen Kopen.

“Tijdens de meeting met Steven bleek dat de kansen er niet uitkwamen. We hebben doorgerekend met modellen wat we wel moesten doen en dat schepte vertrouwen, eigenlijk vooral de manier waarop hij alles onderbouwde. Het leek me een goede basis om daar op verder te bouwen, en zodoende zijn we begonnen.”

LEDlampenkopen.nu gaat voor een groene toekomst. Er wordt onnodig veel energie verbruikt door energieslurpende verlichting. Dit is slecht voor het milieu en het is mede één van de oorzaken voor de opwarming van de aarde.

Snel schakelen

De markt voor LED verlichting is groot vertelt Leo. “Er zijn veel cowboys actief in deze branche. Ze letten niet op veiligheid, verkopen één op één door en het zijn grote partijen waar je tegen moet vechten, maar dat gaat me wel goed af. Bij ons is ieder product gecertificeerd en werken we nauw samen met de fabrikant. We leveren zonder tussenschakels en dat is tevens waarom we klanten kunnen verzekeren van goede kwaliteit LED lampen voor een unieke prijs.”

Leo vindt het prettig om met regelmatig af te spreken met projectleider Pascal Eskes. “Hij is erg goed met Google en weet precies wat er nodig is om goede resultaten te behalen. Er is veel overleg, we bellen ook geregeld, omdat ik niet altijd in Nederland ben. Wat we die dag bespreken wordt ook meteen opgepakt en dat vind ik fijn.”

Zelf geeft Leo aan welke producten hij vertoond wil hebben en geeft hij invulling aan de campagne. Vervolgens draait Traffic Today aan de knoppen. De markt wordt vergeleken en ook kijkt Pascal hoe het betreffende product het doet. Mocht er iets zijn dan wordt het ook diezelfde dag nog opgepakt.

“Ik denk dat we het afgelopen jaar 30% of 40% geplust hebben. En dat terwijl we wegkwamen uit een situatie die ons niet veel opleverde. Een mooie stabiele groei dus en verbetering in de resultaten”.

Van dieptepunt naar mooie positie

”Eigenlijk zijn mijn verwachtingen niet zo ingewikkeld. Ik heb als wens wat voor ieder bedrijf nodig is, namelijk dat iedere euro die er door een marketing bureau in AdWords wordt gestopt er zo’n drie of vier keer uitkomt. Het bureau waar we hiervoor mee samenwerkte haalde dat niet. Dan wordt het tijd om te verhuizen en dat heeft ook te maken wat voor perspectief het marketing bureau biedt.”

De eerste stappen voor Traffic Today waren het opschonen van de werkzaamheden van het oude marketing bureau en het optimaliseren van AdWords. Vervolgens werd het organische traject gestart. Dit was een vrij intens proces. Er waren veel verkeerde redirects en er was veel dat opgeschoond moest worden. Gelukkig waren er vrij snel goede resultaten zichtbaar.

“Organisch goed vindbaar zijn vinden we belangrijk en hier werken we altijd aan. Als je organisch meedraait op de pagina’s dan is dat natuurlijk super. Je kunt dan met een lager budget in andere categorieën werken, dat scheelt altijd geld.”

Een resultaat waar Leo dan ook erg trots op is, is een fors stijgende omzet! “Ik denk dat we het afgelopen jaar 30% of 40% geplust hebben. En dat terwijl we wegkwamen uit een situatie die ons niet veel opleverde. Een mooie stabiele groei dus en verbetering in de resultaten. Daar zie ik ook een de goede samenwerking tussen beide partijen. Van een dieptepunt naar een mooie positie met een goed afgesloten 2018.”

Affiliates partners

Wat de toekomst betreft is het Leo’s doel om het organische resultaat nog verder te optimaliseren. Een belangrijke stap die gezet is om nog meer in beeld te komen bij de doelgroep, is de samenwerking die ze zijn aangaan met affiliates partners zoals bol.com. “Er is nog veel nodig op het gebied van LED verlichting, dus ik zie de toekomst positief tegemoet!”

Resultaten in cijfers

+ %
conversiepercentage
+ %
organische bezoekers
+
top 3 posities in Google
cta-employee-particles
Pascal staat voor je klaar!
Hoor het van Pascal
Led Lampen Kopen

Wij maken het mogelijk

Fleurdirect

Vorige case

Melis Logistics

Volgende case
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.