Justin Verver

Senior Digital Marketeer

Nadat ik een klein jaar zelfstandig ondernemer was na mede-eigenaar geweest te zijn van een marketingbureau, merkte ik dat ik het miste om resultaten te vieren met een team. Dit heeft mij gemotiveerd om te zoeken naar een organisatie die in lijn lag met mijn persoonlijke doelen.

Ik wist goed welke bureaus er in de regio te vinden waren en ik moet eerlijk toegeven, om Traffic Today kon ik niet echt heen. Ik had een sterke voorkeur om hier aan te slag te gaan, want ik hoorde veel positieve ervaringen vanuit mijn netwerk en ik zag dat een oud-studiegenoot hier met veel energie aan het werk was. Toen ik gesolliciteerd had en de eerste collega’s ontmoet had merkte ik direct de bevestiging: de juiste klik is er, hier wil ik werken.

De klik bleek wederzijds te zijn en ik ben aan de slag gegaan als Project Manager. Ik vind contact met mensen namelijk erg belangrijk dus dit onderdeel van mijn functie sluit goed aan bij mij als persoon, maar naast deze verantwoordelijkheid werk ik ook veel mee aan met projecten die gericht zijn op SEO en E-mailmarketing. Het team is erg professioneel en ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van een organisatie die saamhorigheid, zelf ontplooiing en successen delen erg uitdraagt.

Mijn eerste ervaring met het marketing vak ontstond tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd spendeer ik de meeste tijd aan sporten (kickboksen en sportschool), vrienden, familie en klussen. Ook vind ik het leuk om in de keuken te staan en wat lekkers klaar te maken. Wat eet jij het liefst?